Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semihlere mi geçti.O ilerde Aybuke yle grup kuracak bence.
Aybüke oylamada Caner kalsın dedi bence artık aybükeyle çok konuşmaz gibime geliyor ama belli olmaz tabi canerde pınara aşık olmuş ya inanamadım nedense herkes o onunla bu bununla gibi şeylerle muhattap oluyor ütopya ütopya değil aşk hangarı oldu resmen

Aybukeye şaşırsım semihlerle vakit geçiriyordu onlarla yiyip içiyordu tektaş gurubundan bağimsiz olmaz diye düşünmüştüm bence pınar gidecek ve aybuke cafe grubuna dahil olacak

evet sanki yarışmaya giden birine aşık olmak zorunda gibi.

Zannetmiyorum pinar elenecek aybuke de cafe gurubuna dahil olacak harun aybuke caneri seçtiği için onunla hareket etmez

Aybuke Caner i mi seçti bilmiyordum.

evet sanki yarışmaya giden birine aşık olmak zorunda gibi.

Aybuke Caner i mi seçti bilmiyordum.
evet aşk yarışmasına döndü iş Aybüke caneri seçti evet ama diğer çocukla daha yakındı ona sürekli fikirlerini soruyordu sonra ne olduda onu seçti anlamadım birde pınarla Aybüke barış imzaladı böyle giderse pınar gitmedende oraya geçebilir bu oyuda sizinle beraber attım ben sizdenim diyebilir cafe grubuna zaten garip kız aklı gelip gidiyo bi atarlanıyo sanki o laflları hiç dememiş gibi gidip muhabbet ediyo milletle. barışa dengesiz diyodum bu barıştan daha dengesiz bence barış deli dolu bir çocuktu ama bu çok fena bir kız ama ne yapacağı hiç belli olmuyor

="hayatiyasa, post: 39694471, member: 496581"]evet sanki yarışmaya giden birine aşık olmak zorunda gibi.

Aybuke Caner i mi seçti bilmiyordum.[/QUOTE]
Aybuke caneri seçti yani harunun gitmesini istedi

Caner Pinar'a mi asikmis?
evet öyle söyledi buketle konuşuyordu ona anlattı ilk başta takılıyordum ciddi olacağına hiç düşünmemiştim dedi söylüycekmisin dedi buket canerde yok böyle daha güzel ben aşkımı platonik yaşarım dedi sonra cafede pınarla konuşuyorlardı pınara sana söyleyecek iltifat bulamıyorum henüz senin hak edeceğin iltifat yok bun dünyada falan gibi şeyler dedi pınara pınarda güldü geçti sonra teşk etti.. ciddimiydi şaka mı artık bilemiyoruz

Simdi internetten izliyorum. Buket de hemen "Pinar senden cok buyuk, 30 yasinda Pinar" diyor. Pinar 28 yasinda ustelik. Bu utopya kizlari da baska birine asik olunmasina katlanamiyor yaa.

Simdi internetten izliyorum. Buket de hemen "Pinar senden cok buyuk, 30 yasinda Pinar" diyor. Pinar 28 yasinda ustelik. Bu utopya kizlari da baska birine asik olunmasina katlanamiyor yaa.
pınar kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk benden büyük evet dedi hatta büyük olsun ilerde evlenirsek zengin olurum hani kadın byük olursa öyle oluyormuş ya dedi şakalaştı falan da ben anlamadım yani aşk için mi geliyolar yoksa gündeme oturmak için yapıyolar yoksa gerçekten böyle hemen aşık olabilirlermi

yok yaa ne aski, hic sanmiyorum gercekten asik olduklarini falan. Insanlarin dikkatini cekip, gundem olmaya calisiyorlar. Yakinda biri de Turkana askini itiraf edecek diye korkuyorum

yok yaa ne aski, hic sanmiyorum gercekten asik olduklarini falan. Insanlarin dikkatini cekip, gundem olmaya calisiyorlar. Yakinda biri de Turkana askini itiraf edecek diye korkuyorum
valla olurmu olur ben herşeyin kurgu olduğunu düşündükçe izleyip izlememek arasında kararsız kalıyorum artık ama eskisi gibi bakmıyorum zaten artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…