- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.321
bi de geçmiş aybüke ye akıl veriyorKurre 5-6 cumleyle hayatini idame ettiriyor valla. "senin samimiyetine hic guvenmiyorum.", "tisikkur ediyorum.", "yav he he". Bi der herkese verdigi ilk tepki hic degismiyor "Hihihihih"
bilerek öyle insanları koyuyorlar daha da ateşlesin olayları diye.o adam desteksiz sallıyor hala nasıl hergün oraya çıkıp konuşturuyorlar anlamıyorum bildiğin bağırıyo adam normal konuşamıyor bi gün kalpten gitcek orda
iyide oraya hiçkimseyi koymasalar daha seviyeli olur bir tel bağlantısı yeter bence. zaten adamlar hep aynı cümleyi kullanıyorlar ne gerek var her gün gelmeyebilerek öyle insanları koyuyorlar daha da ateşlesin olayları diye.
ama artık internet denen olaya daha hakim bir halkız hiç bir şey gizli kalmıyor her şey her yerde yayınlanıyor
örn: reji olayları
inci nin arkdaşlarının misafir olarak gelmesi
ineğin değiştirilmesi.
yani bizim halkımız salak değil ki anlıyoruz artık daha da sizi salak yerine koyuyoruz der gibi o tarz adamlar programda oyun yapıyo, yok yalan aşk yaşatmalar bilmem ne. bari gizli gizli yaptır yaptıracağını da anlamayalım.
tabi canmiyide oraya hiçkimseyi koymasalar daha seviyeli olur bir tel bağlantısı yeter bence. zaten adamlar hep aynı cümleyi kullanıyorlar ne gerek var her gün gelmeye
Tuncay semih ve serkan olsun yaabence final Semih ile Serkan arasında olacak ikisininde fanı çok fazla
Ya bos konusuo o adam ya bencede lafla artistlik yapio alsinda gorelim ..panorama da cafe grubu destekçisi polata
madem 10 bine semihin ayakkabısını alırım diyorsun
e-ticarette ki 1.500 liralık maskeleri alıp buraya gel deyince polat mosmor oldu hah ha
olsa ne güzel olur hatta son 2 ye sadece tuncay ve serkan kalsın.Tektaş grubu tamamen elenmiş olsun finale kadarTuncay semih ve serkan olsun yaa
Evet gordum fragmanda bende..semihin kosesinde falan oturuolarserkan ın annesi ütopya ya gitmiş
oğlumu üzenlerle muhattap olmak iistemiyorum demiş
Bal damlio agzindanolsa ne güzel olur hatta son 2 ye sadece tuncay ve serkan kalsın.Tektaş grubu tamamen elenmiş olsun finale kadar
Dedikodu tavan yapmistirtürkan da polat beyler ve diğerleriyle yemeğe gitmiş
foto atamıyorum ya twtterda gördm
yazık bu türkana dısarda da bitirdi kendini desenetürkan da polat beyler ve diğerleriyle yemeğe gitmiş
foto atamıyorum ya twtterda gördm
had inşallaholsa ne güzel olur hatta son 2 ye sadece tuncay ve serkan kalsın.Tektaş grubu tamamen elenmiş olsun finale kadar
murat iyice kişiliksizleşti. hırs gözünü kör etmiş türkanın az mı hakkı var üstünde vicdansızlık. inşallah elenirYa su murat ne kadar terbiyesiz ya ins en yakin zamanda elenir..saygisiz..turkani sevmeyebilirsin o fotoyu atmasi cok ayipti..semih fanlarida korumasin ya murati..bukete de laf atip duruo bi rahat birakmadi kizi ..
nasıl semh in köşesindeEvet gordum fragmanda bende..semihin kosesinde falan oturuolar
haa aynen hatta türkan iyice semih i sahiplenirDedikodu tavan yapmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?