Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
murat iyice kişiliksizleşti. hırs gözünü kör etmiş türkanın az mı hakkı var üstünde vicdansızlık. inşallah elenir
Cok ciddi anlamda kisiliksizlesti..sadece semihe saygi duyuyo diger herkese saygisiz..haddini asio ya bi sey sanmaya basladi kendini.bi de tuncay ve serkanla potaya cikmak istio ..semih de dedi kendine guvenme die

Ya su murat ne kadar terbiyesiz ya ins en yakin zamanda elenir..saygisiz..turkani sevmeyebilirsin o fotoyu atmasi cok ayipti..semih fanlarida korumasin ya murati..bukete de laf atip duruo bi rahat birakmadi kizi ..
ne fotosu
ay ben izlemedm ya hiç anlamıyorum şu an

Turkanin resmi asiliydi duvarda aldi resmi yere atti..inege guzel bakmamis ben daha guzel bakarim falan dedi..hatta panaromada kemal de dedi ayip murata ya hic mi bu kadinin hatri yok dusmani mi.fotografini atmasi cok ayip dedi
aaa
o kemal neci yaa
nasıl panaromaya hakim oldu
yorumcu olarak mı geliyor
inci demişti ya hani?

Cok ciddi anlamda kisiliksizlesti..sadece semihe saygi duyuyo diger herkese saygisiz..haddini asio ya bi sey sanmaya basladi kendini.bi de tuncay ve serkanla potaya cikmak istio ..semih de dedi kendine guvenme die
murat ne cevap verdi semih böyle deyince

anladm kızlar sağolun
fragmanı izleyip cinlenmeyim şimdi diye izlemedm
şimdi survivoe eksiğim var onu bi izleym netten
yarından itibarende ütopya takviye
malum gece izleyemiyorum

türkanın resmi vardı duvarda fırlattı resmi atın atın diyo. türkanın eşyaları yağmalıyo kurreyle. serkanla tuncayada ikinizle ikimiz diyo semihe güveniyor iyice havalandı. yürüyüşü bile değişik. altar da murat a destek çıkıyo yazsın diyo belki türkan gibi bende çıtır çıtır yedim demek istiyor diyo.

Buketi nerde gorse skstirio yok neymis soba acikmis..adam gibi uyarsin kizi saygisiz bagirip cagirdi..bukette dedi bana bagiramazsin hangi sifsatla bagiriosn dedi.serkanda murata bagirdi ..nefrett ediorm ya
evet ya o hele ne büyük terbiyesizlik. geçen abidin panaromada dedi kurre gece tişörtle yatıyordu başında ısıtıcıyla herkes donarken o zaman kimse bişey demedi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…