Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Sen de nabza gore serbet verion oyle yorum yapiosn ben seni anlamadim dogrusu..
nabza göre şerbet sen veriyorsun tatlım beni kendinle karıştırma millete istediğini söylüyorsun onlar karşılık verince hemen kırdıysam özür dilerim diyip susuyorsun ben burda sadece kendi yorumlarımı yapıyorum saygı ve düzgün bir çerçeve içerisinde kimsenin kalbini kıracak laflara girmiyorum lütfen cümleleri kurarken biraz dikkat edelim tuncaya laf edilince kendini o kişiye karşı cephe almaya alıştırmışsın bundan vazgeç bak ben semihe kaç sayfadır neler dedim semihçilerden bana karşı cephe alan gördün mü hiç lütfen tek taraflı inceleme hiç bir şeyi adil ol biraz benim yorumlarımı kabullenemiyorsan yorum yapmadan geç git yorumlarımda geçen yarışmacılarla ilgili konuşabilirsin ama beni baz olarak yorum yapma bir daha rica ediyorum LÜTFEN ..............

arkadaşlar bundan sonra kimsenin mesajından alıntı yaparak yorum yapmıycam bir kaç kişi dışında o arkadaşlarımda mutlaka kendinlerini biliyordur baktım ki kişiliğimi eleştirecek boyutlara geçiyor olay bu tarz şeylere girmek istemiyorum yarışmaya yarışma gözüyle bakmayı davet ediyorum lütfen yorumu yazdıktan sonra bir kere daha okuyup öyle bitirin mesajınızı birine hareket mi ediyorsun birini kıracak veya uygun olmayan cümleler mi sarf ediyorsun onları çıkar öyle gönder mesajını ...........

Cnm cekilis ama bu zaten meral oyunu altardan yana kullanmak istedi ama kabul etmediler..yani digerine inss digerlerinden biri olur sanslarina kalmis..bende isterim hepsi ailesiyle gorussun.ihtiyaclari var yani
meral neden altarı seçiyo anlamadm yakınlar mı

Cnm ben öyle yazınca bana destek veren arkadaşlar oldu kusura bakma o zaman kendinde biraz sorunu ara..ben kimseden Özür dilemek ki sen Özür diliyosun.yazdığım bişe yanlış anlaşılmış açınlama yapıyorum bu Özür dilemek deil..ozzur dilemek te Erdemiddir.

ben özür dilemek kötü bir şey dememedim ama önemli olan özürlük duruma getirmemektir olayı bunu anlatmaya çalıştım ben ayrıca senin özür dileğini hatırlıyorum bu yüzden söyledm yaptın diye ayrıca ben herkesten önce kendimde sorun arar başkasına öyle müdahale yaparım merak etme. sen öyle yazınca destek veren arkadaşlara veya sana yaptığın yorumlarla alakalı sana hitaben olumsuz veya olumlu bir cümlem oldu mu olamaz çünkü benim böyle bir hakkım yok ben böyle düşünüyorum burada yarışma hakkında konuşurken olay içinden çıkıyoruz sen söylesin sen böylesine getiriyorsun bu durum hoş değil ve ben buna değiniyorum her zman kırıcı olmayalım lütfen dikkat edelim diyen benim ayrıca ben semihe kötü yorum yaparken ne güzel söyledin diyip onaylıyorsun tuncayın yaptığı şeyleri söyledğim zamansa hayır tuncay haklıydı diyorsun savunmaya geçiyorsun o zaman bu semihçiler niye semihi savunamıyor savunurlarsa kötü oluyor bunu anlamıyorum lütfen sen kendinde sorunu ara ben kendimde gerekeni yaparım merak etme .....

cnm ben eleştirdim sadece..sizde yeri geliyo beni elesyiriosunuz, ben hemen tepki mi veriyorum. .yyeri geliyor güzel güzel yaziosiorz yeri geliyor güzel bi şekilde tartisiyoruz. ..
ama sen beni o şekilde eleştiremezsin ben sana desem ki ya ne dediğin belli değil nabza göre şerbet veriyorsun ne yapmaya çalıştığı anlamadım ne anlarsın sen bundan kırılmaz mısın bana biz burada yarışma hakkında evet tartışabiliriz güzel güzel ama sen benim üzerimden tartışma açıyorsun ortaya ben buna tepki veriyorum cafeciler tektaşçılarda tartışma açtığında sana bu şekilde tepki verdim mi hiç vermem çünkü zaten biz onları eleştiriyoruz kendimizi değil bunu anlatmak istiyorum hepsi bu...

Cnm sende helena ile yazisirken kusuru bakma falan demissin yani ne var bunda ..ne mutlu biri beni elestirdiginde ozur dileyebiliyorsam...ben burdan herkese soluyorum yazismak ile konusmak ayridir..yazisirken yanlis anlasilirsam bana soyleyin ve ben seve seve ozur dilemem gerekirse dilerim kendimi ifade ederim..oz elestiriye her zaman acigim..sen helena ile yazisirken ayri rain ile yazisirken ayri yaziomussun gibime geldi ondan soyledim..kirilmana gerek yok yani..ben koyu tuncayci deilim ki altari da seviorm serkani da falan filan...bana ne kim kazanirsa kazansin sanki bana ne katkissi olacak ben herzaman haklinin yanindayim..yeri gelir tuncayi elestirim semihi takdir ederim ki onceden semihi tutuyordum

Herkes istedigini yazar ne ben ne de kimse karisamaz ki...tektas kendi grubunu cafe kendi grubunu savunur..ki grup olarak degilde birey olarak desteklemek en iyisi zaten...gecen senle baya yazistik o zaman iyidim bi kere bise yazinca hemen yorumlarin seninde sert oldu dogrusu...

yorum olarak kimseyi ayrı tuttuğum falan yok kusura bakma dediğim yer ise yanlış anlaşıldığım göstergesi olarak dile getirdim özür dilemedim çünkü ben özür dileyecek bir şey yapmadım ayrı sizin bana yorumlarınız hep bu yönde bana karşı sürekli bir tavır halindesiniz tuncayı sevmiyorum diye yapıyorsanız boşa yoruluyorsunuz bakın öz eleştiriye bende açığım tabiki ama kırıcı olmayacak şekilde senin bir dediğin bir dediğini tutmuyor tutarsızmışsın gibi dile getirmem sana derim ki berfenur burda söyle demişsin şurda böyle demişsin bana bunlar çelişkili geldi tam olarak ne demek istedin derim koyu tuncaycı olup olmaman sorunu değil olabilirsin ben kimseyi tutmuyorum farkındaysan önceden semihçide değildim tektaşçıydım o fasıl bitmeside abidin gelmesi özlemin ayrılması zamanına uzanıyor o zmandan beri kimseyi tutmuyorum sadace şöyle böyle diye dile getiriyorum benim burda kimseye ayrı ayrı yorum yaptığım yok sana helenaya rain e aynı şartlarda yorum yapıyorum kimseyi ayrı tutmuyorum ama sen burda bana resmen düşman keşilmiş gibisin

sen bana sert çıktın bende buna karşılık haklı olduğumu düşündüm için böyle yaptım bak ben şuan bile sana kırıldığımı dile getirmeye çalışıyorum yazdığını doğru bulmadım diyorum hepsi bu seninle çok yazıştık gayette güzel eleştiriyoruz yarışmayı ama sen olayı benim üzerime çevirdin buna üzüldüm doğrusu hem sert olan yorumlarım farkındaysan kendimle alakalı bir konuda yarışmayla alaka olarak beni böyle gördün mü hangi arkadaşımızı yorumun dolayı sert eleştirdim ben kimseye sert bir tavrım olmadı ayrıca sana katılıyorum doğru demişsin herkes istediğini yazar evet ama yarışmayla ilgili yazabilir benimle ilgili herkes istediğini yazamaz yazmak istiyorsan benle anlakalı saygı çerçevesini aşmayacaksın bende seninle ilgili yazacaksam ben aşmayacağım hepimiz için geçerli bir durum bu

Ya valla inanmiorm sana ...ben sana ne zamn onyargili yaklastim.aksine siz bana onyargilisiniz..gecen senle iste baya muhabbet ettik..ben birine yanlis bir yorum yaptigimda o kisiye onyargili mi oluyorum..sana dusman kesilmismisim ya valla hangi yoruma dayali bunu yazdim bilmiorm bence sen beni baskasiyla karistiriosun cnm

Ben sana saygisizca bi yorum yapmadim ki..senin karakterini bilemem sen neden kisiligine bise soledigimi dusundun ben yazdiklarina gore yorum yaptim sen baya farkli algilamissin...neyse

beni eleştiriyorsun hangi yorumundan dolayı bile yaptığını bilmiyorsun öyle mi ee arkadaşım belki sen beni başkasıyla karıştıryorsundur yorumumu bilmediğin için söylüyorum bunu ama ben seni karıştırmıyorum ayrıca biz senle çok çok sohbet ettik gayette iyiydi sohbetimiz. yanlış yorum yaptın demedim yaptığın yorum için ön yargılı olduğunuda dile getirmedim sadece benim için yaptığın yorumu kırıcı buldum diye getirdim

Ben sana saygisizca bi yorum yapmadim ki..senin karakterini bilemem sen neden kisiligine bise soledigimi dusundun ben yazdiklarina gore yorum yaptim sen baya farkli algilamissin...neyse
saygısızca değil madem sen ne söylediğini bilmiyorsun demeye geldi senin o yorumun. bende bunu kırıcı buldum diyorum hepsi bu başka taraflara çekmeyelim daha fazla lütfen demek istedğim şey net benim kişiliğime yapmış olduğun yorum beni kırdı ama bunu ben halen çok yorumdur anlatamadım seni yargılamadım bana karşı yaptığın yoruma açıklık getirmeye çalışıyorum sadece

Yok sen demissin ya ...sen bana hep boyle onyargilisin bana dusman kesilmissin die ondan dedim sen beni baskasiyla karistiriosun die..cunku ben sana hic dusman kesilmedim onyargilida yaklasmadim aksine guzelce yazisioduk dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…