- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.461
tabiki semihler korudu benim orada aybükeyi açıklamamdaki sebep şuan aybükenin karşısına harunda çıksa elenir bukette çıksa elenir pınar gibi...bireyseliğin yanı sıra semih tarafındanda destek alıyor çünküCnm aybuke elemedi ki semih korudu da eledi..buket olsaydi semihlerde ya da pinar onlarda elerdi..aybuke kendi gucuyle elemedi
valla ben burada çok semihçi tanımıyorum tanıdığım 5 parmağımı geçmez 2 3 ü mutlaka bunu dile getiriyor ben semihçiyken bile dile getirdim biribirimizi çok tasdikledik o arkadaşlarla hatta 5 destekçisi varsa semihin tabi burası için konuşuyorum an az 3ü semih şu olayda haksızdı öyle yapmamalıydı gibi cümleleri çok duydum ben bu arada ve bu yorumu o yüzden yazdım canım arkadaşımneee canm sana inanmıyorum
ben hiç duymadm semihçilerden evet semih şöyle haksızdı diyeee
ben hiç görmedm burada 1 tane bilevalla ben burada çok semihçi tanımıyorum tanıdığım 5 parmağımı geçmez 2 3 ü mutlaka bunu dile getiriyor ben semihçiyken bile dile getirdim biribirimizi çok tasdikledik o arkadaşlarla hatta 5 destekçisi varsa semihin tabi burası için konuşuyorum an az 3ü semih şu olayda haksızdı öyle yapmamalıydı gibi cümleleri çok duydum ben bu arada ve bu yorumu o yüzden yazdım canım arkadaşım
bir de o caiz değil bu caiz değil diyor ama artık kurrede mantık aramıyorum yazıkDun kurrenin instagram profiline baktim
Cok sasirdim ailesiyle umreye gitmis annesi babasi cok duzgun insanlar
Nasil kizlarinin bir yarisma icin boyle davranmasina izin veriyorlar anlamiş degilim...
biz zamanında konuştuk onlarla ama şimdi gelip yorum yapanlar arasında değiller hatırlasam söylerdim isimlerini ama şuan çok bariz şekilde semih kesin haklı diyen olacağını da sanmıyorum dyen olursa söylesin ve açıklamasını yapsın bizde görelim tuncaycılarda rahat etsin azıcıkben hiç görmedm burada 1 tane bile
Herkes hata hata diyor da, ben tuncayla serkanın tek hatalı hareketini göremiyorum nedense.
Az bile yapıyorlar ne yapıyorlarsa..
Bu kadar tahrik, bu kadar kışkırtma, böyle boş beleş cehalet dolu davranışlara çok az bile yapıyorlar..
Hele tuncayı çok takdir ediyorum..Nasıl dalga geçiyor, dalgasını da öyle laubali bir şekilde değil, kaliteli geçiyor..
Hayatımda semih kadar dedikoducu, kendini zeki sanan ama bomboş, bir halt üretemeyen, itici, fesat birini görmedim.
Ha ayrıca türkanın fotoğrafı konusu eleştirilmiş, türkanın fotoğrafının kafe grubunun orada ne işi var? Hangi niyetle asıldı oraya? Neydi amaç?
O harekete karşılık, fotoğrafı kurre mıymıntısının tezgahının üzerine çivilemek her zaman ki gibi çok zekice ve onların anladığı dilden bir hareket. Eleştirilecek tek tarafı yok yani.
ben en başından beri bu topikteyim hiç duymadm yani anca tuncay a sallama varbiz zamanında konuştuk onlarla ama şimdi gelip yorum yapanlar arasında değiller hatırlasam söylerdim isimlerini ama şuan çok bariz şekilde semih kesin haklı diyen olacağını da sanmıyorum dyen olursa söylesin ve açıklamasını yapsın bizde görelim tuncaycılarda rahat etsin azıcık
Cnm bende semihi desgekliodum ilk zamanlar ve cevremde baya kisi ..ama artik desteklemiorz bence semihcilerden bazilari artik cafe grubunu desteklio...tabi cafe grubundaki bi kac ksii elendikten sonra cafe grubu dogru bir grup oldu..elenenlerin inci melek inci ve arda bu 3lu haricinde..ama noyan kalsin isterdim cok saygili zekiydi erken elendieskiden burası hep semihçiydi ben de dahil
1 tane falan cafeci olurdu
ama şimdi öyle değil
Bende bakmistim resimlerine. Ya bi de semih tasimis kendisini elleri tam kurrenin kal....nda yani ben de anlamadim..babasida utopya evine girdiginde gormustum efendi birine benziodu..bildigim kadariyla semihin ailesi de oyle..ama iste zitlik var.. facebook sayfasinda da bu muhabbet donuoduDun kurrenin instagram profiline baktim
Cok sasirdim ailesiyle umreye gitmis annesi babasi cok duzgun insanlar
Nasil kizlarinin bir yarisma icin boyle davranmasina izin veriyorlar anlamiş degilim...
kurre ayrılmıştı diye ben demiştim başka diyen oldu mu bilmem ama açıklamda şu yönde idi :evet neden yalan söyleym görmek istemeyince millet diyo ki ama kurre ayrılmıştı.
ayrılsa ne diye ağlasın mektup gelince. ne diye mektup yazsın merte vs vs. bana göre hiç etik değil yani bu durum
nerden tanıdığını bilmiyorum eleme gecesi dedi abidin
semih te pıstı cevapta veremedi
o orada mağdur evet ama anlık mağdur asıl mağduriyeti itilip kakıldı sürekli dışlandı bunu hepimiz gördük o zamanlar serkanla bir olup çağdaşın yaptıklarını da biliyorum diğer gidenlerin yaptıklarınıda bu tokat olayı sayesinde daha büyük bir kitleye sahip oldu semih ... haa bu demek değil semih her zmaan şunu bunu yapacak o mağdur oldu yok işte öyle onun ne kadar haksız olduğu konu varsa oradaki 10 yarışmacıda o kadar haksızdır o ne kadar haklıysa diğer yarışmacılarda o kadar haklıdır bence birbirlerinden çokta farkı yok hiç birinin bana göreSemih dayak yedi ama yazik ... hatasini gormemeliyiz..yanlislarini gormemeliyiz...magdur o magdur...
Tabiki hepsinin hatasi var..hicbiri mukemmel deil..hepsi yeri gelio sacmalio yeri gelio yarismayi unutuo cocuklarin izledigini unutuo..ama ben facede de instg da mesela semihle ilgili bise yazildiginda ilk aciklamalari hemen dayak yedi halk korudu oluo.o dayak olayi buyuk bir odul oldu semihe..o orada mağdur evet ama anlık mağdur asıl mağduriyeti itilip kakıldı sürekli dışlandı bunu hepimiz gördük o zamanlar serkanla bir olup çağdaşın yaptıklarını da biliyorum diğer gidenlerin yaptıklarınıda bu tokat olayı sayesinde daha büyük bir kitleye sahip oldu semih ... haa bu demek değil semih her zmaan şunu bunu yapacak o mağdur oldu yok işte öyle onun ne kadar haksız olduğu konu varsa oradaki 10 yarışmacıda o kadar haksızdır o ne kadar haklıysa diğer yarışmacılarda o kadar haklıdır bence birbirlerinden çokta farkı yok hiç birinin bana göre
canım semih yaparsa tahrik algı strateji özgürlük düşmanı tuncay yaparsa haklı az bile dayandı kelimeleri geliyor geçiyor kısaca sen anla işte burdan tuncay 4 4 lük ve haklı ama semih kötü bir çocuk vs vsO gözluk ve korukorüne baglanmak lafi size söylenmis bisey degil zaten ben sizin cafeci olmadiginizi biliyorum demek istedigim algi stratejiyi artik iki grupta yapiyor diyorum yapmiyor mu sence..... ben bunu dile getirdigimde yaparlar tabi semih yaparsa tuncayda yapar diyor birisi..... be el insaf zaten bende iki grupta yapiyor diyorum evet haklisin yapıyorlar diyemiyor ...meralin semih ve altarla konusmasından tuncay rahatsiz oluyorsa ve uyariyorsa demek ki o kadarda özgürlük yok demek istedim ama bir tek cafe taraftari bile kabullenmedi yok semih söyle yok böyle banane semihten dogruya dogru denmeli arkadaşim haksizmiyim
aynen ödülden ziyade ekmeğine yag sürüldü adamın o istedi bir göz allah verdi iki göz yalan yok şimdi canım benimTabiki hepsinin hatasi var..hicbiri mukemmel deil..hepsi yeri gelio sacmalio yeri gelio yarismayi unutuo cocuklarin izledigini unutuo..ama ben facede de instg da mesela semihle ilgili bise yazildiginda ilk aciklamalari hemen dayak yedi halk korudu oluo.o dayak olayi buyuk bir odul oldu semihe..
canım büyükle yazmana ne gerek vardıkurre ayrılmıştı diye ben demiştim başka diyen oldu mu bilmem ama açıklamda şu yönde idi :
kurre mektup geldikten ve ağladıktan epey sonra özlemle konuşmaya başladı
özleme anlatırken duyduklarımı dile getirdim ben
kurre özleme dedi ki mert te yarışmaya başvurmuştu oda katılacaktı eğer seçilseydi ben seçildim o seçilmedi
ben seçildiğimi öğrendikten sonra mert Eğer yarışmaya gidersen biter ilişkimiz gibi konuşmalar yapmıştı ve zaten bitirmişti mert ama ben yarışma sonrasında düzelir diye çok üstüne gitmedim bu mektubuda buna inat gönderdi dedi sonra aile ziyareti gerçekleşti kurre babadan ve annedende telefonda onay aldı annesi hasta olduğu için gelememiş telefonda görüşmüşlerdi sonrasında onlar tam olarak böyle başlamıştı bunu yazmamdaki sebep kurrenin birinci agız olarak anlatmasıydı yoksa başka amacım olmadı ( SEMİHİ KORUMAK GİBİ.... SEMİH KİM Kİ NERDEN TANIYORUMDA ONUN SAVUNMAYA GEÇİCEM ) çok şükür bu saatten sonrada böyle bir düşüncem olmayacak herkes ne yaparsa kendine yapar
ayrıca semihe yapılan o kadar harekette semihçilerin biride çıkıp söylede böylede asıp kesmedi neymiş efendim olaya tuncaydan giriliyormuş semihçilere deniyor ama tuncaycılar gözü kör olmuş resmen
valla banada geldiler tuncaycılar semihçiler yok buncular yok şuncular ALTI ÜSTÜ YARIŞMA HERKES İSTEDİĞİ GİBİ İSTEDİĞİ KİŞİYİ TUTABİLİR DOĞRUSU MUDUR ? NE OLUR BİRŞEYLER ANLATIRKEN BURDA YAZAN KİŞİLERE YÖNELİK USLÜP DURUMUNA DİKKAT EDELİM BU YAZIYI HELENA SANA İTAFEN YAZMADIM CANIM AMA USLÜP SIKINTI ÇEKİYORUZ BURADA DAARAL GELİYOR SENİN MESAJI ALINTI YAPMAMIN SEMİHİ KURRENİN MERT OLAYI DEVAMINDA MESAJI BİTİRMEDEN BURDAN DEVAM ETTİM UZUN OLDU AMA KUSURA BAKMA VE TUNCAY NE KADAR HAKSIZSA SEMİHTE O KADAR HAKSIZDI SERKAN NE KADARSA MURATSA O KADAR YANİ ORADA HİÇ BİRİ MAHSUM DEĞİL BUNU ANLAYALIM YARIŞMA İÇİN KALBİMİZİ KIRACAK CÜMLELER KULLANMAYALIM .......
SEVGİLER
canım kuzum helenam benim bir dahakine dikkat etcem yazmıycam senin yorumunun altınacanım büyükle yazmana ne gerek vardı
genel yorumunuda genel yaz canm rica edicem senden
tuncay a burada bitli bile dediler neler neler
sen semihçi değilsinki hem ben sana demedm canm ya sen niye bi ton şey yazdın şimdi
hem kurre ayrıldı madem ne gömleği giyiyor
brde tuncaya bitli denmesi elbetteki hoş değil ama hiç yakışmıyor erkek adama öyle saç falan ama seçim onun ben bu kadarı söylerim o kadar bitliymiş değilmiş beni ilgilendirmez saygı duyarımcanım büyükle yazmana ne gerek vardı
genel yorumunuda genel yaz canm rica edicem senden
tuncay a burada bitli bile dediler neler neler
sen semihçi değilsinki hem ben sana demedm canm ya sen niye bi ton şey yazdın şimdi
hem kurre ayrıldı madem ne gömleği giyiyor
aynen ödülden ziyade ekmeğine yag sürüldü adamın o istedi bir göz allah verdi iki göz yalan yok şimdi canım benim
dediklerini biliyorum canm izledm onlarıcanım kuzum helenam benim bir dahakine dikkat etcem yazmıycam senin yorumunun altınakurre dedi ki yarışmaya gidersen biter bu ilişki dedi ama ben üstüne gitmedim yarışma bitince nasıl düzelir diye düşünmüştüm ben yarışmaya girince inadına gördermiş falan dedi ağlarken seviyorum falan diyordu bundan dolayı sevdiği adamın gömleğini giymiş olabilir ben olsam bende giyerim sıkıntı yok ama semihle sevgili olduğunda giydiğini hiç görmedim ben bu arada kurreyi hiç sevmem bunuda söyleyim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?