- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.441
Semih dayak yedi ama yazik ... hatasini gormemeliyiz..yanlislarini gormemeliyiz...magdur o magdur...evet neden yalan söyleym görmek istemeyince millet diyo ki ama kurre ayrılmıştı.
ayrılsa ne diye ağlasın mektup gelince. ne diye mektup yazsın merte vs vs. bana göre hiç etik değil yani bu durum
nerden tanıdığını bilmiyorum eleme gecesi dedi abidin
semih te pıstı cevapta veremedi
yok onu ciddiyim anlamında söyledm canmcanım ilk defa duydum sana yalan söylüyorsun demedim ki?
Sen ayrisin olaydan sen söylersin Ben altar taraftarı olarak hep söylerim hatalarini beni unutmaneee canm sana inanmıyorum
ben hiç duymadm semihçilerden evet semih şöyle haksızdı diyeee
Kurre hala mertin gomlegini giyiyor bildigim kadariyla kirmiizi kareli gomlek mertin..yani erkeklige sigar mi ya kziin sevgilisi var sen tavla kzi rezil et..sonra da isine gelmeyince ayril benden yollarimizi ayiralim de..olan kurreye oldu saf kiz ya rezil etti kendiniher şeye cevap veren kurre o zaman konu açılınca ama özel hayat deyip geçiştiriyo hiç açıklama yapmıyo
ama özelini orada yaşamasınıda biliyo
ben ağzından hiç biz ayrıldık dediğini duymadım
hadi ayrılmış oldu diyelim en iyi ihtimalle, orada bekleynim var dedi semih e 100 kere ama hala semih tavlamaya çalışmadı mı bu ne kadar doğru.
bu adam nasıl tutulur anlamıyorum
yok canm ben seni semih çi olarak görmüyorum ondan sana değil lafımSen ayrisin olaydan sen söylersin Ben altar taraftarı olarak hep söylerim hatalarini beni unutma
evet o gömlek mert inKurre hala mertin gomlegini giyiyor bildigim kadariyla kirmiizi kareli gomlek mertin..yani erkeklige sigar mi ya kziin sevgilisi var sen tavla kzi rezil et..sonra da isine gelmeyince ayril benden yollarimizi ayiralim de..olan kurreye oldu saf kiz ya rezil etti kendini
Ne kadar komik ya semihte izin veriodu giymesine..hatta baya sonra sildi odasinda mertin adinievet o gömlek mert in
son zamanlarda giydimi görmedm ama başlarda giyiyordu
semih le dans ederken falan üzerindeydi çok eminim
Ahhh ayni ben..bende ilk tektasi destekliodum sonra cafe bana daha yakin geldi..ama altarida seviormyok canm ben seni semih çi olarak görmüyorum ondan sana değil lafım
tektaşa yakın olabilirsin ama sonuçta altar cısın
bende eskiden tektaştım yani
şimdi altarcıyım ama cafe ye ılımlıyım açıkcası
yanikörü körüne bağlansak at gözlüğüyle baksak neden ilk başta tektaş sonra cafe tutalımAhhh ayni ben..bende ilk tektasi destekliodum sonra cafe bana daha yakin geldi..ama altarida seviorm
odasında mert in adı mı yazıyordu?Ne kadar komik ya semihte izin veriodu giymesine..hatta baya sonra sildi odasinda mertin adini
O gözluk ve korukorüne baglanmak lafi size söylenmis bisey degil zaten ben sizin cafeci olmadiginizi biliyorum demek istedigim algi stratejiyi artik iki grupta yapiyor diyorum yapmiyor mu sence..... ben bunu dile getirdigimde yaparlar tabi semih yaparsa tuncayda yapar diyor birisi..... be el insaf zaten bende iki grupta yapiyor diyorum evet haklisin yapıyorlar diyemiyor ...meralin semih ve altarla konusmasından tuncay rahatsiz oluyorsa ve uyariyorsa demek ki o kadarda özgürlük yok demek istedim ama bir tek cafe taraftari bile kabullenmedi yok semih söyle yok böyle banane semihten dogruya dogru denmeli arkadaşim haksizmiyimyanikörü körüne bağlansak at gözlüğüyle baksak neden ilk başta tektaş sonra cafe tutalım
ben hep diyorum iki tarafta haksız oluyor tabi
inci, inci melek o tayfa çok kötüydü zaten
serkan ın tuncay ın da oluyor hepsinin oluyor.
ama semih ayrı bi değişik. bi tane semih çi, evet semih in hatasıda oldu desin ben semih çiyim sonuna kadar desin yani.
yoo tuncay da şöyle yok serkan da şöyle diye cevap vermesin adamı bi tartsın ben otursun kıyas yapsın demiyorum ki
Evet cnm mert kalp kurre bas harfleri vardi..baya sonra sildi izlemistim ve eminim.cok ii hatirliormodasında mert in adı mı yazıyordu?
Aynen cnm bende izledim ve oyle karar verdim arda nin da tutumu yanlisti mesela...ama semih calismio dendiginde yok onun kafasi calisio denior kurreyi tavladi mert varken dendiginde zaten kurre ayriydi denio ..biz bi hatasini solesek senin dedigin gibi tuncay ve serkan hemen kiyaslanio altar birinciligi hakkedio bana gore o grupta.digerleri deil.hele semih hic deilyanikörü körüne bağlansak at gözlüğüyle baksak neden ilk başta tektaş sonra cafe tutalım
ben hep diyorum iki tarafta haksız oluyor tabi
inci, inci melek o tayfa çok kötüydü zaten
serkan ın tuncay ın da oluyor hepsinin oluyor.
ama semih ayrı bi değişik. bi tane semih çi, evet semih in hatasıda oldu desin ben semih çiyim sonuna kadar desin yani.
yoo tuncay da şöyle yok serkan da şöyle diye cevap vermesin adamı bi tartsın ben otursun kıyas yapsın demiyorum ki
yok canm ben sana binayen demedm gözlük lafını sende demişsin önceki sayfalarda =)O gözluk ve korukorüne baglanmak lafi size söylenmis bisey degil zaten ben sizin cafeci olmadiginizi biliyorum demek istedigim algi stratejiyi artik iki grupta yapiyor diyorum yapmiyor mu sence..... ben bunu dile getirdigimde yaparlar tabi semih yaparsa tuncayda yapar diyor birisi..... be el insaf zaten bende iki grupta yapiyor diyorum evet haklisin yapıyorlar diyemiyor ...meralin semih ve altarla konusmasından tuncay rahatsiz oluyorsa ve uyariyorsa demek ki o kadarda özgürlük yok demek istedim ama bir tek cafe taraftari bile kabullenmedi yok semih söyle yok böyle banane semihten dogruya dogru denmeli arkadaşim haksizmiyim
AYNENNNNAynen cnm bende izledim ve oyle karar verdim arda nin da tutumu yanlisti mesela...ama semih calismio dendiginde yok onun kafasi calisio denior kurreyi tavladi mert varken dendiginde zaten kurre ayriydi denio ..biz bi hatasini solesek senin dedigin gibi tuncay ve serkan hemen kiyaslanio altar birinciligi hakkedio bana gore o grupta.digerleri deil.hele semih hic deil
işte bunları görmezler yok ayrıldı derlerEvet cnm mert kalp kurre bas harfleri vardi..baya sonra sildi izlemistim ve eminim.cok ii hatirliorm
konuşmacı mı yani programda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?