- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.401
Ozellikle buketin ailesinden cok cekinsin valla benim kziima bole davransin biri valla ....yani artik ne desem bilemedimMeral ve Buket aileleriyle görüşecekler kurada Meral çıktı. Murat ailelerden tepki almaktan çekinmiş olabilir.
Cnm bende izledim.simdi kuplere binmemis tuncay sadece serkana dedi abimi cagir diye...oyle abartilacak derecede tepki gostermemis kiŞu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.
Bencede..Cnm bende izledim.simdi kuplere binmemis tuncay sadece serkana dedi abimi cagir diye...oyle abartilacak derecede tepki gostermemis ki
Cnm aybuke elemedi ki semih korudu da eledi..buket olsaydi semihlerde ya da pinar onlarda elerdi..aybuke kendi gucuyle elemedikız bireyselliğiyle pınarı bile eledi baksana buket olsa eleyemezdi.....
Bukete merali uyar onlarla konusmasin demesindede bisey yok degilmisiz y apmayin allah askina biseyide bi kere kabul etsen sasardim zatenCnm bende izledim.simdi kuplere binmemis tuncay sadece serkana dedi abimi cagir diye...oyle abartilacak derecede tepki gostermemis ki
Tamam onda hakli olabilirsn kabul ettim zaten ama kuplere binmis demissin ben de baya tepki verdi sandim hani kuplere binmek deyiminin anlamini biliosun .. baktim sadece abimi cagir demis gayet sakin bir uslup ile..ondan belirtmek istedimBukete merali uyar onlarla konusmasin demesindede bisey yok degilmisiz y apmayin allah askina biseyide bi kere kabul etsen sasardim zaten
Oy için yaktiniz kadinıBERFENUR .!.:Ya yapma allah askina ya..turkan cafe grubundayim deyince cafe grububda mi oldu serkanlar biliyor ki turkanin oyun yaptigini..zaten kadin cikti direk dedi ben tektas grubuna yakinim oyun yaptim dedi..tuncaylarda zeki cocuklar herseyin farkindalar..turkan dedi benim cafe grubuna hic katkim yok emegim olmadi dedi..zaten tektas grubunum kurucularindan birinde turkan..en cok emegi tektas geubuna veedi..heralde yani fotosu orda asili olacak..ben cefedeyim dedi die cafede mi olcak.tuncayin resmi cekmesi cok.notmal muratin ki cok.saygisizca kiyaslanmazz aslaa
Ay banane turkan kendini yakti ..buketle turkanin karakteri bir degil ki..buket ilimli kavgaci deil..sizin degiminizle pasif..turkan oylemi sanki gittigi yeri yakio..hem once semihler turkana oy verdi sonra turkan kurreye verdi.bence onun baska planlari vardi..murata demisti ya hani serkan benden ozur dileyecek falan..turkan kendini yakti kimse bise yapmadi.Oy için yaktiniz kadinıoyverirken iyi ama buketi kabul ettiniz turkan zor geldi
Hem turkanin aybukeye oy vermesini istedi cafe grubu..kurreye ver demedi ki.hem aybuke bireysel yani kadinin yuzune kapi carpti yazabilir yani..turkan kendi kurreyi yazdi cafe grubuna dedi beni kirmadiniz yazdiniz die ..tuncay dedi bizi karistirma die..turkan kendi yapti yanuOy için yaktiniz kadinıoyverirken iyi ama buketi kabul ettiniz turkan zor geldi
Biliyorum anlamini meslegim geregi ögretmisliğimde vardir kameralarin önünde o kadar gösterilir sinirTamam onda hakli olabilirsn kabul ettim zaten ama kuplere binmis demissin ben de baya tepki verdi sandim hani kuplere binmek deyiminin anlamini biliosun .. baktim sadece abimi cagir demis gayet sakin bir uslup ile..ondan belirtmek istedim
Buket aybukenin onünü kesti oyuzden ikigrub ta kabullenemediBERFENURt: 40156764 .!.:Kiz kimse almadi ki aybukeyi yanina..yoksa bence aybuke direk cafeyi ele gecirirdi..aybukenin gozu kafedeydi
Bence onyargili bana diosun ama sen onyargilisn. Yeri geldi raf tekmeledi..iste ozaman kuplere bindi..yani kamera onunde gerekirse kuplere biniiBiliyorum anlamini meslegim geregi ögretmisliğimde vardir kameralarin önünde o kadar gösterilir sinir
Simdi kabul etsinler o zamanBuket aybukenin onünü kesti oyuzden ikigrub ta kabullenemedi
Ama sen kadinlar gününde yaptigı olayi bile elestiremedin ben yeri geldiginde herkesi elestiriyorum örnek muratin elektirik olayi sen ne zaman yapabildin grubuna elestiriyiBence onyargili bana diosun ama sen onyargilisn. Yeri geldi raf tekmeledi..iste ozaman kuplere bindi..yani kamera onunde gerekirse kuplere binii
Ben grup olarak bakmiyorum ki..tuncay serkan ve altar i ve sviorm..ama dusunce olarak cafe grubu daha yakin..tuncayin o tavri tabiki yanlis..benim msjimi bul ben hic bisekilde dogru demedim ki..bunun yanlis oldugunu herkes bilio.kendi de soledi sinirlerime hakim olamadim die.pinar gitmis aybukede damarina basti belki bilerek yapti bilmiorm ama haklindeil tabi sakin kalmaliydi serkan dha saygiliAma sen kadinlar gününde yaptigı olayi bile elestiremedin ben yeri geldiginde herkesi elestiriyorum örnek muratin elektirik olayi sen ne zaman yapabildin grubuna elestiriyi
Çok üzücü bir durumİçeride herkes oynuyor bize de yarışma diye yutturuluyor
Cıs derken canimkızlar siz çok cıs lı laflar etmissiniz.cıssssss ederler bakin hemen sizeee ay hiç mi korkmuyorsunuzzzz semih de çok demissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?