Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Şu an izliyorumda tuncay, meral semihle konustu diye guvenmiyorum onu uyar buket diyor hani cafe grubunda baski yoktu herkes herkesle konusurdudu tuncayin abisi semihle konuştu diye küplere bindi yaaaaa öyle olmuyor bu isler.
Cnm bende izledim.simdi kuplere binmemis tuncay sadece serkana dedi abimi cagir diye...oyle abartilacak derecede tepki gostermemis ki

Bukete merali uyar onlarla konusmasin demesindede bisey yok degilmisiz y apmayin allah askina biseyide bi kere kabul etsen sasardim zaten
Tamam onda hakli olabilirsn kabul ettim zaten ama kuplere binmis demissin ben de baya tepki verdi sandim hani kuplere binmek deyiminin anlamini biliosun .. baktim sadece abimi cagir demis gayet sakin bir uslup ile..ondan belirtmek istedim

Oy için yaktiniz kadinı oyverirken iyi ama buketi kabul ettiniz turkan zor geldi

Oy için yaktiniz kadinı oyverirken iyi ama buketi kabul ettiniz turkan zor geldi
Ay banane turkan kendini yakti ..buketle turkanin karakteri bir degil ki..buket ilimli kavgaci deil..sizin degiminizle pasif..turkan oylemi sanki gittigi yeri yakio..hem once semihler turkana oy verdi sonra turkan kurreye verdi.bence onun baska planlari vardi..murata demisti ya hani serkan benden ozur dileyecek falan..turkan kendini yakti kimse bise yapmadi.

Hem turkanin aybukeye oy vermesini istedi cafe grubu..kurreye ver demedi ki.hem aybuke bireysel yani kadinin yuzune kapi carpti yazabilir yani..turkan kendi kurreyi yazdi cafe grubuna dedi beni kirmadiniz yazdiniz die ..tuncay dedi bizi karistirma die..turkan kendi yapti yanu

Tamam onda hakli olabilirsn kabul ettim zaten ama kuplere binmis demissin ben de baya tepki verdi sandim hani kuplere binmek deyiminin anlamini biliosun .. baktim sadece abimi cagir demis gayet sakin bir uslup ile..ondan belirtmek istedim
Biliyorum anlamini meslegim geregi ögretmisliğimde vardir kameralarin önünde o kadar gösterilir sinir

Bence onyargili bana diosun ama sen onyargilisn. Yeri geldi raf tekmeledi..iste ozaman kuplere bindi..yani kamera onunde gerekirse kuplere binii
Ama sen kadinlar gününde yaptigı olayi bile elestiremedin ben yeri geldiginde herkesi elestiriyorum örnek muratin elektirik olayi sen ne zaman yapabildin grubuna elestiriyi

Ama sen kadinlar gününde yaptigı olayi bile elestiremedin ben yeri geldiginde herkesi elestiriyorum örnek muratin elektirik olayi sen ne zaman yapabildin grubuna elestiriyi
Ben grup olarak bakmiyorum ki..tuncay serkan ve altar i ve sviorm..ama dusunce olarak cafe grubu daha yakin..tuncayin o tavri tabiki yanlis..benim msjimi bul ben hic bisekilde dogru demedim ki..bunun yanlis oldugunu herkes bilio.kendi de soledi sinirlerime hakim olamadim die.pinar gitmis aybukede damarina basti belki bilerek yapti bilmiorm ama haklindeil tabi sakin kalmaliydi serkan dha saygili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…