- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.961
yokk o kıza az bile de muratın semih üzülmesin diye yaptığı şey siniir semih kim ki sonuçta o üzülmücekmiş üzülsün o dasinir mi o kıza az bile
haa ay ne kötüyüzyokk o kıza az bile de muratın semih üzülmesin diye yaptığı şey siniir semih kim ki sonuçta o üzülmücekmiş üzülsün o da
çok hakettiler napalım ben onları severdim zamanındahaa ay ne kötüyüz
şu an mı bakıyorsun.
o zaman nasıl çakışıyor bir şey anlamadım
yaa kızlar bi şampuan reklamını izleyin
bugün yok canım yarın canlı yayın var akşam 6dabugün yeni bölüm yok mu???
aa tamam teşekkürler.Ben de var diye bekliyordum.bugün yok canım yarın canlı yayın var akşam 6da
zannetmiyorum ben ya tüm bunlar olmuş olsa programa katılamazdı benceEki Görüntüle 1435317
bu doğrumu arkadaşlar ? geçenki yorumum burda bi olay olmuştu ama az bile söylemişim. Ne kadar doğru söylediğimi bir kez daha anlıyorum
bencede katılmazdı katılmak istese bile acun ve ekibi almaz bence artık şu karalama kampanyasının suyu çıktı yazık ya bu kadar belden aşağı vurulmaz o insanında ailesi var dışarda ayıptır yahu yok taciz etmiş adı bilmem ne deniyormuş yani bunu nerden öğreniyolarda buralara taşıyolar hadi tamam var diyelim acunun ekibi araştırmadan mı alıyor bu adamları da böyle birini çıkarsın ekranlara birde neden hep semihe bu tarz şeylerle yükleniliyor anlamıyorum gerçekten çocuğun ütopyaya gelmeden öncedeki hayatını merak etmeye başladım vallahizannetmiyorum ben ya tüm bunlar olmuş olsa programa katılamazdı bence
bende onları severdim.çok hakettiler napalım ben onları severdim zamanında
dailmyton mı ne o sitede gördüm. semih i kız gibi yapmışlar. fon sesi olarakta vermicem şarkısı gibi bir şey var ya onu koymuşlar. semiha şampuan diye.canım geç bitiyor dizi.
ne reklamıı??
ne söylemiştin ki sen canm yorum olarak unuttum ben =)Eki Görüntüle 1435317
bu doğrumu arkadaşlar ? geçenki yorumum burda bi olay olmuştu ama az bile söylemişim. Ne kadar doğru söylediğimi bir kez daha anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?