- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.381
yanındaki kurre mi bilemem ama resmi çeken furkana benziyo sankiSemih ürünlerde indirim yapmış adı da kampanya
Alttaki resimde Semih'in yanındaki Kurretülayn mı ?
Ya bunlar hepsi birbirini önceden tanıyor gibi . Yeni giren yarışmacılardan da içeride kalacak kişi kesinlikle Bahadır olur gibime geliyor aksi olursa çok şaşırırım.yanındaki kurre mi bilemem ama resmi çeken furkana benziyo sanki
valla yeni yarışmacılar hakkında pek bilgi sahibi olamadım canlı izlemeyi bıraktım tvden fırsat oldukça takip ediyorum bakalım hangisi kalacak artık şu yeni yarışmacı olayı bitse sıkılmaya başladm aybükedir bu ne yapsa yeridir düşmüş olma ihtimali yüksek doğrusuYa bunlar hepsi birbirini önceden tanıyor gibi . Yeni giren yarışmacılardan da içeride kalacak kişi kesinlikle Bahadır olur gibime geliyor aksi olursa çok şaşırırım.
Bir de aklıma gelmişken yazayım Aybüke göle düşmüş galiba
Bence turkanin yolunda ilerledigini anladi..turkanda gitmeden once herkese Kristi falan yaa..Ozur dilemesi ii ama yinede guvenemiyormarkadaşlar murat bukete yaptığı soba olayından dolayı bugün seni üzdüğüm için özür dilerim kusuruma bakma gibi cümleler kurarak buketin gönlümü anlamayı başarmış bravo valla murattan beklemediğim bir hareketti şaşırdım doğrusu en azından hatasını anlaması ve bunu kısa zamanda dile getirerek özür dilemesi benden takdiri kaptı muratı sevmezdim ama bu hareketini begendim
Kiz kimse almadi ki aybukeyi yanina..yoksa bence aybuke direk cafeyi ele gecirirdi..aybukenin gozu kafedeydiEvet muratabi yanlış yapti karisamaz kimseye karisacaksada önce kurretulayna karismali gerçi bazilarina hava hoş bireyselde olamam ki bak aybukeden çatir çatir elektirik faturasini aliyorlar ben nasil öderim dedigi gunleri unuttu tuncaylar öder nasilsa helal olsun aybükeye temiz kalpli bi kiz içi dışi babalar gibi bireysel oldu korkusuzca yarisiyor
Meral gidici mi acabaay bende göremedim açtım Aybüke kurreye söylerken duydum meral buket bugün niye tartıştı falan gibi
Esat yontunc ilgilenio heralde bu yarismayla..bencede inat yaptilar hazirana kadar surer gibineden bitmiyo bu yarışma habire yeni birileri giriyo, o reytingle çiftliğin kirasını ödeyemiyordur acun yine de inat etti final yapmıyor yahu.
Hadi yaaa tuncaydan beklemezdim bu hareketiŞu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.
Valla kurre ye benzio yaa..kandiriliomuyuz nee..hepsi secilmis ksiilr belkide senaryoya gore hareket ediolardir..yoksa hepsinin ailesi var disarda ve kameralrda izliolar.bunlarda cekinme yok hakaret yuksek duzeyde..turkan da kurreye yapmadini birakmadi inci de turkana..Semih ürünlerde indirim yapmış adı da kampanya
Alttaki resimde Semih'in yanındaki Kurretülayn mı ?
Murat bireysel olur yinede cafe grunuba gecmez turkan oy kaybetsin siye dior bence elensin diye mytatmurat ordan gitmezse türkan gibi sapıtıcak. bugün türkan dedi murat serkanlara yanaşıcak ama serkana sakın kabul etmeyin dedim diye ona çok şaşırdım
Yazik türkana harun un gazina geldi şimdi disarida halbuki utopyayi en çok hak edenlerdendi arkadaşlar Türkan oylamada grubum cafe grubudur dedi mi dedi ve turkanin fotografi cafe grubunun olduğu yere asilmis ne var bunda niye oradan cikarip tekrar tektaş grubunun resimlerinin olduğu yere matkapla en yükseğe asililiyor....kadinin oyunu isterken iyiydi resmi mi kafe grubu üyelerinin resimlerinin yanina fazla geldi...evet murat söküp yere atmamaliydi orada haksiz ama tuncayinda kendi resimlerinin yanindan o fotografi cikarip tektaş üyelerinin yanina asması kışkırtmaktan başka bişey değildir..öyle bir yaziyorsunuz ki sanki duvardan durduk yere fotoğraf cikarilip atilmış gibi...
Ya yapma allah askina ya..turkan cafe grubundayim deyince cafe grububda mi oldu serkanlar biliyor ki turkanin oyun yaptigini..zaten kadin cikti direk dedi ben tektas grubuna yakinim oyun yaptim dedi..tuncaylarda zeki cocuklar herseyin farkindalar..turkan dedi benim cafe grubuna hic katkim yok emegim olmadi dedi..zaten tektas grubunum kurucularindan birinde turkan..en cok emegi tektas geubuna veedi..heralde yani fotosu orda asili olacak..ben cefedeyim dedi die cafede mi olcak.tuncayin resmi cekmesi cok.notmal muratin ki cok.saygisizca kiyaslanmazz aslaaYazik türkana harun un gazina geldi şimdi disarida halbuki utopyayi en çok hak edenlerdendi arkadaşlar Türkan oylamada grubum cafe grubudur dedi mi dedi ve turkanin fotografi cafe grubunun olduğu yere asilmis ne var bunda niye oradan cikarip tekrar tektaş grubunun resimlerinin olduğu yere matkapla en yükseğe asililiyor....kadinin oyunu isterken iyiydi resmi mi kafe grubu üyelerinin resimlerinin yanina fazla geldi...evet murat söküp yere atmamaliydi orada haksiz ama tuncayinda kendi resimlerinin yanindan o fotografi cikarip tektaş üyelerinin yanina asması kışkırtmaktan başka bişey değildir..öyle bir yaziyorsunuz ki sanki duvardan durduk yere fotoğraf cikarilip atilmış gibi...
dışarda bile murat semih i sevmiyor diyo. türkan daha öncede burda da murattan başka kimseye güvenme diyip duruyordu yeni gelenlere.Murat bireysel olur yinede cafe grunuba gecmez turkan oy kaybetsin siye dior bence elensin diye mytat
Şu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.
kızlar siz çok cıs lı laflar etmissiniz.cıssssss ederler bakin hemen sizeee ay hiç mi korkmuyorsunuzzzz semih de çok demissinizhadi canım öyle mi dedi tuncay bizde öyle baskı yoktur diye kendi bas bas bağırıyordu geçen birde buketle meral kavga mı etti öyle dedi sanki ben yeni açtımda ütopyayı
Bence de furkan.noluyo yaaayanındaki kurre mi bilemem ama resmi çeken furkana benziyo sanki
İçeride herkes oynuyor bize de yarışma diye yutturuluyorBence de furkan.noluyo yaaa
Aynen ya bakalim zaman gosterecek ama murat cafe grubuna gecerse sok.olurum .altar da bireysel olur yakinda bana ole geliodışarda bile murat semih i sevmiyor diyo. türkan daha öncede burda da murattan başka kimseye güvenme diyip duruyordu yeni gelenlere.orda herkes birbirine kardeşim diyo arkasından da çirkefleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?