Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
eskiden ağlamış ya
1. ya da 2. hafta
4 aydır tekrar ediyor sen ağladın diye.
serkan hadi sen de ağla diyo.
ağza bak.
serkan ne dedi şimdi
durduk yere ona da sataşıyo
bu olayla ilgili bir şey hatırlıyorum ama söylemeyim konu uzamasın

kızlar bu arada survivor başladı
izliyor musunuz?
onun topiği var mı bakmadım ama keşke aynı ekip burada konuşsak var mı öyle bir imkan acaba

söyle canım ya konuşuyoruz
belki bilmediğim bir şeydir. sonuçta topik bunun için var
ha bir de 'uzar gider neyse' lafımı tartışma cümlesi olarak algılamadın dimi onu da sorayım da
tabiki tartışma konusunda anladım benim hatırladığım bir şey vardı inci sordu semihe aileni özledinmi bak doğru söyle falan diye semih te ne cevap ne tepki bir şey söylemedi tuncay öyle görünce dalga geçileceğini biliyor ya duymamazlığa vuruyor falan dedi daha sonra inci biraz ısrarcı olunca semih ben özelimi kimseyele paylaşmak istemiyorum sonuçta benim annem özledim ve ya özlemedim söylemem sizde bu konudan malzeme çıkarmayın falan dedi hatta ondan snra inci gitmeden defter mevzuzu ve şu Aysel şiir falan oldu hani semih orada anne özlemini çıkaramadınız deftere mi sardınız bide utanmadan not mu ettin falan dedi inciye

ha izledim onu canm
soran pınar dı onu

tuncayın ağlama mevzusuyla aynı zmanlarda epey zaman oldu pınar yoktu galiba o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…