Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kizim yeni uyudu acayim dedim ütopya varmiş canim
benim oğlan halen ayakta uyutmaya uğraşıyorum uyku durumumuz kötü artık çok yoruluyorum 4 senedir düzelmedi bi türlü kızın hastaydı nasıl oldu tatlım[/QUOTE]
Aslinda biseyi yok iki ay önce orta kulak iltihabi olmustu hala kulagim agriyo diyor doktora göturuyoruz bisey yok diyor huysuzluk yapiyo iste bizimde uyku duzenimiz yok sabahkacta kalkarsa kalksin öglen uyumaz öglen uyusada gece yatacagi saat degismez bire kadar oturur

benim oğlan halen ayakta uyutmaya uğraşıyorum uyku durumumuz kötü artık çok yoruluyorum 4 senedir düzelmedi bi türlü kızın hastaydı nasıl oldu tatlım
Aslinda biseyi yok iki ay önce orta kulak iltihabi olmustu hala kulagim agriyo diyor doktora göturuyoruz bisey yok diyor huysuzluk yapiyo iste bizimde uyku duzenimiz yok sabahkacta kalkarsa kalksin öglen uyumaz öglen uyusada gece yatacagi saat degismez bire kadar oturur[/QUOTE]
bizimki doğduğundan beri gündüz hiç uyumadı gece yatınca en 20 kere kalkar yarım saate bir uyku düzenimiz çok bozuk uykuyu sevemedi bi türlü gece bıraksam uyumaz zorla uyutuyorm uyuması 3ü 4ü buluyor bazen 4 yıldır yaptığım şey kalmadı ne olacaksa artık kısmet bekliyoruz

bizimki doğduğundan beri gündüz hiç uyumadı gece yatınca en 20 kere kalkar yarım saate bir uyku düzenimiz çok bozuk uykuyu sevemedi bi türlü gece bıraksam uyumaz zorla uyutuyorm uyuması 3ü 4ü buluyor bazen 4 yıldır yaptığım şey kalmadı ne olacaksa artık kısmet bekliyoruz[/QUOTE]
Anliyorum seni uykusuz cocuk cok zordur seninki benim kizdanda betermiş

Anliyorum seni uykusuz cocuk cok zordur seninki benim kizdanda betermiş[/QUOTE]
sorma çok çektim daha da çekiyorum umarım yakın zamanda düzelir artık eski gücüm kalmadı yoruluyorum senin kızda düzelir inşallah uyku ve yemek düzgün olunca yaptığı yaramazlık bile gözüne batmıyor yeter ki uykuyla yemeğin hakkını versin

Anliyorum seni uykusuz cocuk cok zordur seninki benim kizdanda betermiş
sorma çok çektim daha da çekiyorum umarım yakın zamanda düzelir artık eski gücüm kalmadı yoruluyorum senin kızda düzelir inşallah uyku ve yemek düzgün olunca yaptığı yaramazlık bile gözüne batmıyor yeter ki uykuyla yemeğin hakkını versin[/QUOTE]
Allah yardimcimiz olsun iyi geceler canim ben cikiyorum.

Kurre 5-6 cumleyle hayatini idame ettiriyor valla. "senin samimiyetine hic guvenmiyorum.", "tisikkur ediyorum.", "yav he he". Bi der herkese verdigi ilk tepki hic degismiyor "Hihihihih"
çok zeki bir kız değil zaten saf deniliyor ama kurnaz sadece zeki değil dediniz gibi 5 6 cümleyi geçmez dağarcığı simih simih diye diye gidecek kız bari birşeyler öğrenerek gitse

Allah yardimcimiz olsun iyi geceler canim ben cikiyorum.[/QUOTE]
amin canım hayırlı geceler görüşmek üzere

panorama da cafe grubu destekçisi polata
madem 10 bine semihin ayakkabısını alırım diyorsun
e-ticarette ki 1.500 liralık maskeleri alıp buraya gel deyince polat mosmor oldu hah ha

panorama da cafe grubu destekçisi polata
madem 10 bine semihin ayakkabısını alırım diyorsun
e-ticarette ki 1.500 liralık maskeleri alıp buraya gel deyince polat mosmor oldu hah ha
o adam desteksiz sallıyor hala nasıl hergün oraya çıkıp konuşturuyorlar anlamıyorum bildiğin bağırıyo adam normal konuşamıyor bi gün kalpten gitcek orda

ama napsınlar ondan anlıyorlar artık başka laftan anladıkları yok ki
harun zaten demişti seni ben eleyeceğim kurretülayn diye
semih murat a tepkisi olmadığını sadece kurreyle derdi olduğunu belirtmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…