Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yanındaki kurre mi bilemem ama resmi çeken furkana benziyo sanki
Ya bunlar hepsi birbirini önceden tanıyor gibi . Yeni giren yarışmacılardan da içeride kalacak kişi kesinlikle Bahadır olur gibime geliyor aksi olursa çok şaşırırım.
Bir de aklıma gelmişken yazayım Aybüke göle düşmüş galiba

valla yeni yarışmacılar hakkında pek bilgi sahibi olamadım canlı izlemeyi bıraktım tvden fırsat oldukça takip ediyorum bakalım hangisi kalacak artık şu yeni yarışmacı olayı bitse sıkılmaya başladm aybükedir bu ne yapsa yeridir düşmüş olma ihtimali yüksek doğrusu buradaki lakabı boş yere dişi barış olmadı demek ki barışın sakarlıklarıyla yarışmaya başlamıştır

arkadaşlar murat bukete yaptığı soba olayından dolayı bugün seni üzdüğüm için özür dilerim kusuruma bakma gibi cümleler kurarak buketin gönlümü anlamayı başarmış bravo valla murattan beklemediğim bir hareketti şaşırdım doğrusu en azından hatasını anlaması ve bunu kısa zamanda dile getirerek özür dilemesi benden takdiri kaptı muratı sevmezdim ama bu hareketini begendim

Son düzenleme:
Bence turkanin yolunda ilerledigini anladi..turkanda gitmeden once herkese Kristi falan yaa..Ozur dilemesi ii ama yinede guvenemiyorm

Kiz kimse almadi ki aybukeyi yanina..yoksa bence aybuke direk cafeyi ele gecirirdi..aybukenin gozu kafedeydi

Şu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.
Hadi yaaa tuncaydan beklemezdim bu hareketi

Semih ürünlerde indirim yapmış adı da kampanya

Alttaki resimde Semih'in yanındaki Kurretülayn mı ?
Valla kurre ye benzio yaa..kandiriliomuyuz nee..hepsi secilmis ksiilr belkide senaryoya gore hareket ediolardir..yoksa hepsinin ailesi var disarda ve kameralrda izliolar.bunlarda cekinme yok hakaret yuksek duzeyde..turkan da kurreye yapmadini birakmadi inci de turkana..

Ya yapma allah askina ya..turkan cafe grubundayim deyince cafe grububda mi oldu serkanlar biliyor ki turkanin oyun yaptigini..zaten kadin cikti direk dedi ben tektas grubuna yakinim oyun yaptim dedi..tuncaylarda zeki cocuklar herseyin farkindalar..turkan dedi benim cafe grubuna hic katkim yok emegim olmadi dedi..zaten tektas grubunum kurucularindan birinde turkan..en cok emegi tektas geubuna veedi..heralde yani fotosu orda asili olacak..ben cefedeyim dedi die cafede mi olcak.tuncayin resmi cekmesi cok.notmal muratin ki cok.saygisizca kiyaslanmazz aslaa

Murat bireysel olur yinede cafe grunuba gecmez turkan oy kaybetsin siye dior bence elensin diye mytat
dışarda bile murat semih i sevmiyor diyo. türkan daha öncede burda da murattan başka kimseye güvenme diyip duruyordu yeni gelenlere. orda herkes birbirine kardeşim diyo arkasından da çirkefleşiyor.

Şu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.

hadi canım öyle mi dedi tuncay bizde öyle baskı yoktur diye kendi bas bas bağırıyordu geçen birde buketle meral kavga mı etti öyle dedi sanki ben yeni açtımda ütopyayı
kızlar siz çok cıs lı laflar etmissiniz.cıssssss ederler bakin hemen sizeee ay hiç mi korkmuyorsunuzzzz semih de çok demissiniz

dışarda bile murat semih i sevmiyor diyo. türkan daha öncede burda da murattan başka kimseye güvenme diyip duruyordu yeni gelenlere. orda herkes birbirine kardeşim diyo arkasından da çirkefleşiyor.
Aynen ya bakalim zaman gosterecek ama murat cafe grubuna gecerse sok.olurum .altar da bireysel olur yakinda bana ole gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…