Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aynen doğru canm
ama çağdaş olayı olmasa bu kadar çabuk yol almazdı bence

sabah ütopya panaroma var orda semih destekcisi bi adam var sürekli bağırarak konusuyor. tektaşın gücünü anlamayn bura bulur kendini,semihe itaat edeceksiniz boyun eğeceksiniz eğmezseniz sonunuz burası olur diyor. o yüzden dedim sanki panaroma elenenlerin geldiği yer değilde panaroma pavyonmuş gibi gösteriyor

Hepimizi kandirdi bu kadin ya..bzde hemen inandik kendisine..aboww valla asiri tehlikeli asla guven olmaz

Semih kurre ve murat birinci olmasin yaa..tuncay ya da altar olsun inss..serkanda olabilir hatta harun olsun yinede murat olmasin aybuke olsun yine de kurre olmasin o derece

Bence Semih artik birinciligini ilan etti. Bu yarismanin sonucu belli. O gruptan ilk dislanacak insan da Altardir
Kuzum Altar hep dislanmis ki..en ufak biseyde hep cocuga laf soyluolar tek kurre koruo altari.semihle muratin umrunda deil.Altarda bilio aslinda

Biz ancak burdan desteklioruz..semihin destekcileri zengin masallh ancak oy atiolar biz ise altar tuncay diorz ama oy yok

Harun kurretulayn a simsar dedi ya çok güldüm teletabiler gibi yürüyosun falan dedi ama bunu diyen cafe grubu üyesi,Semih ve arkadaşlarinin tabirlerini seviye ilk okul düzeyinde diye eleştiriyor...... çelişki çelişki celiski

ben t
türkan gitti hiç bakmıyorum artık ne canlı açtım izledim ne tv8 açtım izleyesim gelmiyor

E="yalivescege, post: 40135659, member: 659417"]ben t
türkan gitti hiç bakmıyorum artık ne canlı açtım izledim ne tv8 açtım izleyesim gelmiyor[/QUOTE]
Kizim yeni uyudu acayim dedim ütopya varmiş canim

E="yalivescege, post: 40135659, member: 659417"]ben t
türkan gitti hiç bakmıyorum artık ne canlı açtım izledim ne tv8 açtım izleyesim gelmiyor
Kizim yeni uyudu acayim dedim ütopya varmiş canim[/QUOTE]
benim oğlan halen ayakta uyutmaya uğraşıyorum uyku durumumuz kötü artık çok yoruluyorum 4 senedir düzelmedi bi türlü kızın hastaydı nasıl oldu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…