Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
dediklerini biliyorum canm izledm onları
sevgiliyken giydi mi ben görmedm yalan olmasn berfenur giydi demişti sanki
neyse boşver bize ne bizi kandırıyorlar hep zaten
Yok kiz ben giydi demedim giyiyodu dedim..ama ozlem bi kere potaya kurrenin adini yazarken gomlegide giymissin sana yol gozuktu falan oyle bise dedi..ozlem ordayken sevgilerdi sanirim...hatta ben ozaman ogrenmistim o gomlegin merte ait oldugunu sasirmistim nasil giyiyo die

heee
bende aynenn o zaman öğrendm

dediklerini biliyorum canm izledm onları
sevgiliyken giydi mi ben görmedm yalan olmasn berfenur giydi demişti sanki
neyse boşver bize ne bizi kandırıyorlar hep zaten
aynen canım biz yarışma değil dizi izliyoz zaten tv dizilerinden farkı 7 24 canlı doğaçlama çalışılmış azıcık reji parmağı olan absürt komedi azıcık trajedi falan filan işte....

Aaaaa çekilişten meral dikti ve metalde buketi seçti yani iki kişinin aileleri geliyor utopyaya muratin buketten özür sebebi belli oldu hatta acaba kimin çikacağı önceden belli miydi acaba

Aaaaa çekilişten meral dikti ve metalde buketi seçti yani iki kişinin aileleri geliyor utopyaya muratin buketten özür sebebi belli oldu hatta acaba kimin çikacağı önceden belli miydi acaba
Meral suzan avci nin yigeniymis oyle okumustum bi yerde..kiz da moda da oturuo evi falan da gzldi ay cok merak ettim ikisinin ailesini..murat cekiniodur bence bukwtin ailesinden..kurre de cikar ins bi gun kurada semihi secer..onlari da merak ediorm tepkileri..ama altara yazik yaa o da yiprandi baya keske onun da ailesi gelsee..ay bende hepsini istedim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…