Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Panaromadaki noyanin yanindaki adamin yorumları çok iyi objektif her ne kadar burada ne isim var edasiyla otursada yorumları çok güzel
Ayni adam buket in saat birde muratin özürünü kabuletti mutlu oldu biri beş geçe de serkana gidip özrünü kabul etmiyorum hiçbir anlami yok dediğini söyledi çok komik ya ne kadar değişkenler

Panaromadaki noyanin yanindaki adamin yorumları çok iyi objektif her ne kadar burada ne isim var edasiyla otursada yorumları çok güzel
Bende cok begeniorm o adamin yorumlari cok iyi dogruya dogru yanlisa yanlis diyor tipki benim gibi noyan da super ama konusmasi dusunceleri iyi ya guzel ifade edio kendini cvplari cok hosuma gidio

neee canm sana inanmıyorum
ben hiç duymadm semihçilerden evet semih şöyle haksızdı diyeee

şimdi diyecekler ki ama tuncay şöylee...
ya ben tuncay la kıyaslamıyorum tuttuğunuz adama bi bakın diyorum hemen tuncay dan girmeyin olaya
bi kerede evet şöyle haksız deyin ya

şimdi diyecekler ki ama tuncay şöylee...
ya ben tuncay la kıyaslamıyorum tuttuğunuz adama bi bakın diyorum hemen tuncay dan girmeyin olaya
bi kerede evet şöyle haksız deyin ya
Cok haklisin cnm .. ben anlamiorm zaten neden utopyanin favorisi semih..hic anlamiorm hemde..yaptigi hicbise yok akli fikri kulis..onu eleme stratejisi bunu eleme stratejisi..algi yapma tahrik etme ..

Aybuke birinci olsun ama tuncay birinci olsun oyle mi..ne kadar yanlis dusunuosun..aybukede saygisiz yani cik mu dogry aybuke..ne yapio Allah icin akli fikri elenme korkusu tuncayin tirnagi olamaz

Cıs derken canim
Hani olumlu bir sey deyince tektaş grubuna yönelik hemen kızıyorlar ya ona dedim. Güzel yazmışsın, döktürmüşsun hatta.kızarlar hemen dedim.kötü bir şey yok yani.hani ben kendim için diyordum ya, eyvah semih dedim yine, falan..aynı hesap.lafım sana değil yani.

abidin de demişti ki:sen kurre nin sevgilisini bile tanırken onu elinden aldın. bir de adamla tanışıklığın var dedi.
bu çok mu etik
ay iyiki bi dayak yedi mağdur oldu yoksa zor görürdü finali

Anladim canim zaten.

ciddi misin nerden tanıyormuş
evet neden yalan söyleym görmek istemeyince millet diyo ki ama kurre ayrılmıştı.
ayrılsa ne diye ağlasın mektup gelince. ne diye mektup yazsın merte vs vs. bana göre hiç etik değil yani bu durum
nerden tanıdığını bilmiyorum eleme gecesi dedi abidin
semih te pıstı cevapta veremedi

canım ilk defa duydum sana yalan söylüyorsun demedim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…