- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.401
Tuncayin ajandasi haric fiyatlar hep şişme alısveris yapanlar zaten utopya hatirasi olarak aliyor o ürünleri yoksa kütükleri kes kes üzerine ütopya yazisi bas 20 liraya sat dısarda satilsa kimse almaz ama orada satiliyor sevenleri hatira olarak aliyor kaziklanmakla ne alakasi var isteyen alir istemeyen almaz ben almayi düsünuyorum o magnetlerden...ama turkan hanimin havlulari 20 ve 30 lira pahalimi sizce el emegi oya var ucunda bu kadar yanli düsunmeyintürkanın yaptığı işleri zaten herkes yapar havlu kenarında ne var bide bi dünya para yazmış. dışarda alasını satıyolar bilmesem el işini onlardan alırım genede türkandan alıp kazıklanmam
ne yanlı düşüncem benim çeyizimde var 50 havlu kenarı hepsini kendim ördüm valla etmez pahalı bi ip alıcan bi sürü kenar çıkıyo.Tuncayin ajandasi haric fiyatlar hep şişme alısveris yapanlar zaten utopya hatirasi olarak aliyor o ürünleri yoksa kütükleri kes kes üzerine ütopya yazisi bas 20 liraya sat dısarda satilsa kimse almaz ama orada satiliyor sevenleri hatira olarak aliyor kaziklanmakla ne alakasi var isteyen alir istemeyen almaz ben almayi düsünuyorum o magnetlerden...ama turkan hanimin havlulari 20 ve 30 lira pahalimi sizce el emegi oya var ucunda bu kadar yanli düsunmeyin
Çok doğru ben söylediğimde tepki almıştım basit örnek okadar etmez diye kendimde yapabiliyorum o yüzden yorum yapmıştım aynı düşüncede olanı görünce sevindimne yanlı düşüncem benim çeyizimde var 50 havlu kenarı hepsini kendim ördüm valla etmez pahalı bi ip alıcan bi sürü kenar çıkıyo.
benim şahsi fikrim ben almam diğerlerindende almam.alanada niye aldın demem.gördüm alanları tek kelime etmedim. kendimden biliyorum aylar sonra yarışma falan bitince len bunada bu kadar para verdiydim bi işe yapamıyor diyip atarım yani. o yüzden niye vereyim zaten geçmiş sayfalarda adamlar orda durdukça ayda para yatıyor hesabına diye okumuştum hele onu düşününce. adam aylık benden çok kazanıyormuş zaten ihtiyacı yokÇok doğru ben söylediğimde tepki almıştım basit örnek okadar etmez diye kendimde yapabiliyorum o yüzden yorum yapmıştım aynı düşüncede olanı görünce sevindim
Evet saç bantlari pahalı berelerde uçuk fiyat onları yapacagina o uygun fiyatli havlularindan yapsa iyi satilir diye düşünüyorum bu arada magnet alan siz miydiniz geldi mi magnetiniz.Turkan nekadar az satis yapmis halbuki adam kaziklar gibi sacmasapan sac bandina 70 lira degilde 10 lira 15 lira yazsa fiyatlari makul tutsa daha cok satis yapardi ben olsam gider fiyatlari dusururum hepsini
ne yanlı düşüncem benim çeyizimde var 50 havlu kenarı hepsini kendim ördüm valla etmez pahalı bi ip alıcan bi sürü kenar çıkıyo.
evet canım geldi magnetim geçmiş sayfalara ekledim fotoğrafını :)Evet saç bantlari pahalı berelerde uçuk fiyat onları yapacagina o uygun fiyatli havlularindan yapsa iyi satilir diye düşünüyorum bu arada magnet alan siz miydiniz geldi mi magnetiniz.
atsana canım merak ettm yaasemihin kediyle olan videosu ne öyle ya kahkaha attım
şuan ütopya canlıya girebiliyormusun canım orda git ama lütfen diye bir video var , bana komik geldiatsana canım merak ettm yaa
tamam canm sağolşuan ütopya canlıya girebiliyormusun canım orda git ama lütfen diye bir video var , bana komik geldi
web sayfası kullanılmıyor diyor
Turkan cok sinirli oldugu icin tepkilerini dogru bir sekilde gosteremiyor. Ama son zamanlarda bazen hak veriyorum kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?