- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.541
oradaki ön yargılısın cümlesini senin mesajında bana dediğin helena ayrı bana ayrı raine ayrı konuşuyorsun demenle alakalı olaraktıYok sen demissin ya ...sen bana hep boyle onyargilisin bana dusman kesilmissin die ondan dedim sen beni baskasiyla karistiriosun die..cunku ben sana hic dusman kesilmedim onyargilida yaklasmadim aksine guzelce yazisioduk dedim..
aynen ya kırıldığımı söylemek kaç sayfalara maal olduhakkaten tartısmasak, ütopyayla ılgılı paylasım yapsak
evet o ıkı uc sayfayı ben atladımaynen ya kırıldığımı söylemek kaç sayfalara maal oldu
çok iyi yapmışsınevet o ıkı uc sayfayı ben atladım
Noluyor
Iste bak cnm yazisirken anlasmak biraz zor oluo ..oradaki ön yargılısın cümlesini senin mesajında bana dediğin helena ayrı bana ayrı raine ayrı konuşuyorsun demenle alakalı olaraktı
arkadaşlar ben yorum yapmayı bıraktım artık herkese iyi yorumlar dilerim ütopyanız güzel olsun arkadaşlar hoşçakalın uzun bir süre daha girmem
kızlar yapmayın yaa gitmeyin ikinizde bir yereVerdigimiz gecici rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin kizlar..
kızlar yapmayın yaa gitmeyin ikinizde bir yere
bakın belki yanlış anlamış olabilirsiniz birbirinizi dediğiniz gibi yazı bu
herkes herkesi yanlış anlayabiliyor. bende yanlış anlamış olabilirim zaman zaman
ya bende bazen karıştırıyorum açıkcası kiminle ne konuştuğumu ne yalan söyleyimbelki sizde karıştırdınız
Ben bi yere gitmiyorum kizlarr..burdayim..kisisel anlasmazliklar olabilir tabi niye cnm topigime kuseyim ki..
Inss bahadir kalir ya aynen baya ses getirir cok ta caliskan ..uyanir uyanmaz evi supurup sildi ..Belki de benle karistirdilar
Kizlar birbirinize kizdiniz diye, topicden niye gidiyosunuz. Zaten epi topu 4 -5 kisi takiliyor buraya.
Valla Bahadir gelmisken gitmek olmazbu adam cok ses getircek gibi
evet yaa bizim topiğimiz iyidi gayet saygılı bir şeklde konuşuyoruz şimdide öyle büyük saygısızlık olmadıBelki de benle karistirdilar
Kizlar birbirinize kizdiniz diye, topicden niye gidiyosunuz. Zaten epi topu 4 -5 kisi takiliyor buraya.
Valla Bahadir gelmisken gitmek olmazbu adam cok ses getircek gibi
Semih Bahadira ucuncu bir grup kur dedi. Bahadir da grup mantigina karsiyim, grup kurmayacagim ben dedi. Semih kaldi oyleInss bahadir kalir ya aynen baya ses getirir cok ta caliskan ..uyanir uyanmaz evi supurup sildi ..
Cok guzel iFde etti kendini ya ama semih bahadirin kalmasini istemez gibi..semihle cok karsi karsiya gelirler..keza tuncayla da.. bence bireysel kalmasi daha iyiSemih Bahadira ucuncu bir grup kur dedi. Bahadir da grup mantigina karsiyim, grup kurmayacagim ben dedi. Semih kaldi oyleBir de acik acik Semihe "sen kendine faydali birini mi istiyorsun, utopyaya faydali birini mi" diye sordu.
Evet bi de buraya strateji yapan deil calisan biri lazim dedi..patir patir konustu ya..semih baya sasirmistirSemih Bahadira ucuncu bir grup kur dedi. Bahadir da grup mantigina karsiyim, grup kurmayacagim ben dedi. Semih kaldi oyleBir de acik acik Semihe "sen kendine faydali birini mi istiyorsun, utopyaya faydali birini mi" diye sordu.
Evet bi de buraya strateji yapan deil calisan biri lazim dedi..patir patir konustu ya..semih baya sasirmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?