- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.981
böyle bir şey varsa bencede katılamazdı. acun un araştırmasını bırak böyle bir tv programına çıktıktan sonra bulunması kolay olurdu madem kaçmışsa.bencede katılmazdı katılmak istese bile acun ve ekibi almaz bence artık şu karalama kampanyasının suyu çıktı yazık ya bu kadar belden aşağı vurulmaz o insanında ailesi var dışarda ayıptır yahu yok taciz etmiş adı bilmem ne deniyormuş yani bunu nerden öğreniyolarda buralara taşıyolar hadi tamam var diyelim acunun ekibi araştırmadan mı alıyor bu adamları da böyle birini çıkarsın ekranlara birde neden hep semihe bu tarz şeylerle yükleniliyor anlamıyorum gerçekten çocuğun ütopyaya gelmeden öncedeki hayatını merak etmeye başladım vallahi
semihe şu aralar gıcık oluyorum davranışlarından dolayı ama bunlarıda hak etmediği düşünüyorum..
kimden bahsediyorsun canım anlayamadımBir insanı seversin yada sevmezsin ama ona bu denli kötü ithamlarda nasıl bulunulur anlamıyorum büyük cesaret aileler adli mercilerce haklarini ariyacaktir bunuda mi dusunmuyorlar bir insanı sevmemek demek ona saldirmayi gerektirmiyor....
Biraz alakasiz olmuş pardon ben bir kaç sayfa öncesi Semih için yazılanlardan bahsediyorum bu eeleştiriler tuncay içinde yazilip çizilse ayni tepkiyi yine verirdim asilsiz iddialar aileleride üzer ve insanları hayati boyunca etkiler.kimden bahsediyorsun canım anlayamadım
bende zaten oylamayada inanmıyorum reji istediği gibi şekillendiriyor yarışmayı bu aralar hiç bakasım bile gelmiyor semih böyle bir seyi yapmışsa dediğin gibi ekranlara çıkamazdı ama yinede bilemiyorum insanlara güvenim sıfır en yakınındakilerden bile neler çıkıyor yapmışsa kendine yapmış ama çıkmaması gerekirdi yarışmaya bugün giden misafirler söyler belki bunları oda açıklar belki söyleyen olmamış mıböyle bir şey varsa bencede katılamazdı. acun un araştırmasını bırak böyle bir tv programına çıktıktan sonra bulunması kolay olurdu madem kaçmışsa.
yalnız barış ta krizlere falan giriyordu o da araştırılmadan alınmış semih te de öyle bir şey neden olmasın diye geliyor akıllara.zaten acun ilgilenmiyor programla. ilgilenenlerde ellerine yüzlerine bulaştırmadı mı. ürettikleri senaryolarla halkı salak yerine koydukları aşikar
hayırlı olsun geldiğinde nasıl bir şey anlatırsın beğenip begenmediğiniTürkan hanim havlumu yollamis bu gunnyarin gelirrrrr.
evet ben anlamamıştım pınar canlı yayında resmen kandırıldık derken ne demek istedi rejıyı mı sucladı yani ne anlamadımşaşırmadı bence.
canlı yayında pınar falan pot kırınca abidin e öyle konuşması konusunda tembihlemişlerdir.
pınar dedi çünkü 'resmen kandırıldık aldatıldık. türkan da abidin i yedi sanıyo çakmadı ki köfteyi ' dedi.
iyice insanları salak yerine koyuyor bu reji.
zaten inci panaroma da oy vermeyin abidin e babası hasta çıkması gerek demiş.
twetter funları da abidin çıkmalı diye oy vermemiş vs.
bi öyle bi böyle konuşturuyorlar insanları.
bizi çok gerizekalı mı sanıyorlar anlamıyorum.
Panoramanin saatini rica esebilirmiyim lütfen[/QUOTE], post: 39674655, member: 430970"]bu sabah sadece panaroma vardı abidin konuktu cnm.normal bölüm yarın akşam 18.00 da
Türkan hanim havlumu yollamis bu gunnyarin gelirrrrr.
Benim hala siparis hazirlaniyor diyo nezaman gelicek acaba foto at mutlaka :))Türkan hanim havlumu yollamis bu gunnyarin gelirrrrr.
Pazartesi elimde olacak insallah Türkan hanimdan havlu aldimpericikk .!.:ütopya dan ürün satan alan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi ne aldılar ve memnunlar mı diye
Evet mutlaka paylaşıcam.yaa merak ettim burada paylaş lütfen gelincee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?