- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.301
Bende eskisi gibi izlemiyorum al birini vur ötekineben t
türkan gitti hiç bakmıyorum artık ne canlı açtım izledim ne tv8 açtım izleyesim gelmiyor
aynen canım türkanın oylama zamanı cafeye geçtim falan gibi lafları da hiç olmadı zaten serkan onca lafından sonra nasıl cafedenim artık diyebildi pess..Bende eskisi gibi izlemiyorum al birini vur ötekine
benim oğlan halen ayakta uyutmaya uğraşıyorum uyku durumumuz kötü artık çok yoruluyorum 4 senedir düzelmedi bi türlü kızın hastaydı nasıl oldu tatlım[/QUOTE]Kizim yeni uyudu acayim dedim ütopya varmiş canim
Bugunde panaromada semih benim oglum biz etle tirnak gibiyiz sinirden yaptim tarzinda biseyler dediaynen canım türkanın oylama zamanı cafeye geçtim falan gibi lafları da hiç olmadı zaten serkan onca lafından sonra nasıl cafedenim artık diyebildi pess..
panaromada döneklik yaptı yani oda iyiymiş ama doğru değil işte ondan kaybetti son 3 4 günlük hareketleri bitirdi onuBugunde panaromada semih benim oglum biz etle tirnak gibiyiz sinirden yaptim tarzinda biseyler dedi
Aslinda biseyi yok iki ay önce orta kulak iltihabi olmustu hala kulagim agriyo diyor doktora göturuyoruz bisey yok diyor huysuzluk yapiyo iste bizimde uyku duzenimiz yok sabahkacta kalkarsa kalksin öglen uyumaz öglen uyusada gece yatacagi saat degismez bire kadar oturur[/QUOTE]benim oğlan halen ayakta uyutmaya uğraşıyorum uyku durumumuz kötü artık çok yoruluyorum 4 senedir düzelmedi bi türlü kızın hastaydı nasıl oldu tatlım
bizimki doğduğundan beri gündüz hiç uyumadı gece yatınca en 20 kere kalkar yarım saate bir uyku düzenimiz çok bozuk uykuyu sevemedi bi türlü gece bıraksam uyumaz zorla uyutuyorm uyuması 3ü 4ü buluyor bazen 4 yıldır yaptığım şey kalmadı ne olacaksa artık kısmet bekliyoruz[/QUOTE]Aslinda biseyi yok iki ay önce orta kulak iltihabi olmustu hala kulagim agriyo diyor doktora göturuyoruz bisey yok diyor huysuzluk yapiyo iste bizimde uyku duzenimiz yok sabahkacta kalkarsa kalksin öglen uyumaz öglen uyusada gece yatacagi saat degismez bire kadar oturur
Anliyorum seni uykusuz cocuk cok zordur seninki benim kizdanda betermiş[/QUOTE]bizimki doğduğundan beri gündüz hiç uyumadı gece yatınca en 20 kere kalkar yarım saate bir uyku düzenimiz çok bozuk uykuyu sevemedi bi türlü gece bıraksam uyumaz zorla uyutuyorm uyuması 3ü 4ü buluyor bazen 4 yıldır yaptığım şey kalmadı ne olacaksa artık kısmet bekliyoruz
sorma çok çektim daha da çekiyorum umarım yakın zamanda düzelir artık eski gücüm kalmadı yoruluyorum senin kızda düzelir inşallah uyku ve yemek düzgün olunca yaptığı yaramazlık bile gözüne batmıyor yeter ki uykuyla yemeğin hakkını versin[/QUOTE]Anliyorum seni uykusuz cocuk cok zordur seninki benim kizdanda betermiş
çok zeki bir kız değil zaten saf deniliyor ama kurnaz sadece zeki değil dediniz gibi 5 6 cümleyi geçmez dağarcığı simih simih diye diye gidecek kız bari birşeyler öğrenerek gitseKurre 5-6 cumleyle hayatini idame ettiriyor valla. "senin samimiyetine hic guvenmiyorum.", "tisikkur ediyorum.", "yav he he". Bi der herkese verdigi ilk tepki hic degismiyor "Hihihihih"
Allah yardimcimiz olsun iyi geceler canim ben cikiyorum.[/QUOTE]sorma çok çektim daha da çekiyorum umarım yakın zamanda düzelir artık eski gücüm kalmadı yoruluyorum senin kızda düzelir inşallah uyku ve yemek düzgün olunca yaptığı yaramazlık bile gözüne batmıyor yeter ki uykuyla yemeğin hakkını versin
evet aybüke bile daha sempatikSemih kurre ve murat birinci olmasin yaa..tuncay ya da altar olsun inss..serkanda olabilir hatta harun olsun yinede murat olmasin aybuke olsun yine de kurre olmasin o derece
aa kim dedi peki bunu polat apanorama da cafe grubu destekçisi polata
madem 10 bine semihin ayakkabısını alırım diyorsun
e-ticarette ki 1.500 liralık maskeleri alıp buraya gel deyince polat mosmor oldu hah ha
o adam desteksiz sallıyor hala nasıl hergün oraya çıkıp konuşturuyorlar anlamıyorum bildiğin bağırıyo adam normal konuşamıyor bi gün kalpten gitcek ordapanorama da cafe grubu destekçisi polata
madem 10 bine semihin ayakkabısını alırım diyorsun
e-ticarette ki 1.500 liralık maskeleri alıp buraya gel deyince polat mosmor oldu hah ha
ben hiç sempatik bulmuyorum ne dediği belli ne yaptığı öyle insanlardan hep çekinirim kimi nerde satacağı belli olmazevet aybüke bile daha sempatik
bizim demek istediğimiz şu canm :ben hiç sempatik bulmuyorum ne dediği belli ne yaptığı öyle insanlardan hep çekinirim kimi nerde satacağı belli olmaz
ben o zaman netten oy veriyordumİnternetten oylama ücretsizdi canim
ama napsınlar ondan anlıyorlar artık başka laftan anladıkları yok kiHarun kurretulayn a simsar dedi ya çok güldüm teletabiler gibi yürüyosun falan dedi ama bunu diyen cafe grubu üyesi,Semih ve arkadaşlarinin tabirlerini seviye ilk okul düzeyinde diye eleştiriyor...... çelişki çelişki celiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?