- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.281
aynen doğru canmHic sanmiyorum yaa, genele bakinca Semihi destekleyen oran cok yuksek. Bir de soyle bisey var, digerlerini destekleyenler fanatiklesmiyor. Semihciler eminim internet oylamasinda ya da sms de cok fazla oy kullaniyorlardir. Ben bir oy bile kullanmiyorumki
sabah ütopya panaroma var orda semih destekcisi bi adam var sürekli bağırarak konusuyor. tektaşın gücünü anlamayn bura bulur kendini,semihe itaat edeceksiniz boyun eğeceksiniz eğmezseniz sonunuz burası olur diyor. o yüzden dedim sanki panaroma elenenlerin geldiği yer değilde panaroma pavyonmuş gibi gösteriyornasıl yani
ay evet hala semih diyo iyi olmuş o zaman boşver =)
üzülmeyelim madem
Hepimizi kandirdi bu kadin ya..bzde hemen inandik kendisine..aboww valla asiri tehlikeli asla guven olmazPanaromayi izledim sok oldum, Turkan neler dedi oyle... Iyiki gitmis.
Bir de diyorki Semihe nisbet olsun diye dondum Haruna bir daha sarildim. Ayip yaa valla ayip, karsindaki de insan. Turkan oradaki herkesi kullandi aslinda. Fake bir kadin, en ufak bir samimiyeti yokmus.
Semih kurre ve murat birinci olmasin yaa..tuncay ya da altar olsun inss..serkanda olabilir hatta harun olsun yinede murat olmasin aybuke olsun yine de kurre olmasin o derececanm ben aslında cafeci değilim
benm favorim ALTAR
ama onun dışında semih le olan kavgalarda semih in haksız olduğu yanları söylerken cafeci gibi oluyorum.
tuncay ve serkan a ılımlıyım ama altar kesinlikle hakeden.
tuncay ın da emekleri süper en üretkeni ütopya nın
Valla ya ses tonu bile korkunc spk gibi konusuospk gibi yaa tövbe Allah ım
Kizlar anlamadim ya spk ne? Sapik mi? Kimmis sapik gibi olan?Valla ya ses tonu bile korkunc spk gibi konusuo
Bence olan semihe olacak ya da yeni gelen uyelerden birine ..ama en cok semihin basi agirckortalık iyi karışır birlerine sararlar foyaları çıkar artık GÖRMEYENLER için
kurre kime saracak şimdi sıradaki kim acaba
Ahaha semih tabikiKizlar anlamadim ya spk ne? Sapik mi? Kimmis sapik gibi olan?
Serkan dedivalizini topla diyen kimdi
Kuzum Altar hep dislanmis ki..en ufak biseyde hep cocuga laf soyluolar tek kurre koruo altari.semihle muratin umrunda deil.Altarda bilio aslindaBence Semih artik birinciligini ilan etti. Bu yarismanin sonucu belli. O gruptan ilk dislanacak insan da Altardir
Biz ancak burdan desteklioruz..semihin destekcileri zengin masallh ancak oy atiolarHic sanmiyorum yaa, genele bakinca Semihi destekleyen oran cok yuksek. Bir de soyle bisey var, digerlerini destekleyenler fanatiklesmiyor. Semihciler eminim internet oylamasinda ya da sms de cok fazla oy kullaniyorlardir. Ben bir oy bile kullanmiyorumki
Semihe haksizlik yapildigini hissetigimde bir iki savunmuslugum vardi ondandiraa bende semihçi biliyordum bak seni
Bende anlamadimKizlar anlamadim ya spk ne? Sapik mi? Kimmis sapik gibi olan?
İnternetten oylama ücretsizdi canimBiz ancak burdan desteklioruz..semihin destekcileri zengin masallh ancak oy atiolarbiz ise altar tuncay diorz ama oy yok
ben tHarun kurretulayn a simsar dedi ya çok güldüm teletabiler gibi yürüyosun falan dedi ama bunu diyen cafe grubu üyesi,Semih ve arkadaşlarinin tabirlerini seviye ilk okul düzeyinde diye eleştiriyor...... çelişki çelişki celiski
Kizim yeni uyudu acayim dedim ütopya varmiş canim[/QUOTE]E="yalivescege, post: 40135659, member: 659417"]ben t
türkan gitti hiç bakmıyorum artık ne canlı açtım izledim ne tv8 açtım izleyesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?