- 1 Temmuz 2009
- 6.055
- 6.685
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.421
Bu nedir yaa? Insan bunu birine resim diye gostermeye utanir. Saka mi yapiyor bu kiz?
Buda benim 3,5 yasinda yegenimin yaptigi resim kurre ornek alsin soyut bi calisma yapmis
Eki Görüntüle 1451810 Eki Görüntüle 1451810 Eki Görüntüle 1451810 Eki Görüntüle 1451810
Hadi ya kaçırmışım demek ki güle güle kullan canim nasil memnun musun etrafindaki agac dokusu dökülüyor mu etrafa siparis vereyim bari iyiyseevet canım geldi magnetim geçmiş sayfalara ekledim fotoğrafını :)
HadiyakaçırmışımdemekkibuarayHadi ya kaçırmış cm demek ki bu ara yoğundur.member: 474728"]evet canım geldi magnetim geçmiş sayfalara ekledim fotoğrafını :)
Size aynen katiliyorum ne gerek var ben kendim yapiyorum hiç emek yok yorumlarinaydi benim tepkim ne kadar basit olursa olsun o havluyu yapmak emektir ve bence oradan alinabilecek en uygun elemegi parcalardandir basittir zordur tartisilir ama emek inkar edilemez.bu arada yorumları okudum ben programı izliyorum ve hatıra olsun diye ufak bişey aldım ki kullanışlı bişey aldım. zaten magnet biriktiriyorum dolabım magnet dolu. ilerdede zamanında almışım ne salakmışım diyeceğime böyle bi program izliyodum diyip gülümseyerek hatırlıcam. zaten gidip bi kupaya 50 lira salak bi fotoğrafa 100 tl vermedim. enayi değilim. o da bir el emeği odunu kesmek şekil vermek basmak mıknatıs yapıştırmak bir uğraş ve 3 kuruş para zaten helal olsun. Gidip hazır fotoğraf alıp 100 tlye satıp ilkokul tablosu yapıp 5000 tl etiket basıp insanları kek yerine koyuyolar diye düşünüyorum hepsi makul fiyatlı olsa kendileri kazanırlar diye düşünüyorum ve bunu belirtmiştim. Türkanın çok ürünü var bir ürüne ederinin 100 katı fiyat biçeceğine 10 katı biçsinler kazansınlar dedim yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum.
Buda benim 3,5 yasinda yegenimin yaptigi resim kurre ornek alsin soyut bi calisma yapmis
Eki Görüntüle 1451810 Eki Görüntüle 1451810 Eki Görüntüle 1451810 Eki Görüntüle 1451810
Telefondan yazmayi beceremiyorum karistiyine[/QUOTE]Hadiyakaçırmışımdemekkibuaray
Hadi ya kaçırmışım demek ki güle güle kullan canim nasil memnun musun etrafindaki agac dokusu dökülüyor mu etrafa siparis vereyim bari iyiyse
bende dün telefondan attım resmi kaç tane atmışım yanlışlıklaTelefondan yazmayi beceremiyorum karistiyine
Canli yayini izlerken Altar pasaport uyeliginin 50 lira civarinda oldugunu sms sisteminin bundan daha ucuz olacagi icin iyi oldugunu soyledi ben ucretsizluyelik aldim sonradan uyeligimi yukselttim mi vs bilemiyorum ama butun canli yayinlari kullaniyorum herhangi bir kredi karti vs bi bilgide vermedim celiskiye dustum
evet haklı türkan. ahır nerden semih in oluyo ki. 1 çöpünü almış mı ahırın sen kimsin yaaa. ay deli oluyorum gördükçe semih i. o yüzden de izlemiyorum zaten. semih çiler izlesin doya doya çünkü semih i daha barındırmazlar ütopya da. benim bi yakınım hangarda olmadığı halde deli oluyorum. o çocukların anası babası napsın acaba. taramalı tüfek gibi saldırıya geçiyor beyefendi. psikolojik şiddetin de alasını yapıyo.Turkan cok sinirli oldugu icin tepkilerini dogru bir sekilde gosteremiyor. Ama son zamanlarda bazen hak veriyorum kendisine
ya milleti enayi sanıyorlar. enayi olanda alıyor zaten.
Bu nedir yaa? Insan bunu birine resim diye gostermeye utanir. Saka mi yapiyor bu kiz?
bunu defalarca soran oldu tamamen ücretsiz
Ya kızlar bi bilgisi olan yok mu gerçekten
bunu defalarca soran oldu tamamen ücretsiz
altar ın dediğini bilmiyorum ama.
zaten size bir şey sorulmadan nasıl kredi kartından çekecekler numaranız yokki.
en kötü faturalıdan giderdi.
yarışma ilk çıktığında 4.90 gibi bi ücret dediler
şimdi tutulmayan yarışma için 50 tl demezler saçma yani
zaten sınırlama gelince izleme süreniz yarım saat olur. canlı yayın1 den izleyebilirsn sadece
iptal etme de yok zaten görünürde
yeni mi aldın üyelikPremiumda yazan bütün özellikleri kullanabildiğim ve 30dk sınırlamam olmadığı için Allah Allah dedim acaba premium uyeliğim varda haberim mi yokYarışma 10 ay totalde 50 lira gibi bi ücret oluyo Altar bunu söyledi sanırım
yeni sayılmaz aslında 1 ay kadar olduyeni mi aldın üyelik
altar ne zaman dediyeni sayılmaz aslında 1 ay kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?