Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
türkanın yaptığı işleri zaten herkes yapar havlu kenarında ne var bide bi dünya para yazmış. dışarda alasını satıyolar bilmesem el işini onlardan alırım genede türkandan alıp kazıklanmam
Tuncayin ajandasi haric fiyatlar hep şişme alısveris yapanlar zaten utopya hatirasi olarak aliyor o ürünleri yoksa kütükleri kes kes üzerine ütopya yazisi bas 20 liraya sat dısarda satilsa kimse almaz ama orada satiliyor sevenleri hatira olarak aliyor kaziklanmakla ne alakasi var isteyen alir istemeyen almaz ben almayi düsünuyorum o magnetlerden...ama turkan hanimin havlulari 20 ve 30 lira pahalimi sizce el emegi oya var ucunda bu kadar yanli düsunmeyin

ne yanlı düşüncem benim çeyizimde var 50 havlu kenarı hepsini kendim ördüm valla etmez pahalı bi ip alıcan bi sürü kenar çıkıyo.

ne yanlı düşüncem benim çeyizimde var 50 havlu kenarı hepsini kendim ördüm valla etmez pahalı bi ip alıcan bi sürü kenar çıkıyo.
Çok doğru ben söylediğimde tepki almıştım basit örnek okadar etmez diye kendimde yapabiliyorum o yüzden yorum yapmıştım aynı düşüncede olanı görünce sevindim

Çok doğru ben söylediğimde tepki almıştım basit örnek okadar etmez diye kendimde yapabiliyorum o yüzden yorum yapmıştım aynı düşüncede olanı görünce sevindim
benim şahsi fikrim ben almam diğerlerindende almam.alanada niye aldın demem.gördüm alanları tek kelime etmedim. kendimden biliyorum aylar sonra yarışma falan bitince len bunada bu kadar para verdiydim bi işe yapamıyor diyip atarım yani. o yüzden niye vereyim zaten geçmiş sayfalarda adamlar orda durdukça ayda para yatıyor hesabına diye okumuştum hele onu düşününce. adam aylık benden çok kazanıyormuş zaten ihtiyacı yok

Katre i matem, post: 39886018, member: 249254"]benim şahsi fikrim ben almam diğerlerindende almam.alanada niye aldın demem.gördüm alanları tek kelime etmedim. kendimden biliyorum aylar sonra yarışma falan bitince len bunada bu kadar para verdiydim bi işe yapamıyor diyip atarım yani. o yüzden niye vereyim zaten geçmiş sayfalarda adamlar orda durdukça ayda para yatıyor hesabına diye okumuştum hele onu düşününce. adam aylık benden çok kazanıyormuş zaten ihtiyacı yok [/QUOTE]
İnsanlaar bu ürünleri aylarca izledikleri programdan bi hatira olarak aliyorlar anlatamiyorum herhalde ayrica kadin yirmi liraya havlu satiyo ya el insaf bereler bandanalar pahali doğru ama balona sarilmis bezler cop adamla bezeli bardaklar kutuge basilmis utopya yazilarindan daha emek verilerek yapilmis bişey bence sizce oradak

Turkan nekadar az satis yapmis halbuki adam kaziklar gibi sacmasapan sac bandina 70 lira degilde 10 lira 15 lira yazsa fiyatlari makul tutsa daha cok satis yapardi ben olsam gider fiyatlari dusururum hepsini
Evet saç bantlari pahalı berelerde uçuk fiyat onları yapacagina o uygun fiyatli havlularindan yapsa iyi satilir diye düşünüyorum bu arada magnet alan siz miydiniz geldi mi magnetiniz.

anliyorum sizi bi egeli olarak benimde vardir 50 60 tane ceyizde hemde iğne oyasi...ayrica elimdende gelir elsanatlari öğretmeniyim.sanat eğitimi almis bi insan olarak neyin ne kadar ettiğini bilirim havlu aldim magnette alicam ajanda almayida düşünüyorum çünkü ben bu programi izliyorum burada arkadaslarla konusuyorum sohbet ediyorum zaman ayiriyorum hatira olsun diyede bütceme uyanlarida satin aliyorum...

bu arada yorumları okudum ben programı izliyorum ve hatıra olsun diye ufak bişey aldım ki kullanışlı bişey aldım. zaten magnet biriktiriyorum dolabım magnet dolu. ilerdede zamanında almışım ne salakmışım diyeceğime böyle bi program izliyodum diyip gülümseyerek hatırlıcam. zaten gidip bi kupaya 50 lira salak bi fotoğrafa 100 tl vermedim. enayi değilim. o da bir el emeği odunu kesmek şekil vermek basmak mıknatıs yapıştırmak bir uğraş ve 3 kuruş para zaten helal olsun. Gidip hazır fotoğraf alıp 100 tlye satıp ilkokul tablosu yapıp 5000 tl etiket basıp insanları kek yerine koyuyolar diye düşünüyorum hepsi makul fiyatlı olsa kendileri kazanırlar diye düşünüyorum ve bunu belirtmiştim. Türkanın çok ürünü var bir ürüne ederinin 100 katı fiyat biçeceğine 10 katı biçsinler kazansınlar dedim yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum.

Semih hala "Diplomami gormek isteyen universiteye Fransaya gitsin" diyor yaa. Biri suna erasmusla gidilen bir programda diploma verilmedigini soylesin. Gitmis okumus guya ama hala nasil bir belgeye sahip oldugunu bilmiyor akli noksan yaaa.

kurre de geçen gün dedi ya önemli olan yüksek fiyat koyup o ürünü satmak mesele.
ayy bu kızın aklı nasıl değişik çalışıyor

merhaba kızlar nasılsınız. ben pazardan beri ne canlı baktım ne bölüm izledim.
hafta sonu belki izlerim birikmiş bölümleri.
aybüke ve raf olayını merak ediyorum ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…