- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.661
Semihin haksizliga ugramasi pardon anlamadim semih bastan beri yanlis tavirlariyla haksiz oldu halada o sekilde devam ediyor semih kurreden baska kimseye saygili davranmiyor kurreyede bir amac ugruna o sekilde davraniyor hersey gozle gorulucek kadar net semih o kadar kinci bir insanki abidin diger gruba gecti diye gidesiye kadar ve gittikten sonra bile surekli adamla ugrasti neyse ki karsisindaki beyefendi oldugu icin muhatabina almadi semihiben kinci değilim semihinde öyle olduğunu düşünmüyorum ben yarışmayı baştan beri canlı olarak izleyenlerdenim bu yüzden semihe hak veriyorum madem sizde semihe baştan haksızlığa uğradığına inanıyorsunuz benim gibi bunuda açık sözle dile getirseydiniz ben cafe gurbunu aşalamadım burada hiç bir zaman onlarında beğendiğim taraflarını burada yorumladım hem semihçiyimde diyemem ama semihe hak veriyorum bir çok konuda ve asla KİNCİ değilim ama sizde bu semihe karşı kincilik neden bunuda anlamıyorum bunu bir tek size değil cafe grubunu savunanlara söylüyorum cafe grubu gibi onları tutanlarda hep küçümseme tavrı takılıyolar ama kimse unutmasın sizden daha doğru onlardan büyük ALLAH var bu kadar büyüklenmenin kimseye faydası olmaz kendiniz gibi davranın biraz..
abidin mi beyefendiydi biz yanlış programlar izliyoruz galiba sizinle... abidin bey beyefendiydi madem siz beyefendi bir adamın ağzına kafadan bacaklı altar bebe ruhi pembe panter altar ve buna daha bir çok örnek var bunları yakıştırdınız mı kendisine birde ben sizin babanız yaşındayım saygılı olun diyen kendisi iken neden abidin bey çocukları yaşında adamlara örnek olamadı bence orada en büyük yanlışı abidin bey yaptı aralarına girdi bilgileri aldı sonra ben siiznle yapamıyorum diyip 3 göz olucam dedi hooppp cafede açtı gözünü demek ki 3 göz böyle birşeymiş ayrıca pınar ve abidin kendileri üstün görmeden vazgeçerlerse belki biraz saygı görüp adam yerine konulacak tipler olur okumak adam olmak değil bizim ailemizin parası vardıda biz gitmedik Amerikalara bizim sesimiz var veya yok abidin bey gibi yarışmaya katılamadık final günü duygu sömürüsü yapmadık diye mi kinci oluyoruz siz orada olsaydınız bir düşünün neler yapardınız semih gibi size de davransalardı eminim siz semihten daha kötüsünü yapardınız semih bence az bile yapıyor ve gerçekten canlı izliyorsanız beni biraz olsun anlayabilirsinizSemihin haksizliga ugramasi pardon anlamadim semih bastan beri yanlis tavirlariyla haksiz oldu halada o sekilde devam ediyor semih kurreden baska kimseye saygili davranmiyor kurreyede bir amac ugruna o sekilde davraniyor hersey gozle gorulucek kadar net semih o kadar kinci bir insanki abidin diger gruba gecti diye gidesiye kadar ve gittikten sonra bile surekli adamla ugrasti neyse ki karsisindaki beyefendi oldugu icin muhatabina almadi semihi
Sizinle ne kadar konussakta anlasamayiz Dusunce tarzimiz cok farkli kibabidin mi beyefendiydi biz yanlış programlar izliyoruz galiba sizinle... abidin bey beyefendiydi madem siz beyefendi bir adamın ağzına kafadan bacaklı altar bebe ruhi pembe panter altar ve buna daha bir çok örnek var bunları yakıştırdınız mı kendisine birde ben sizin babanız yaşındayım saygılı olun diyen kendisi iken neden abidin bey çocukları yaşında adamlara örnek olamadı bence orada en büyük yanlışı abidin bey yaptı aralarına girdi bilgileri aldı sonra ben siiznle yapamıyorum diyip 3 göz olucam dedi hooppp cafede açtı gözünü demek ki 3 göz böyle birşeymiş ayrıca pınar ve abidin kendileri üstün görmeden vazgeçerlerse belki biraz saygı görüp adam yerine konulacak tipler olur okumak adam olmak değil bizim ailemizin parası vardıda biz gitmedik Amerikalara bizim sesimiz var veya yok abidin bey gibi yarışmaya katılamadık final günü duygu sömürüsü yapmadık diye mi kinci oluyoruz siz orada olsaydınız bir düşünün neler yapardınız semih gibi size de davransalardı eminim siz semihten daha kötüsünü yapardınız semih bence az bile yapıyor ve gerçekten canlı izliyorsanız beni biraz olsun anlayabilirsiniz
ben eskiden de semihçi değildim şimdide değilim cafeciler kendini beğenmişlikleriyle burnu havada gezdi semihleri eziklerdiler şimdi hak semihi pofpofladı oda haklı olarak şımardı türkanın şımarmasını anlayamıyorum zaten kadın yaşının kadını değil zaten inci giderken gerçekten ağladı üzüldü sonra sevinç göz yaşlarım diye kıvırdı semih gibi hararet bombardımanına tutalsanız aceba sizde başı çekmek istemez miydiniz ben onu savunmuyorum ama yaptıkları bir çok şeyde haklılık payı olduğunu anlatmak istiyorum sizlere bunu anlatayımgeçmişi okudumda burası baya karışmış.
ben de kendi adıma şöyle bir şey söyleyim
ben eskiden semihçiydim. cafe grubunun hataları oldu. inci, inci melek vs. onlar çok rahatsız edicilerdi.
iki tarafında hataları var. semih bende ağır basıyordu yine de. ama canlı izledikçe semih in neredeyse türkan gibi şımardığını gördüm. halkın güvenisini aldığı için böyle olduğunu düşünüyorum. tamam geçmişte yapılan hataların intikamını oyun içinde oyun olarak alabilirsin. ama söyledikleri asıl hakaret. burada hakaret etmeyin diye şikayet ediyorsunuz ama sizin tuttuğunuz semih hakaretçinin başı. neden görmek istemiyorsunuz ki bunu
bencede öylemiş anlaşmamız mümkün değil sizinle ama saygı duyuyorum düşüncelerinize farklı yerlerden bakıyoruz sonuçta kibSizinle ne kadar konussakta anlasamayiz Dusunce tarzimiz cok farkli kib
Canim, ben Pinarin hic Amerika'da egitim gormesiyle ovundugunu dusunmuyorum. Aksine, Semihe "Sen Fransaya okumaya gittin degil mi?" diye bir soru sordu. Semih de "evet" diyince, "ne guzel, sen okumaya gitmissin, oyle bir imkanin varmis" dedi. Pinar Amerikaya sadece okumak icin gelmemis, 12 yasinda ailesiyle birlikte gelmis. muhtemelen calismak icin gelmisler, ve sartlar geregi Amerika'da egitim almis. Bunu ben 1 defa Tuncaydan duydum. Pinar aksine ovunmek icin degil, fakir edebiyati yapmamak icin bunu surekli dile getirmiyor bnce. Semihin Pinar uzerinde boyle bir algi yaratmaya calisigini dusunuyorum. Turkan eger Pinara 50 defa onyargili derse, kiz da sonunda kelime dagarciginizi gelistirin diyebilir. Bence hakli da. Kelime dagarcigini gelistirmek, Amerikda egitim almaktan gecmiyor zira, biraz gazete okuyan her insan bunu yapabilir. Pinarin asla egitimiyle ovundugunu dusunmuyorum. Oyle olsa Detroit de garsonluk yaptigini, bir sure hosteslik yaptigini soylemez. Neden hic bunlar gorulmuyor, hep tek tarafli bakiliyor?bencede öylemiş anlaşmamız mümkün değil sizinle ama saygı duyuyorum düşüncelerinize farklı yerlerden bakıyoruz sonuçta kib
ya anlamadm mübalağ yapıyor galiba aybükeNe tacizi yaa, bir haftadir falan izlemedim sanirim. cok skti artik yaaa. dayanamiyorum izlemeye
Taciz derken "rahatsiz etme"yi kastetmis. Ben de basligi okuyunca birden yanlis anladimya anlamadm mübalağ yapıyor galiba aybüke
buradaki arkadaşlar alınmasın ama semih i destekleyenler hep semih in laflarıyla savunmaya geçiyor. semih algı yönetimi yapmış gerçektenCanim, ben Pinarin hic Amerika'da egitim gormesiyle ovundugunu dusunmuyorum. Aksine, Semihe "Sen Fransaya okumaya gittin degil mi?" diye bir soru sordu. Semih de "evet" diyince, "ne guzel, sen okumaya gitmissin, oyle bir imkanin varmis" dedi. Pinar Amerikaya sadece okumak icin gelmemis, 12 yasinda ailesiyle birlikte gelmis. muhtemelen calismak icin gelmisler, ve sartlar geregi Amerika'da egitim almis. Bunu ben 1 defa Tuncaydan duydum. Pinar aksine ovunmek icin degil, fakir edebiyati yapmamak icin bunu surekli dile getirmiyor bnce. Semihin Pinar uzerinde boyle bir algi yaratmaya calisigini dusunuyorum. Turkan eger Pinara 50 defa onyargili derse, kiz da sonunda kelime dagarciginizi gelistirin diyebilir. Bence hakli da. Kelime dagarcigini gelistirmek, Amerikda egitim almaktan gecmiyor zira, biraz gazete okuyan her insan bunu yapabilir. Pinarin asla egitimiyle ovundugunu dusunmuyorum. Oyle olsa Detroit de garsonluk yaptigini, bir sure hosteslik yaptigini soylemez. Neden hic bunlar gorulmuyor, hep tek tarafli bakiliyor?
bende cafeci değilim mesela. ama semih in şımarması öyle bi şımarma değil. hakaret ediyor. millete lakap takıyor.bu hiç hoş bir şey değil. insanlar kendi grubundan gidedebilir. hiç o grupta olmayadabilir diye bu hakaretleri işitmek zorunda mı. mesela pınar gibi.ben eskiden de semihçi değildim şimdide değilim cafeciler kendini beğenmişlikleriyle burnu havada gezdi semihleri eziklerdiler şimdi hak semihi pofpofladı oda haklı olarak şımardı türkanın şımarmasını anlayamıyorum zaten kadın yaşının kadını değil zaten inci giderken gerçekten ağladı üzüldü sonra sevinç göz yaşlarım diye kıvırdı semih gibi hararet bombardımanına tutalsanız aceba sizde başı çekmek istemez miydiniz ben onu savunmuyorum ama yaptıkları bir çok şeyde haklılık payı olduğunu anlatmak istiyorum sizlere bunu anlatayım
ha evet aynen. bende ilk öyle zannettim yaTaciz derken "rahatsiz etme"yi kastetmis. Ben de basligi okuyunca birden yanlis anladim
Sabah Murat uyandirdi diye rahatsiz olmus
buradaki arkadaşlar alınmasın ama semih i destekleyenler hep semih in laflarıyla savunmaya geçiyor. semih algı yönetimi yapmış gerçekten
semih aşılama yapıyor bir çok konuda insanlar artık her dediğini destekliyor.Ben Pinari pek izlememistim, hatta burda sizlere sordum neden sinsi oldugunu dusunuyorsunuz diye. Sonra gecmis videolara falan baktim Pinarla ilgili. Semihin pinari egitiminden dolayi ovundugu konusunda sucladigi videolara baktim. Kizin bu konuda hic ovundugunu gormedim valla. Yaa bir insan kariyerine cok guvense ve ovunse, mezuniyetinden sonra farkli islerde calistigini neden paylassinki? Bir de 12 yasinda Amerika'ya gitmis ama oradaki herkesten daha saglam Turkce konusuyor, kendini cok iyi ifade ediyor. Ben cok sasirdim.
aynen katılıyorum bende size ama onlar gruptan gitti dye takılmadılar abidine 3 göz oldum diyip diğer grupta olduğu için takıldı abidinde semihe yapsaydı keşke orada herkes herkese lakap takılıyor bu birtek semihin yaptığı bir iş değil pınar konusunda abidini bile sevebilirim ama pınarı asla ona diyecek sözüm yok hemcinsim olan bu karakteri görmek bile istemiyorum açıkçasıbende cafeci değilim mesela. ama semih in şımarması öyle bi şımarma değil. hakaret ediyor. millete lakap takıyor.bu hiç hoş bir şey değil. insanlar kendi grubundan gidedebilir. hiç o grupta olmayadabilir diye bu hakaretleri işitmek zorunda mı. mesela pınar gibi.
hatta abidin köşesine çekilmişti. semih hep üzerine gitti. e adam da dayanamadı bi yerde.
hani nasıl ki siz diyorsunuz semih geçmişte yapılanların hesabını soruyor.
işte abidin de öyleydi sustu sustu sonradan dayanamadı.
ama abidin in altar üzerinden gitmesini hoş bulmuyordum açıkcası.
bende böyle tespit ettim
hangisine katılıyorum dediniz anlamadımaynen katılıyorum bende size ama onlar gruptan gitti dye takılmadılar abidine 3 göz oldum diyip diğer grupta olduğu için takıldı abidinde semihe yapsaydı keşke orada herkes herkese lakap takılıyor bu birtek semihin yaptığı bir iş değil pınar konusunda abidini bile sevebilirim ama pınarı asla ona diyecek sözüm yok hemcinsim olan bu karakteri görmek bile istemiyorum açıkçası
kasa konusunda haklısınız semih kasayada tamam dedi o türkan yüzünden işler bozuldu aslında orada semih kabul etmişti herşeyi türkan kavga çıkardı kasa asla birleşemez dedi vs o yüzden bozuldusemih aşılama yapıyor bir çok konuda insanlar artık her dediğini destekliyor.
ya onca hakareti nasıl desteklerler ben bu duruma sinir oluyorum.
lakap takmak ne demek
biraz kendinizi yerine koyun.
geçmişte hata yaptılar diyelim cafe grubu. o cafe grubundan da kimse kalmadı zaten. diyelim ki bu kalan 2 kişi hata yaptı. e bu insanlar özrünü de diledi. ama dalga geçti semih bey.
ayrıca birleşme konusunda kasa kelimesi ağzından çıktı. geçen tv vermişti. burada bazı semih çiler çıkmadı öyle bir kelime demişti.
daha 2 gün önce tuncay ağladı annesini özledi diye dalga geçiyordu ne ayıp şey yahu
hadi ağla ağla diyo.
semih çiler desteklesin. nasıl bi ağız bu. nasıl bi zeka
semih aşılama yapıyor bir çok konuda insanlar artık her dediğini destekliyor.
ya onca hakareti nasıl desteklerler ben bu duruma sinir oluyorum.
lakap takmak ne demek
biraz kendinizi yerine koyun.
geçmişte hata yaptılar diyelim cafe grubu. o cafe grubundan da kimse kalmadı zaten. diyelim ki bu kalan 2 kişi hata yaptı. e bu insanlar özrünü de diledi. ama dalga geçti semih bey.
ayrıca birleşme konusunda kasa kelimesi ağzından çıktı. geçen tv vermişti. burada bazı semih çiler çıkmadı öyle bir kelime demişti.
daha 2 gün önce tuncay ağladı annesini özledi diye dalga geçiyordu ne ayıp şey yahu
hadi ağla ağla diyo.
semih çiler desteklesin. nasıl bi ağız bu. nasıl bi zeka
mune administrator gerekeni söylemişHanımlar,
lütfen üsluplara dikkat edelim.
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Ayrıca yasalara göre de hakaret suçtur.
Üsluplara dikkat edilmezse uyarı vermek zorunda kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?