- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Şu özlem de ne fena yaaaaaa
Semihin grupta ilk gitmesi gereken bence o!!!Aynen canım.Yakında o da gidecek haberi yok
O gider eğer tekrar yazılırsa bana öyle geliyor.Karşı taraftan gitmeyecek bence bu hafta.Semihin grupta ilk gitmesi gereken bence o!!!
Bence de.sanki kendisi çok seviliyor da öyle kalıyorO gider eğer tekrar yazılırsa bana öyle geliyor.Karşı taraftan gitmeyecek bence bu hafta.
abidin özlem türkan olurlar..muratıda gazlarlarsa oda geçer...semih altar kurre kalsa bile bu üçlü grup hertürlü gider finale...özlem abidine semihi sevmediğini söyledi..abidinde aynı sözleri sarf etti..türkanda serkana isim vermeden çalışmayanı gönderirim dedi...sürekli semihe çatıp duruyorlar...geçen haftada kurrenin üstüne çok gittilerAbidin kendi grubunu kuracakmış kızlar
Abidine sinir oldum ya gelir gelmez bir artistlik biseyler falan. Turkan da cok simardi ne yapacagini sasirdi iyice. Semihe seni sevdiren biziz falan diyor. ozguven tavan yapmis kadinda. Yalandan aglamalari zaten kina getirdi artik. Semihin tutulmasi tamamen semihin kendiyle ilgili bir durum. Serkan tayfasina gelince basta gruplari onlar boldu simdi sanki bolunmeyi diger taraf istemis gibi bir role burunduler. Tuncayda da bir semih yalakaligi halka oynuyor:))) ayyyy nasil dolmusum:))
Bence de.sanki kendisi çok seviliyor da öyle kalıyorha bir de bir şeyi fark ettin mi? Inci oylama gününde nasıl sallıyor kendini stresten..kayık gibi.
inci neden çıldırdiki.......bide şu arad olayını biliyormusun..mektup vs.varmış.canlı yayına getirmiş..dün tuncay bahsediyordu anlamadım..kızlar kuaför geldi kaş bıyık ne varsa yapılıyorinci çıldırdı
kızlar kuaför geldi kaş bıyık ne varsa yapılıyorinci çıldırdı
Abidine sinir oldum ya gelir gelmez bir artistlik biseyler falan. Turkan da cok simardi ne yapacagini sasirdi iyice. Semihe seni sevdiren biziz falan diyor. ozguven tavan yapmis kadinda. Yalandan aglamalari zaten kina getirdi artik. Semihin tutulmasi tamamen semihin kendiyle ilgili bir durum. Serkan tayfasina gelince basta gruplari onlar boldu simdi sanki bolunmeyi diger taraf istemis gibi bir role burunduler. Tuncayda da bir semih yalakaligi halka oynuyor:))) ayyyy nasil dolmusum:))
Yok o önceden de sallanıyordu beşik gibi.İnci iyice sıyırdı Tezcan gidince
inci neden çıldırdiki.......bide şu arad olayını biliyormusun..mektup vs.varmış.canlı yayına getirmiş..dün tuncay bahsediyordu anlamadım..
Ay hemen açıp izliyorum..
İnci niye çıldırdı?Ay hemen açıp izliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?