- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.681
semih in de işine geldi. ya neyse uzar gider böylekasa konusunda haklısınız semih kasayada tamam dedi o türkan yüzünden işler bozuldu aslında orada semih kabul etmişti herşeyi türkan kavga çıkardı kasa asla birleşemez dedi vs o yüzden bozuldu
semihçiler hayır kasa çıkmadı ağzından demiş ben burada size katılıyorum çünkü tamam dedi semih kasa konusunda da kabul etmiştihangisine katılıyorum dediniz anlamadım
eskiden ağlamış yaAyy Tuncay agladi mi??
Gormemisim onu ben, kiyamam yaa
onlar orda yesin birbirini onlar yarışmacı biz sohbet etmeye çalışalım tartışmaya gerek yok sonuçta bu yarışma gelip geçecektir yarışmacı olanlar düşünsünsemih in de işine geldi. ya neyse uzar gider böyle
tabi canımonlar orda yesin birbirini onlar yarışmacı biz sohbet etmeye çalışalım tartışmaya gerek yok sonuçta bu yarışma gelip geçecektir yarışmacı olanlar düşünsün
bu olayla ilgili bir şey hatırlıyorum ama söylemeyim konu uzamasıneskiden ağlamış ya
1. ya da 2. hafta
4 aydır tekrar ediyor sen ağladın diye.
serkan hadi sen de ağla diyo.
ağza bak.
serkan ne dedi şimdi
durduk yere ona da sataşıyo
söyle canım ya konuşuyoruzbu olayla ilgili bir şey hatırlıyorum ama söylemeyim konu uzamasın
yine hakaret ''kinci''Anladigim kadar siz.semih gibi kinci bir kisilige sahipsiniz ama bu sekilde hayat gecseydi heryer güllük gülistanlık olurdu
Ayy ben onu da izledim ilerlete ilerlere. Sahranin Turabiyi yazarkenki konusmasini izlemeni tavsiye ederim yani.kızlar bu arada survivor başladı
izliyor musunuz?
onun topiği var mı bakmadım ama keşke aynı ekip burada konuşsak var mı öyle bir imkan acaba
tabiki tartışma konusunda anladım benim hatırladığım bir şey vardı inci sordu semihe aileni özledinmi bak doğru söyle falan diye semih te ne cevap ne tepki bir şey söylemedi tuncay öyle görünce dalga geçileceğini biliyor ya duymamazlığa vuruyor falan dedi daha sonra inci biraz ısrarcı olunca semih ben özelimi kimseyele paylaşmak istemiyorum sonuçta benim annem özledim ve ya özlemedim söylemem sizde bu konudan malzeme çıkarmayın falan dedi hatta ondan snra inci gitmeden defter mevzuzu ve şu Aysel şiir falan oldu hani semih orada anne özlemini çıkaramadınız deftere mi sardınız bide utanmadan not mu ettin falan dedi inciyesöyle canım ya konuşuyoruz
belki bilmediğim bir şeydir. sonuçta topik bunun için var
ha bir de 'uzar gider neyse' lafımı tartışma cümlesi olarak algılamadın dimi onu da sorayım da
topik yoksa açalım aynı ekip oraya taşınırız :)kızlar bu arada survivor başladı
izliyor musunuz?
onun topiği var mı bakmadım ama keşke aynı ekip burada konuşsak var mı öyle bir imkan acaba
sahradan bu seneki bayan turabi gibi olacak galiba o konuşmayı ve onu yazmasını hiç beklemiyorum şaşırdım doğrusuAyy ben onu da izledim ilerlete ilerlere. Sahranin Turabiyi yazarkenki konusmasini izlemeni tavsiye ederim yani.
ha izledim onu canmtabiki tartışma konusunda anladım benim hatırladığım bir şey vardı inci sordu semihe aileni özledinmi bak doğru söyle falan diye semih te ne cevap ne tepki bir şey söylemedi tuncay öyle görünce dalga geçileceğini biliyor ya duymamazlığa vuruyor falan dedi daha sonra inci biraz ısrarcı olunca semih ben özelimi kimseyele paylaşmak istemiyorum sonuçta benim annem özledim ve ya özlemedim söylemem sizde bu konudan malzeme çıkarmayın falan dedi hatta ondan snra inci gitmeden defter mevzuzu ve şu Aysel şiir falan oldu hani semih orada anne özlemini çıkaramadınız deftere mi sardınız bide utanmadan not mu ettin falan dedi inciye
yaa bunun adı ütopya-survivor olsa ahahah cimrilikte son noktatopik yoksa açalım aynı ekip oraya taşınırız :)
cimrilik değil üşünmek olsa gerek buyaa bunun adı ütopya-survivor olsa ahahah cimrilikte son nokta
yoktu çok eski otuncayın ağlama mevzusuyla aynı zmanlarda epey zaman oldu pınar yoktu galiba o zaman
seda erkek gibi kız valla serenaya sinir oldu bakalım gelecek günler neler olacakseda nın hareketi nasıldı kızlar
bizim anamız babamız yok mu demesi ayy koptum
babam için diyo sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?