- 15 Aralık 2013
- 15.670
- 35.885
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.001
Kizlar kim elendi ben izleyemedimde
Hadi ya uzuldum iyi cocuktu canerCaner gitti
Peki diger cocuk kimin tarafini secti ? Izleyemedim de ben..Caner gitti
Peki diger cocuk kimin tarafini secti ? Izleyemedim de ben..
Saka gibi ya.. : )Semihleri secti
Aybüke oylamada Caner kalsın dedi bence artık aybükeyle çok konuşmaz gibime geliyor ama belli olmaz tabi canerde pınara aşık olmuş ya inanamadım nedense herkes o onunla bu bununla gibi şeylerle muhattap oluyor ütopya ütopya değil aşk hangarı oldu resmenSemihlere mi geçti.O ilerde Aybuke yle grup kuracak bence.
Zannetmiyorum pinar elenecek aybuke de cafe gurubuna dahil olacak harun aybuke caneri seçtiği için onunla hareket etmezSemihlere mi geçti.O ilerde Aybuke yle grup kuracak bence.
Aybüke oylamada Caner kalsın dedi bence artık aybükeyle çok konuşmaz gibime geliyor ama belli olmaz tabi canerde pınara aşık olmuş ya inanamadım nedense herkes o onunla bu bununla gibi şeylerle muhattap oluyor ütopya ütopya değil aşk hangarı oldu resmen
Zannetmiyorum pinar elenecek aybuke de cafe gurubuna dahil olacak harun aybuke caneri seçtiği için onunla hareket etmez
evet aşk yarışmasına döndü iş Aybüke caneri seçti evet ama diğer çocukla daha yakındı ona sürekli fikirlerini soruyordu sonra ne olduda onu seçti anlamadım birde pınarla Aybüke barış imzaladı böyle giderse pınar gitmedende oraya geçebilir bu oyuda sizinle beraber attım ben sizdenim diyebilir cafe grubuna zaten garip kız aklı gelip gidiyo bi atarlanıyo sanki o laflları hiç dememiş gibi gidip muhabbet ediyo milletle. barışa dengesiz diyodum bu barıştan daha dengesiz bence barış deli dolu bir çocuktu ama bu çok fena bir kız ama ne yapacağı hiç belli olmuyorevet sanki yarışmaya giden birine aşık olmak zorunda gibi.
Aybuke Caner i mi seçti bilmiyordum.
evet öyle söyledi buketle konuşuyordu ona anlattı ilk başta takılıyordum ciddi olacağına hiç düşünmemiştim dedi söylüycekmisin dedi buket canerde yok böyle daha güzel ben aşkımı platonik yaşarım dedi sonra cafede pınarla konuşuyorlardı pınara sana söyleyecek iltifat bulamıyorum henüz senin hak edeceğin iltifat yok bun dünyada falan gibi şeyler dedi pınara pınarda güldü geçti sonra teşk etti.. ciddimiydi şaka mı artık bilemiyoruzCaner Pinar'a mi asikmis?
pınar kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk benden büyük evet dedi hatta büyük olsun ilerde evlenirsek zengin olurum hani kadın byük olursa öyle oluyormuş ya dedi şakalaştı falan da ben anlamadım yani aşk için mi geliyolar yoksa gündeme oturmak için yapıyolar yoksa gerçekten böyle hemen aşık olabilirlermiSimdi internetten izliyorum. Buket de hemen "Pinar senden cok buyuk, 30 yasinda Pinar" diyor. Pinar 28 yasinda ustelik. Bu utopya kizlari da baska birine asik olunmasina katlanamiyor yaa.
yok yaa ne aski, hic sanmiyorum gercekten asik olduklarini falan. Insanlarin dikkatini cekip, gundem olmaya calisiyorlar. Yakinda biri de Turkana askini itiraf edecek diye korkuyorumpınar kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk benden büyük evet dedi hatta büyük olsun ilerde evlenirsek zengin olurum hani kadın byük olursa öyle oluyormuş ya dedi şakalaştı falan da ben anlamadım yani aşk için mi geliyolar yoksa gündeme oturmak için yapıyolar yoksa gerçekten böyle hemen aşık olabilirlermi
valla olurmu olur ben herşeyin kurgu olduğunu düşündükçe izleyip izlememek arasında kararsız kalıyorum artık ama eskisi gibi bakmıyorum zaten artıkyok yaa ne aski, hic sanmiyorum gercekten asik olduklarini falan. Insanlarin dikkatini cekip, gundem olmaya calisiyorlar. Yakinda biri de Turkana askini itiraf edecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?