Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
evet ya o hele ne büyük terbiyesizlik. geçen abidin panaromada dedi kurre gece tişörtle yatıyordu başında ısıtıcıyla herkes donarken o zaman kimse bişey demedi diye.
Evet bende izledim o bolumu..murat gercek hayati unutmus bence yarismayi falan karsi grubu dusman olarak goruo..semihi de gecti ya artik semih sakin murat sacmalama pesinde

Evet bende izledim o bolumu..murat gercek hayati unutmus bence yarismayi falan karsi grubu dusman olarak goruo..semihi de gecti ya artik semih sakin murat sacmalama pesinde
murat ordan gitmezse türkan gibi sapıtıcak. bugün türkan dedi murat serkanlara yanaşıcak ama serkana sakın kabul etmeyin dedim diye ona çok şaşırdım

Yazik türkana harun un gazina geldi şimdi disarida halbuki utopyayi en çok hak edenlerdendi arkadaşlar Türkan oylamada grubum cafe grubudur dedi mi dedi ve turkanin fotografi cafe grubunun olduğu yere asilmis ne var bunda niye oradan cikarip tekrar tektaş grubunun resimlerinin olduğu yere matkapla en yükseğe asililiyor....kadinin oyunu isterken iyiydi resmi mi kafe grubu üyelerinin resimlerinin yanina fazla geldi...evet murat söküp yere atmamaliydi orada haksiz ama tuncayinda kendi resimlerinin yanindan o fotografi cikarip tektaş üyelerinin yanina asması kışkırtmaktan başka bişey değildir..öyle bir yaziyorsunuz ki sanki duvardan durduk yere fotoğraf cikarilip atilmış gibi...

Stratejide strateji algida algi utturmussunuz gidiyor yahu işlemiyor musunuz niye harun hic dikkatinizi çekmiyor sstratejinin babasini su anda cafe grubu yapiyor ama yok biz asla hatalarimizi kabul etmeyiz hep biz dogruyuz mantigindayizdir toplumcak.

bizim demek istediğimiz şu canm :
orada ki insanlar kameraya oynuyor ama aybüke afacan çocuklar gibi.
kurreden semih ten daha masum bize göre
aynen canım canım afacan çocuk bile bunun yanında fos kalır bu tam bir afacan daha büyüme evresini tamamlayamamış...

Tuncayin aybukenin yaninda dolaba attigi tekneyi hemde kadınlar gününde hanginiz eleştirdi sorarim size iki grubunda hataları var iki grupta yanlis yapiyor..
evet canım semihçileri bu yüzden seviyorum tuttukları adamı yanlışı doğrusunu söyleyebiliyolar ama kafe grubunda daha bunu göremedik tuncay çığırından çıktı zaten birinci olmasını asla istemem Aybüke olsun altar olsun ama diğerlerini istemem doğrusu

aynen canım arkadaşım türkanın sonunu harun hazırladı harun dışardan izleyip geldği için başarıyo şu strateji işini semihlerle birlikte girseydi asla böyle zeki olamazdı semihin takdiklerini alıp girdi içeri harun hiç sevemedim gıcık şey resim olayı görmedim ama tuncay şuan kışkırtma peşinde ama benim anladığım şu önceden semih yapardı bu kadar ileri gitmedi ama tuncay aşırı sapıktı ve şuan ütopyada en çok saçmalayan o oldu bana göre semihe kızanlar şimdi tuncaya neden kızmazlar aceppp????

Kızamazlar canim gözlükler takilmis yine kadinlar gününde atilan tekmeyi bile elestiremeyiz ki biz nemize lazim takimimiza çamur atmayalim

Kızamazlar canim gözlükler takilmis yine kadinlar gününde atilan tekmeyi bile elestiremeyiz ki biz nemize lazim takimimiza çamur atmayalim
dimi canım çook doğru tuncay yapınca haklı olur diğerleri yapınca yanlış olur haksız olur he de geçelim arkadaşım boşverrrr bu devran böyle gelmiş böyle gider

Buketi nerde gorse skstirio yok neymis soba acikmis..adam gibi uyarsin kizi saygisiz bagirip cagirdi..bukette dedi bana bagiramazsin hangi sifsatla bagiriosn dedi.serkanda murata bagirdi ..nefrett ediorm ya
Evet muratabi yanlış yapti karisamaz kimseye karisacaksada önce kurretulayna karismali gerçi bazilarina hava hoş bireyselde olamam ki bak aybukeden çatir çatir elektirik faturasini aliyorlar ben nasil öderim dedigi gunleri unuttu tuncaylar öder nasilsa helal olsun aybükeye temiz kalpli bi kiz içi dışi babalar gibi bireysel oldu korkusuzca yarisiyor

kız bireyselliğiyle pınarı bile eledi baksana buket olsa eleyemezdi.....

Şu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.
hadi canım öyle mi dedi tuncay bizde öyle baskı yoktur diye kendi bas bas bağırıyordu geçen birde buketle meral kavga mı etti öyle dedi sanki ben yeni açtımda ütopyayı

hadi canım öyle mi dedi tuncay bizde öyle baskı yoktur diye kendi bas bas bağırıyordu geçen birde buketle meral kavga mı etti öyle dedi sanki ben yeni açtımda ütopyayı
Evet aynen öyle buket merali uyar iyi niyetinden yapiyo ama samimi olmasin konusmasin semihlerle dedi bukette ben onu uyardim bile bile yapiyor ben ne yapabilirim dedi.

neden bitmiyo bu yarışma habire yeni birileri giriyo, o reytingle çiftliğin kirasını ödeyemiyordur acun yine de inat etti final yapmıyor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…