Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Abidin kendi grubunu kuracakmış kızlar
abidin özlem türkan olurlar..muratıda gazlarlarsa oda geçer...semih altar kurre kalsa bile bu üçlü grup hertürlü gider finale...özlem abidine semihi sevmediğini söyledi..abidinde aynı sözleri sarf etti..türkanda serkana isim vermeden çalışmayanı gönderirim dedi...sürekli semihe çatıp duruyorlar...geçen haftada kurrenin üstüne çok gittiler

semih hepsini eler bence
istedikleri kadar ayrılsınlar

hatta ben semihin yerinde olsam özlemi abidini vs. gruptan atarım
tuncayı alırım

Abidine sinir oldum ya gelir gelmez bir artistlik biseyler falan. Turkan da cok simardi ne yapacagini sasirdi iyice. Semihe seni sevdiren biziz falan diyor. ozguven tavan yapmis kadinda. Yalandan aglamalari zaten kina getirdi artik. Semihin tutulmasi tamamen semihin kendiyle ilgili bir durum. Serkan tayfasina gelince basta gruplari onlar boldu simdi sanki bolunmeyi diger taraf istemis gibi bir role burunduler. Tuncayda da bir semih yalakaligi halka oynuyor:))) ayyyy nasil dolmusum:))

kız dur bir nefes al Türkan ın ağlamaları bana da numara geliyor.İnanmıyorum hiç.

gelen misafirler hep semih semih diye konuşuyo ona hediyeler vs geliyo ya türkanla özlem çıldırıyo kıskançlıktan
o yüzden semihi sevmiyolar artık rakip görüyolar

abidini gruba hemen almaları hataydı zaten
o da lider olmak istiyo ve dışarıyı da gözlemleyip gelmiş
özlemlerle ayrı bi grup kursa keşke
semihi zaten eleyemezler

grupları başta ayıran onlardı şimdi elenmeye başlayınca mı akılları başlarına gelmiş

İnci iyice sıyırdı Tezcan gidince
Yok o önceden de sallanıyordu beşik gibi.Tezcan gidince dediğin gibi oldu
insan nasıl görmez çevresinde olanları.hani gamzeyle tezcanın durumunu tezcan açıklamış ya.sanki kırk yıllık dostlar.o yüzden kör ve on l ardan beklemiyor inci

inci neden çıldırdiki.......bide şu arad olayını biliyormusun..mektup vs.varmış.canlı yayına getirmiş..dün tuncay bahsediyordu anlamadım..

sevinçten delirdi canım kuaförü görünce Arda elenirken Tuncay mektup yazmış Tuğçe ye vermesi için.Arda da sanırım eve gidince eski bölümleri izlemiş o bölümlerde de Tuncay lar Arda hakkında dedikodu yapıyordu.Arda da bunları izledikten sonra aramızda kalsın a katılmış orda mektubu okumaya kalkmış.sunucular engel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…