- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.501
altar ın babasıda ünlü eğitimci diye okumuştum doğru mu kiMeral suzan avci nin yigeniymis oyle okumustum bi yerde..kiz da moda da oturuo evi falan da gzldiay cok merak ettim ikisinin ailesini..murat cekiniodur bence bukwtin ailesinden..kurre de cikar ins bi gun kurada semihi secer..onlari da merak ediorm tepkileri..ama altara yazik yaa o da yiprandi baya keske onun da ailesi gelsee..ay bende hepsini istedim sanki
Aaa hic duymadim .. olabilir vallaaltar ın babasıda ünlü eğitimci diye okumuştum doğru mu ki
sadık gültekin
Evet canim doğru hatta tv programida yapiyordualtar ın babasıda ünlü eğitimci diye okumuştum doğru mu ki
sadık gültekin
Pardon abidinbey buket cafe ruhuna sahip mi degil mi izleyip görecegiz bilemiyorum ama meral e güvenmiyorum dediCafe grubuna elini kolunu sallayan herkes giremez diyor abidin bey ama masrafları karsilayamama endişesi taşiyarak cafe grubuna gecen buketide hepimiz biliyoruz
twetterda görmüştüm ama soyadı benzerliği olabilir mi diye düşündümEvet canim doğru hatta tv programida yapiyordu
yoo doğru söylüyorsun canmBana yine kızacaksınız ama keşke150 gündür ailesinden uzak olan insanların aileleri gelseydi buket geleli 40gün oldu meral geleli 10 gün bile olmamışken diğerlerine haksizlik oluyor gibime geliyor yarismaya ilk girenler yoktan var ettiler orayı hem yokluk hem aile hasreti çektiler
kimin tarafında oYeni yarismaci bahadirda cok Saglam karaktere benzio..helal olsun valla catir catir konusuo..
Cnm cekilis ama bu zaten meral oyunu altardan yana kullanmak istedi ama kabul etmediler..yani digerine inss digerlerinden biri olur sanslarina kalmis..bende isterim hepsi ailesiyle gorussun.ihtiyaclari var yaniBana yine kızacaksınız ama keşke150 gündür ailesinden uzak olan insanların aileleri gelseydi buket geleli 40gün oldu meral geleli 10 gün bile olmamışken diğerlerine haksizlik oluyor gibime geliyor yarismaya ilk girenler yoktan var ettiler orayı hem yokluk hem aile hasreti çektiler
Bireysel takilacam dedi ama semihe de ii laf soledi..burda kafa calistirmak olmaz calisan adam lazim bize ole bi laf soledi..ben bireysel takilirm yeri gelir oraya yeri gelir size oy atarim dedi..ama ben altara oy atarsam mesela sen bana karsi gelirsen tavir alirsan senin kisiligin bana uymaz buna benzer bi cumle kurdu...semihler asla bahadira oy vermicek bahadir patir patir konusuo semih dis geciremez ona..kimin tarafında o
Cnm bende simdi baktim utopya noyan face hesabindan paylasmis...bazilari yorum yapmis hatta hic egitimci cocuguna benzemio..egitimci cocugu fis cekilir kalem kirilir yazar mi falan yazmislar ..simdi baktim bendetwetterda görmüştüm ama soyadı benzerliği olabilir mi diye düşündüm
sen nerden öğrendn canm
vaaaayBireysel takilacam dedi ama semihe de ii laf soledi..burda kafa calistirmak olmaz calisan adam lazim bize ole bi laf soledi..ben bireysel takilirm yeri gelir oraya yeri gelir size oy atarim dedi..ama ben altara oy atarsam mesela sen bana karsi gelirsen tavir alirsan senin kisiligin bana uymaz buna benzer bi cumle kurdu...semihler asla bahadira oy vermicek bahadir patir patir konusuo semih dis geciremez ona..
ne alaka eğitimci çocuğu genç olamaz mı.Cnm bende simdi baktim utopya noyan face hesabindan paylasmis...bazilari yorum yapmis hatta hic egitimci cocuguna benzemio..egitimci cocugu fis cekilir kalem kirilir yazar mi falan yazmislar ..simdi baktim bende
Evet cnm oyle yazmislar zaten ben de katilmiorm altari tek gecerim saygida...karakteri duzgin evet iste yazanlar yazmisne alaka eğitimci çocuğu genç olamaz mı.
ne eğitimciler var dayakçının önde gideni.
çocuk efendi duruşunu bozmadı hiç olmazsa karakteri düzgün
Sen de nabza gore serbet verion oyle yorum yapiosn ben seni anlamadim dogrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?