- 5 Şubat 2015
- 24
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.441
altar ne zaman dedi
yani sen altar deynce mi şüphelendin
sanmıyorum yaa o içeri girenlerden daha çok izliyoruz yarışmayı emin ol. ama yinede öğrenirsen söye canm bizi bilgilendirzaten genel anlamda şüpheleniyodum Altar dün gece Semihle konusurken söyledi pasaportun 50 lira oldugunu sms 2 lira filan olur daha ucuz olur dedi yarım saat 1 saat öncede Aybüke Göktan'a premium üyelik ben dışardayken aktif değildi sen gelmeden önce var mıydı dedi Göktan'da vardı dedi Aybüke oy vermek paralı mı suan premiumda ne fark var dedi Göktan'da farklı kamera açılarını kullanıyosun vs dedi iyice şüphelendim
sanmıyorum yaa o içeri girenlerden daha çok izliyoruz yarışmayı emin ol. ama yinede öğrenirsen söye canm bizi bilgilendir
evet haklı türkan. ahır nerden semih in oluyo ki. 1 çöpünü almış mı ahırın sen kimsin yaaa. ay deli oluyorum gördükçe semih i. o yüzden de izlemiyorum zaten. semih çiler izlesin doya doya çünkü semih i daha barındırmazlar ütopya da. benim bi yakınım hangarda olmadığı halde deli oluyorum. o çocukların anası babası napsın acaba. taramalı tüfek gibi saldırıya geçiyor beyefendi. psikolojik şiddetin de alasını yapıyo.
Cnm simdiki bolumleri izlesen bana gore semihten daha bi giciklanirsin..cafe grubu ozellikle tuncay i seviyorum ben.ama semih i tv de gormeye dayanamiyorum artik.semih ve murat abi ve kurre hc desteklemiyorumYa şimdi ben başlarda izliyordum ama ipin ucunu kaçırdım.O zamanlar bu semihten kıl kapıyordum.
Sonra bu adamı herkes çok sevmeye başladı ama bana hala antipatik geliyor davranışları felan..
Çok bölüm kaçırdım rica ediyorum birisi açıklasın doğru tarafımı seviyorum.
Aynen ya iyi yapiyor tuncay..semih baya havalanmisti ama tuncay balonunu patlatti :) cokus doneminde semihtuncay bugün yine formundaydı ... bu semih adamların dengesini bozdu resmen...
önce sessiz kaldılar baktılar semih köpeksiz köy buldu değneksiz geziyor onlar da onun anladığı dilden konuşuyorlar iyi yapıyorlar semih eskiden gamsız sürekli sırıtırken artık bazı şeylere cevap veremiyor sürekli suratı asık...
Helal olsun bu grubaaa ..super bi grup oldular buketide seviyorum ben..
Çalışan tayfa
Altar ayrilir ama cafe grubuna gecmezz..evet buket cok guzel ifade ediyor kendisini helal olsun..ck zeki ve mantikli konustu.kurre gibi deil ..kurrenin kıskançlıklarından buket te nasibini aldı..
ayrılması iyi oldu darısı altar a
evet moral falan kalmadı...bir yandan onlar bir yandan kurre nin kaprisleri bir yandan muart ın sonradan gelen özgüveni semihi bitirdi...Aynen ya iyi yapiyor tuncay..semih baya havalanmisti ama tuncay balonunu patlatti :) cokus doneminde semih
kurrenin beynini semih kiralamışAltar ayrilir ama cafe grubuna gecmezz..evet buket cok guzel ifade ediyor kendisini helal olsun..ck zeki ve mantikli konustu.kurre gibi deil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?