Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Bu nedir yaa? Insan bunu birine resim diye gostermeye utanir. Saka mi yapiyor bu kiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi ya kaçırmış cm demek ki bu ara yoğundur.member: 474728"]evet canım geldi magnetim geçmiş sayfalara ekledim fotoğrafını :)[/QUOTE]
Hadiyakaçırmışımdemekkibuaray
evet canım geldi magnetim geçmiş sayfalara ekledim fotoğrafını :)
Hadi ya kaçırmışım demek ki güle güle kullan canim nasil memnun musun etrafindaki agac dokusu dökülüyor mu etrafa siparis vereyim bari iyiyse

Hadi ya kaçırmış cm demek ki bu ara yoğundur.member: 474728"]evet canım geldi magnetim geçmiş sayfalara ekledim fotoğrafını :)

Hadi ya kaçırmışım demek ki güle güle kullan canim nasil memnun musun etrafindaki agac dokusu dökülüyor mu etrafa siparis vereyim bari iyiyse

[/QUOTE]
Telefondan yazmayi beceremiyorum karistiyine

Size aynen katiliyorum ne gerek var ben kendim yapiyorum hiç emek yok yorumlarinaydi benim tepkim ne kadar basit olursa olsun o havluyu yapmak emektir ve bence oradan alinabilecek en uygun elemegi parcalardandir basittir zordur tartisilir ama emek inkar edilemez.

Canli yayini izlerken Altar pasaport uyeliginin 50 lira civarinda oldugunu sms sisteminin bundan daha ucuz olacagi icin iyi oldugunu soyledi ben ucretsizluyelik aldim sonradan uyeligimi yukselttim mi vs bilemiyorum ama butun canli yayinlari kullaniyorum herhangi bir kredi karti vs bi bilgide vermedim celiskiye dustum

Telefondan yazmayi beceremiyorum karistiyine[/QUOTE]
bende dün telefondan attım resmi kaç tane atmışım yanlışlıkla valla çok memnunum buzdolabımda duruyo baktıkca hoşuma gidiyo kenarında falan dökülme yok gayet sağlam duruyo tavsiye ederim :))

Telefondan yazmayi beceremiyorum karistiyine
bende dün telefondan attım resmi kaç tane atmışım yanlışlıkla valla çok memnunum buzdolabımda duruyo baktıkca hoşuma gidiyo kenarında falan dökülme yok gayet sağlam duruyo tavsiye ederim :))[/QUOTE]
Teşekkür ederim canim bilgilendirdiğin için bu arada yegeniniz gercekten cok yetenekli bu tip çocuklarin mutlaka bu yönde degerlendirilip yönlendirilmesi şart

Ya kızlar bi bilgisi olan yok mu gerçekten

Turkan cok sinirli oldugu icin tepkilerini dogru bir sekilde gosteremiyor. Ama son zamanlarda bazen hak veriyorum kendisine
evet haklı türkan. ahır nerden semih in oluyo ki. 1 çöpünü almış mı ahırın sen kimsin yaaa. ay deli oluyorum gördükçe semih i. o yüzden de izlemiyorum zaten. semih çiler izlesin doya doya çünkü semih i daha barındırmazlar ütopya da. benim bi yakınım hangarda olmadığı halde deli oluyorum. o çocukların anası babası napsın acaba. taramalı tüfek gibi saldırıya geçiyor beyefendi. psikolojik şiddetin de alasını yapıyo.

Bu nedir yaa? Insan bunu birine resim diye gostermeye utanir. Saka mi yapiyor bu kiz?
ya milleti enayi sanıyorlar. enayi olanda alıyor zaten.
al işte açtım günler sonra canlı yayını. malum kişi yine saldırıda öffffff ne gıcık adam ya.
bunu destekleyen var mı hala
inanamıyorum yaa

Ya kızlar bi bilgisi olan yok mu gerçekten
bunu defalarca soran oldu tamamen ücretsiz
altar ın dediğini bilmiyorum ama.
zaten size bir şey sorulmadan nasıl kredi kartından çekecekler numaranız yokki.
en kötü faturalıdan giderdi.
yarışma ilk çıktığında 4.90 gibi bi ücret dediler
şimdi tutulmayan yarışma için 50 tl demezler saçma yani

zaten sınırlama gelince izleme süreniz yarım saat olur. canlı yayın1 den izleyebilirsn sadece

iptal etme de yok zaten görünürde

Premiumda yazan bütün özellikleri kullanabildiğim ve 30dk sınırlamam olmadığı için Allah Allah dedim acaba premium uyeliğim varda haberim mi yok Yarışma 10 ay totalde 50 lira gibi bi ücret oluyo Altar bunu söyledi sanırım

yeni mi aldın üyelik

kızlar barış radyo programına çıktı.
ama yarışmayla ilgili konuşması yasakmış.
dayanmadığı için atlamış çitlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…