Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
e iyi hadi bakalım ver şansı ahahah

canım bir yere gitmiyorum merak etme sadece biraz yorum yapmaya bıraktım ama takipteyim sizi

kızlar aileler gelince tuncay abisinin elini,
kardeşide tuncay ın elini öpüyor vay bee şok oldum saygıya örfe adete bak

kızlar aileler gelince tuncay abisinin elini,
kardeşide tuncay ın elini öpüyor vay bee şok oldum saygıya örfe adete bak
Tuncay gil nereli ... kardeslerinin annesinin falan sivesi degisikti tuncay da o kadar belli olmuo yine..ama saygida kusur etmemisler helal olsun

Tuncay gil nereli ... kardeslerinin annesinin falan sivesi degisikti tuncay da o kadar belli olmuo yine..ama saygida kusur etmemisler helal olsun
tuncay ı mersin li biliyorum ben
oranın değişik bir şivesi var evet doğu şiveside değil ama değişik.
kardeşleri hiç tuncay gibi değil tarzları benzemiyor evet
ama çocuk uzun saçlı tarzıyla eleştri almasına rağmen bi çok erkekten daha saygılı gördüm ben ailesine karşı
çünkü kardeşleriyle çok yaş farkı yok aralarında ama yinede birbirlerinin ellerini öpüyorlar garibime gitti valla helal olsun

Aynen cnm..tuncay mersinde okudugunu biliyorum.ama orali oldugunu bilmiyordum.bende mersinde okudum ..silifke ve erdemli tarafinin aynen sivesi degisik.saygili bi davranis ama ben hic duymadim kardeslerin el optugunu

Aynen cnm..tuncay mersinde okudugunu biliyorum.ama orali oldugunu bilmiyordum.bende mersinde okudum ..silifke ve erdemli tarafinin aynen sivesi degisik.saygili bi davranis ama ben hic duymadim kardeslerin el optugunu
tekrar baktım mersin doğumlu aynı zamanda ama köken mersin mi bilemiyorum
hatta üniversite sınavına hazırlanırken mersin üni bahar şenliklerine gitmiş ve çok beğenmş o yüzden mersin üni yazdığını belirtmişti.
demek mersinde yaşıyor

Öpüşmüşler mi ciddi mi yok canım...Tuncay in sevgilisi hamile mi bırakmış ben bunlari kaçırmısim aaaaa b

Öpüşmüşler mi ciddi mi yok canım...Tuncay in sevgilisi hamile mi bırakmış ben bunlari kaçırmısim aaaaa b
kız en baştan mı okuyosun topiği napıosun
valla kız hamile mi değil mi ben bilmiyorum yarışma 5 ay oldu hamileysede doğuracaktır artık
bence dedikodu çünkü kız ayrıldı zaten tuncaydan taaa ne zaman
öpüşmede yok çünkü belge yok ayrıca gamze ile tuncay 2 yakın dosttu ve gamze tezcandan hoşlanıyordu köşelerde sarmaş dolaştı görüntüleride var zaten mesela onların aşk dedikodusu çıktığında bu fotolar dolanıyordu nette ve aşk dedikodusuda doğru çıktı.
bana sorarsan fikrim bu yönde

Serkan kazanır inşallah..semih in gitmesini istemiyorum o giderse izlenmez hiç tadı kalmaz :)) semih akıllı gerçekten ama reyis başkan filan ütopya anlamından çıkmış durumda onlar için..Serkan kazansın :))

ay bunlar da nasıl haberler ayy ..inş gerçek değildir..semih bi kıza tecavüz etmiş yurtdışından kaçmışmışmış..tuncay bir kzıı hamile bıramışmış...inş gerçeklik payı yoktur..tüm pis adamlar mı başvurmus bu yarışmaya

ay haberlere bak neler olmuş ben ne semih hakkında söylenenlere ne de tuncay hakkında söylenenlere inanıyorum.hepsi yalan haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…