Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kurre 5-6 cumleyle hayatini idame ettiriyor valla. "senin samimiyetine hic guvenmiyorum.", "tisikkur ediyorum.", "yav he he". Bi der herkese verdigi ilk tepki hic degismiyor "Hihihihih"
bi de geçmiş aybüke ye akıl veriyor
'teşekkür ederim de geç ' diyor
murat aybükeye lap topu sil yağ içinde lap top dediğinde kurre murat a gıcık gidiyordu ve aybükeye böyle akıl vermişti.
aybüke de dediki ' ama yağlı bıraktım doğru söylüyor sileyim ' dedi
kurre sildirmedi
çok fenaaa

o adam desteksiz sallıyor hala nasıl hergün oraya çıkıp konuşturuyorlar anlamıyorum bildiğin bağırıyo adam normal konuşamıyor bi gün kalpten gitcek orda
bilerek öyle insanları koyuyorlar daha da ateşlesin olayları diye.
ama artık internet denen olaya daha hakim bir halkız hiç bir şey gizli kalmıyor her şey her yerde yayınlanıyor
örn: reji olayları
inci nin arkdaşlarının misafir olarak gelmesi
ineğin değiştirilmesi.
yani bizim halkımız salak değil ki anlıyoruz artık daha da sizi salak yerine koyuyoruz der gibi o tarz adamlar programda oyun yapıyo, yok yalan aşk yaşatmalar bilmem ne. bari gizli gizli yaptır yaptıracağını da anlamayalım.

iyide oraya hiçkimseyi koymasalar daha seviyeli olur bir tel bağlantısı yeter bence. zaten adamlar hep aynı cümleyi kullanıyorlar ne gerek var her gün gelmeye

Ya su murat ne kadar terbiyesiz ya ins en yakin zamanda elenir..saygisiz..turkani sevmeyebilirsin o fotoyu atmasi cok ayipti..semih fanlarida korumasin ya murati..bukete de laf atip duruo bi rahat birakmadi kizi ..

türkan da polat beyler ve diğerleriyle yemeğe gitmiş
foto atamıyorum ya twtterda gördm

Ya su murat ne kadar terbiyesiz ya ins en yakin zamanda elenir..saygisiz..turkani sevmeyebilirsin o fotoyu atmasi cok ayipti..semih fanlarida korumasin ya murati..bukete de laf atip duruo bi rahat birakmadi kizi ..
murat iyice kişiliksizleşti. hırs gözünü kör etmiş türkanın az mı hakkı var üstünde vicdansızlık. inşallah elenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…