- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.841
Altar da yetenekli evet...keske tuncaylarin grubunda olsaydi..suoer seler yaoarlardiBu arada ben altarın çalısmalarinin hakarete varan ağır bi şekilde olumsuz eleştirilmesine karşıyım bence çalışmalari güzel ve marjinal isteyen alir istemeyen almaz ayrıca altar güzel sanatlar fakültesinin grafik yada endüstriyel tasarım bolümünden mezun diye biliyorum dolayisiyla resimlerinde bunun etkileri var güzel sanatlar eğitimi almış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki başarılı çalışmaları var
altar : ne olursa olsun el sıkılmalı dediğinde de semih bozulduDün yayınlanan programda Altar'' Semih bugünlerde out'' dedi. Semih çok acayip bozuldu.
ben serkan dan duydum canlı yayındanereden baktınız e alışveriş sonuçlarına ayy merak ettim :)
valla bilmiyorum 50 de olabilir arkadaş 70 demiş bende bakmadm unuttum gittiAaaaa 50 değilmiydi ya 70 mi olmuş aslında çok pahali değil doğruya doğru ben altar taraftariyim ama tuncayin ajandasi tamamen el emeği tek tek sayfaları yapiyo deriyi kesip dikiyo filan eder yani...
bende twetterda okudum kızın ailesi dava açacakmış ama semih kaçmış diyorlardı.
evet doğru. ama tokatlarım kelimesinden önce semih ne kadar üstlerine gitti.Serfikasını almış gerçi mezun olmuş.
Cafe grubun da sadece uslüp biraz farklı şöyleki;"dayağını yedi oturdu" "topun inşaata kaçmış" "küçükken neyaptılar sana" "tokatlarım" "taciz etmiş atmışlar" işte bunlar haklıyken haksız pozisyonuna yol Açıyor. Oysaki ürettikleriyle aslında oranın hakkını verirken kaybeden taraf durumuna düştüler
Canim yanlis, yazmisim. SemihLe ilgileniyordu olacakti.semih de ilgileniyor kısmını anlamadım. kurre yle mi ilgileniyordu yoksa buket in anlattıklarıyla mı?
Semih neden sertifika almis da, diploma almamis onu anlamadim? Cunku Avrupada cogu universite, belli kredi ders alinca sertifika veriyor ama diploma vermiyor. Diploma icin tez yazmak da gerekiyor. Yani belli sayida ders alarak sertifika almis benim anladigim. Zaten paylasilan belge - okumadim ama- diplomaya hic benzemiyor
Aktar in yükselişi olabilir.semihle altarın arası neden açıldı,ben bayadır izlemiyorum,dün şöyle baktım da anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?