- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Yanlış yazmışım.gamze sevilecek kız değil diyecektim.yeni fark ettim.tuğçeyi hiç sevmiyorum ben ya.
onu nerden duydun canım yaa merak ediyorumben de anlamadım eski sevgilisi hamile de diyorlar.
canım giden kız tuğçe evetGiden kız değil miydi tuğçe yaaa?? Isim mi karıştırdılar yukarda, benim gibi, gamze yerine tuğçe mi denilecekti acaba?? Tuğçeyi tanımadım.nasıl bir kız bilmiyorum.
Ay bunların aşk hayatı başını döndürdü desene banacanım giden kız tuğçe evet
tuncik tuğçe ye mektup yazmış. yukardakiler doğru yazdı canım sen karıştırdın gamze nerden çıktı
bi ara gamze tuncay öpüştü demişlerdi ordan sen gamze zannettin ama doğru haber değil o canım gamze tezca nın ki oldu artık
Yaaaaaaaatezcan tv8deymiş bugün..gamzeyle bişeyler yaşamak istedik ama inciden dolayı başlayamadık demiş..inci üzülür diye..saten tezcanın gittiği gece gamze içerdeydi ağlıyordu..türkan mıydı özlem miydi hatırlamıyorum 'onun için hayırlısı buymuş üzülme 'dedi gamzeye.gamzede evet dedi sonra da belkiii dedi..sanırım belki bişeyler olabilirdi demek istedi
tezcan tv8deymiş bugün..gamzeyle bişeyler yaşamak istedik ama inciden dolayı başlayamadık demiş..inci üzülür diye..zaten tezcanın gittiği gece gamze içerdeydi ağlıyordu..türkan mıydı özlem miydi hatırlamıyorum 'onun için hayırlısı buymuş üzülme 'dedi gamzeye.gamzede evet dedi sonra da belkiii dedi..sanırım belki bişeyler olabilirdi demek istedi
belkii dedi ve ağlamaya başladı..bilmiyorum..ben direk görünce aklıma o geldi..tazcanın bugün böyle bi açıklama yapdığını duyunca ondan dedimyok canım bence Altar gidebilirdi onun yerine demek istedi.
belkii dedi ve ağlamaya başladı..bilmiyorum..ben direk görünce aklıma o geldi..tazcanın bugün böyle bi açıklama yapdığını duyunca ondan dedim
hımm dikkat etmemişim o kısma..özlemin dediğini hatırlıyorum ama yanlış bağlantı kurmuşumyok bak belki dedi gözleriyle altar a baktı.altar gitseydi diyemedi orada oturduğu için altar.özlem de dedi ki sen onun sevildiği için mi kaldığını düşünüyorsun doğru grupta olduğu için dedi.grupla alakalı kalması dedi.
hımm dikkat etmemişim o kısma..özlemin dediğini hatırlıyorum ama yanlış bağlantı kurmuşum
gözü açıklık yaptıda olmadı ama..tezcan yüz vermedi...son gece bile lafı getirdi inci ama tezcan anlamamazlığa geldiAma Gamze ile Tezcan ilk başlarda çok samimiydi.Sonra nasıl oldu da inci girdi araya anlamadım gitti.Böylelerinden korkulur yahu.
aa evet buradan gidince ne yapacaksın falan diye.bence açıkça söylemeleri lazımdı.gözü açıklık yaptıda olmadı ama..tezcan yüz vermedi...son gece bile lafı getirdi inci ama tezcan anlamamazlığa geldi
inci çok belli ettide tezcan istemedi...yoksa başlarda aralarında bişeyler varmış gibiydi inciyle..aa evet buradan gidince ne yapacaksın falan diye.bence açıkça söylemeleri lazımdı.
inci çok belli ettide tezcan istemedi...yoksa başlarda aralarında bişeyler varmış gibiydi inciyle..
Şu özlem de ne fena yaaaaaayok bak belki dedi gözleriyle altar a baktı.altar gitseydi diyemedi orada oturduğu için altar.özlem de dedi ki sen onun sevildiği için mi kaldığını düşünüyorsun doğru grupta olduğu için dedi.grupla alakalı kalması dedi.
Tezcan da öyle diyordu zatiiiiİnci gece dedikodu yapıyordu kızlarla yatmadan önce.ilk başlarda diyordu buraya gelene kadar evlenme fikri aklımda yoktu.artık ben de evlenmek istiyorum falan.Tezcan da hemen evlenecekti zaten seninle inci: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?