Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Evet kafa calistirmak kadar bir seyler yapmak da onemli burda dedi Semihe.

Aybukeye de "ben buraya seni izleyerek geldim aybuke, laf tasidigini gordum, rahat ol" dedi direk ya
Adam dobra ya ..aklina geleni soluo helal olsun..hemde caliskan yani..hem kafasi calisio hemde kendi calisio aybuke de baya sasirdi ama ya sandi heralde adam direk agzina laf verecdk o da semihlere tasiyacak

ay geçen ilk defa ütopyayı baştan sona izledim uykum yoktu sarıyormuş baya tabi ben pek bilgi sahibi olmadığımdan arada 3 5 dkdan fazla izlemediğimden topikte neden bahsediyorsunuz anlamıyorum ama program fena değil boş zamanlarda iyi gidiyor bu arada o kadar alakasızım ki ütopyadan kurretülaynı ben erkek sanıyordum kızmış hatta semihi kurretülayn sanıyormuşum ben bu arada semihle ikisini sevmedim hiç çok egoist geldiler bana tektaş dediğiniz ne oluyor onu anlamadım bitek cafe grubu ve bi grup daha var ki o ne grubuydu ya adını unuttum ben öbür tarafı beğendim yeni gelen biri var bahadır mı ne o ortalığı fena karıştırır herkese bir fikrim var diyip geziyordu bölümde

Ben de utopya yi ilk basladiginda bii bolum izledim. Ne sacma yarisma ya diyip izlememistim. Abidin girdigi siralarda bir daha izledim, izledikce hosuma gitmeye basladi Su an iki tane grup var, tektas ve cafe grubu. Tektasin adi utopyadaki inekten geliyor. Cafede Tuncay, Serkan, Buket, Meral ve Harun var. Tektas da Kurretulan, Semih, Murat ve Altar var. Bir de Aybuke var bireysel oldugunu belirtse de, oylama zamani surekli Semihin destekcilerinden oy istiyor acik acik. O taraftan destek bekliyor.

Ayy cok guldum yaa.semihi kuree sanmana ..guzel bi yarisma cnm yani bos zaman degerlendirmesi de diyebiliriz sariyor ama zamanla

yok ya edilmemiştir o acun bırakmaz turabiyi ama bu bölümde doğukanla kavga var ne kadar ciddi bilmiyorum tabi
Elenmese de baya oy kaybetmistir..ben gecen sene turabiyi cok seviodum ama bu sezon bana cok kaba ve saygisiz geliyor..dogukan cok efendi ya adama nasil kum atio meyve atio hic hos deil ins elenir

iyiymiş bende beğendim şimdi bu cafe tarafı daha samimi geldi tuncay ve serkanın ilesi gelince izlemeye başladım net olarak dedim iyimiş birde en sonki bölümü izledim galiba öbür gruptada tektaşta yani murat ve altar daha samimi geldi o aybukeyi tektasta sanmıştım ben sürekli onlarla yemek falan yiyordu ayrı olması garip yani yeni gelenleri nasıl aramıza alsak diye çeşitli planlar falan insan bi süre sonra izlemeye başlıyor biraz daha izleyim bakayım kim neciymiş falan her hafta biri mi eleniyor onu anlamadım

Ayy cok guldum yaa.semihi kuree sanmana ..guzel bi yarisma cnm yani bos zaman degerlendirmesi de diyebiliriz sariyor ama zamanla
ya işte izlemeyince birde her baktığımda semih kurre beraber takılıyordu hiç çakmadım kesinlikle boş zamanlarda iyi gidiyor birde panaroması başlamış arada ona bakıyorum şimdilerde ütopya sardı beni

Elenmese de baya oy kaybetmistir..ben gecen sene turabiyi cok seviodum ama bu sezon bana cok kaba ve saygisiz geliyor..dogukan cok efendi ya adama nasil kum atio meyve atio hic hos deil ins elenir
kaybetsin ya iyice seviyesizleşti sanki ayıp yani yaptıkları

Ben sana saygisizca bi yorum yapmadim ki..senin karakterini bilemem sen neden kisiligine bise soledigimi dusundun ben yazdiklarina gore yorum yaptim sen baya farkli algilamissin...neyse
Canim nabza göre serbet veriyorsun cümlesi ağır gercekten ki sana hiç katilmiyorum onun yerine ben seni anlayamadim canim ne demek istedin kafam karisti vb diyebilirdin aranizdaki kırgınliğin sebebi bu.

Semih Bahadira ucuncu bir grup kur dedi. Bahadir da grup mantigina karsiyim, grup kurmayacagim ben dedi. Semih kaldi oyle Bir de acik acik Semihe "sen kendine faydali birini mi istiyorsun, utopyaya faydali birini mi" diye sordu.
semih herkesi parmağında oynatacağını sanıyor
bizm nezdimizde 3. grup olsun ne demek sen paşa mısın
yok kontenjanımız dolu bilmem ne
acun medya alıyor işte sana mı sordu kontenjanı
hayır ne sanıyor kendini bu adam anlamıyorum ya

canm hoşgeldn tekrardan aramıza
yerim yorumunu yaa çok komik kurretülayn ı semih sanman ahahah
şimdi sen güncel bölümlerden mi başladn izlemeye
en baştan mı başladın

Cnm izledin mi sonra aynen ordaki diyalog çok sacmaydi. .. Bahadır iyi dedi ama ben grup mantığına karşıyım helal olsun

Aynen cnn

canm hoşgeldn tekrardan aramıza
yerim yorumunu yaa çok komik kurretülayn ı semih sanman ahahah
şimdi sen güncel bölümlerden mi başladn izlemeye
en baştan mı başladın
en son güncel bölmden başladım ya ilk başları pek bilemiyorum türkan vardı onun yüzünden izlemiyordum ya başımı ağrıtıyordu cırtlak bir sesi vardı ya hanım ağası gibiydi baktım o gitmiş bir şans vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…