- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.341
Cok ciddi anlamda kisiliksizlesti..sadece semihe saygi duyuyo diger herkese saygisiz..haddini asio ya bi sey sanmaya basladi kendini.bi de tuncay ve serkanla potaya cikmak istio ..semih de dedi kendine guvenme diemurat iyice kişiliksizleşti. hırs gözünü kör etmiş türkanın az mı hakkı var üstünde vicdansızlık. inşallah elenir
Semihin koltuklarina oturdu sanirim.izlemedim ben fragmanda gordumnasıl semh in köşesinde
ne fotosuYa su murat ne kadar terbiyesiz ya ins en yakin zamanda elenir..saygisiz..turkani sevmeyebilirsin o fotoyu atmasi cok ayipti..semih fanlarida korumasin ya murati..bukete de laf atip duruo bi rahat birakmadi kizi ..
dışarda da semih çiler operasyon düzenlemişyazık bu türkana dısarda da bitirdi kendini desene
Hatta bir semihi sahiplenir sonra dedikodusunu yapar sonra serkani sever sonra dusman ilan eder..akli gidip geliohaa aynen hatta türkan iyice semih i sahiplenir
dışarda da algı arkadaş
ne yaptı muratmurat iyice kişiliksizleşti. hırs gözünü kör etmiş türkanın az mı hakkı var üstünde vicdansızlık. inşallah elenir
Turkanin resmi asiliydi duvarda aldi resmi yere atti..inege guzel bakmamis ben daha guzel bakarim falan dedi..hatta panaromada kemal de dedi ayip murata ya hic mi bu kadinin hatri yok dusmani mi.fotografini atmasi cok ayip dedine fotosu
ay ben izlemedm ya hiç anlamıyorum şu an
evet evet aynenHatta bir semihi sahiplenir sonra dedikodusunu yapar sonra serkani sever sonra dusman ilan eder..akli gidip gelio
aa ama oğlumu üzenlerle muhattap olmak istemiyorum diye kime dediki o zamanSemihin koltuklarina oturdu sanirim.izlemedim ben fragmanda gordum
aaaTurkanin resmi asiliydi duvarda aldi resmi yere atti..inege guzel bakmamis ben daha guzel bakarim falan dedi..hatta panaromada kemal de dedi ayip murata ya hic mi bu kadinin hatri yok dusmani mi.fotografini atmasi cok ayip dedi
Buketi nerde gorse skstirio yok neymis soba acikmis..adam gibi uyarsin kizi saygisiz bagirip cagirdi..bukette dedi bana bagiramazsin hangi sifsatla bagiriosn dedi.serkanda murata bagirdi ..nefrett ediorm yane yaptı murat
murat ne cevap verdi semih böyle deyinceCok ciddi anlamda kisiliksizlesti..sadece semihe saygi duyuyo diger herkese saygisiz..haddini asio ya bi sey sanmaya basladi kendini.bi de tuncay ve serkanla potaya cikmak istio ..semih de dedi kendine guvenme die
Semihe dedi..beklki oturan tuncayin annesidir bilmiorm..fragmanda gordum.aa ama oğlumu üzenlerle muhattap olmak istemiyorum diye kime dediki o zaman
Illa yazacam dio onlarla karsilasmak istedi israr etti..semih dedi sen elenirsen emeklerim bosa gidecek benim takim azalacak dedimurat ne cevap verdi semih böyle deyince
bu da mı fragmanIlla yazacam dio onlarla karsilasmak istedi israr etti..semih dedi sen elenirsen emeklerim bosa gidecek benim takim azalacak dedi
aaa
o kemal neci yaa
nasıl panaromaya hakim oldu
yorumcu olarak mı geliyor
inci demişti ya hani?
Panaromada gosterdiler yok..kemalde yorumladi hatta murat gider dedi tuncay ve serkanla potaya cikarsabu da mı fragman
türkanın resmi vardı duvarda fırlattı resmi atın atın diyo. türkanın eşyaları yağmalıyo kurreyle. serkanla tuncayada ikinizle ikimiz diyo semihe güveniyor iyice havalandı. yürüyüşü bile değişik. altar da murat a destek çıkıyo yazsın diyo belki türkan gibi bende çıtır çıtır yedim demek istiyor diyo.ne yaptı murat
evet ya o hele ne büyük terbiyesizlik. geçen abidin panaromada dedi kurre gece tişörtle yatıyordu başında ısıtıcıyla herkes donarken o zaman kimse bişey demedi diye.Buketi nerde gorse skstirio yok neymis soba acikmis..adam gibi uyarsin kizi saygisiz bagirip cagirdi..bukette dedi bana bagiramazsin hangi sifsatla bagiriosn dedi.serkanda murata bagirdi ..nefrett ediorm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?