- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.481
brde tuncaya bitli denmesi elbetteki hoş değil ama hiç yakışmıyor erkek adama öyle saç falan ama seçim onun ben bu kadarı söylerim o kadar bitliymiş değilmiş beni ilgilendirmez saygı duyarım
Sen de nabza gore serbet verion oyle yorum yapiosn ben seni anlamadim dogrusu..canım semih yaparsa tahrik algı strateji özgürlük düşmanı tuncay yaparsa haklı az bile dayandı kelimeleri geliyor geçiyor kısaca sen anla işte burdan tuncay 4 4 lük ve haklı ama semih kötü bir çocuk vs vs
Yok kiz ben giydi demedim giyiyodu dedim..ama ozlem bi kere potaya kurrenin adini yazarken gomlegide giymissin sana yol gozuktu falan oyle bise dedi..ozlem ordayken sevgilerdi sanirim...hatta ben ozaman ogrenmistim o gomlegin merte ait oldugunu sasirmistim nasil giyiyo diedediklerini biliyorum canm izledm onları
sevgiliyken giydi mi ben görmedm yalan olmasn berfenur giydi demişti sanki
neyse boşver bize ne bizi kandırıyorlar hep zaten
mesaj tekrarıSen de nabza gore serbet verion oyle yorum yapiosn ben seni anlamadim dogrusu..
heeeYok kiz ben giydi demedim giyiyodu dedim..ama ozlem bi kere potaya kurrenin adini yazarken gomlegide giymissin sana yol gozuktu falan oyle bise dedi..ozlem ordayken sevgilerdi sanirim...hatta ben ozaman ogrenmistim o gomlegin merte ait oldugunu sasirmistim nasil giyiyo die
O zaman sevgililerdi ama demi emin deilm yinede...heee
bende aynenn o zaman öğrendm
ya bende hatırlamıyorum inan kiiO zaman sevgililerdi ama demi emin deilm yinede...
evet canım ya bak altarı seviyorum onun bile gıcık olduğum o kadar çok tarafı var ki anlatamam kurreyi sevmiyorum ama sevdiğim tarafıda yokkk
yarışmacılar bizi de geriyor bazen
Ben kurreyi hep kareli gomlegi kiraz kupeleri ve sapkasiyla butunlestirdim:)ya bende hatırlamıyorum inan kii
ama özlem öyle dediğine göre aralarında bir şey vardı sevgili olmasalar bile
aynen canım biz yarışma değil dizi izliyoz zaten tv dizilerinden farkı 7 24 canlı doğaçlama çalışılmış azıcık reji parmağı olan absürt komedi azıcık trajedi falan filan işte....dediklerini biliyorum canm izledm onları
sevgiliyken giydi mi ben görmedm yalan olmasn berfenur giydi demişti sanki
neyse boşver bize ne bizi kandırıyorlar hep zaten
Ben kurreyi hep kareli gomlegi kiraz kupeleri ve sapkasiyla butunlestirdim:)
evet aynenaynen canım biz yarışma değil dizi izliyoz zaten tv dizilerinden farkı 7 24 canlı doğaçlama çalışılmış azıcık reji parmağı olan absürt komedi azıcık trajedi falan filan işte....
Iyi geceler cnm..
iyi geceler canım iyi bak kendine öpüldün
Ahahah sende benim gibi telden mi giriosunMeral çıktı meralde buketi sectiiii du bakayım heh şimdi doğru oldu
Meral suzan avci nin yigeniymis oyle okumustum bi yerde..kiz da moda da oturuo evi falan da gzldiAaaaa çekilişten meral dikti ve metalde buketi seçti yani iki kişinin aileleri geliyor utopyaya muratin buketten özür sebebi belli oldu hatta acaba kimin çikacağı önceden belli miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?