Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yeni bölümleri izliyorum
buket te aybüke yerini alacak diye nasıl korkuyo
o da ayrı bi cinsmiş
reji dedikoduları doğru mu acaba semih martta gider mi ki?
semih yine algı çalışmalarında kahvaltı sofrasında arkadaşlarına karşı grubu analiz ederken masadakilerin verdiği cevaplar umrunda değil. karşıt görüşleri ise duymamazlıktan geliyor. çünkü semih in asıl amacı tv den izleyen halka karalama kampanyası yapmak.

bu doğrumu arkadaşlar ? geçenki yorumum burda bi olay olmuştu ama az bile söylemişim. Ne kadar doğru söylediğimi bir kez daha anlıyorum

zannetmiyorum ben ya tüm bunlar olmuş olsa programa katılamazdı bence
bencede katılmazdı katılmak istese bile acun ve ekibi almaz bence artık şu karalama kampanyasının suyu çıktı yazık ya bu kadar belden aşağı vurulmaz o insanında ailesi var dışarda ayıptır yahu yok taciz etmiş adı bilmem ne deniyormuş yani bunu nerden öğreniyolarda buralara taşıyolar hadi tamam var diyelim acunun ekibi araştırmadan mı alıyor bu adamları da böyle birini çıkarsın ekranlara birde neden hep semihe bu tarz şeylerle yükleniliyor anlamıyorum gerçekten çocuğun ütopyaya gelmeden öncedeki hayatını merak etmeye başladım vallahi
semihe şu aralar gıcık oluyorum davranışlarından dolayı ama bunlarıda hak etmediği düşünüyorum..

ayrıca sürekli saatlerin değişmesi sinir etti artık izlememizi istemiyorlar bunun için saatiyle uğraşıyolar ben bir haftadır eskisi gibi bakmıyorum soğudum yarışmadan

, post: 39674655, member: 430970"]bu sabah sadece panaroma vardı abidin konuktu cnm.normal bölüm yarın akşam 18.00 da[/QUOTE]
Panoramanin saatini rica esebilirmiyim lütfen

Daha neler zannetmiyorum Eğer bu iddialar doğru değilse Semih ve ailesi açacaklari davalarin hepsini kazanacaklar eeee sonrasini iddia sahipleri düşünsün...

kızlar günaydın
türkan kurre yle kavga ediyor
anladığım kadarıyla kurre baharatları mı saklamış cafe ye mi götürmüş ne

gelen misafirlerden biri de türkan ve murat a kurre nin sizin yanınızda yeri yok demiş.

çok hakettiler napalım ben onları severdim zamanında
bende onları severdim.
bu önemli bence
sevipte soğumak çok ayrı bir şey
körü körüne bir şey savunduğumuz yok yani yıldırdılar.
şu semih ya da kurre elensin artık nefret geldi. böye şey olmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…