- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.581
Ahaahahaa aynen yaa dun aksam.misafirlerim vardi ev kalabalikti bikere izledim fragmani uydurmusum ancak...bozokla hasan tartismis bozoku bike turabi sanmisimtop kız ahahah portakalı kim kaybetmiş ki onlar bulsun
e iyi hadi bakalım ver şansı ahahahen son güncel bölmden başladım ya ilk başları pek bilemiyorum türkan vardı onun yüzünden izlemiyordum ya başımı ağrıtıyordu cırtlak bir sesi vardı ya hanım ağası gibiydi baktım o gitmiş bir şans vereyim dedim
canım bir yere gitmiyorum merak etme sadece biraz yorum yapmaya bıraktım ama takipteyim sizikızlar yapmayın yaa gitmeyin ikinizde bir yere
bakın belki yanlış anlamış olabilirsiniz birbirinizi dediğiniz gibi yazı bu
herkes herkesi yanlış anlayabiliyor. bende yanlış anlamış olabilirim zaman zaman
ya bende bazen karıştırıyorum açıkcası kiminle ne konuştuğumu ne yalan söyleyimbelki sizde karıştırdınız
Tuncay gil nereli ... kardeslerinin annesinin falan sivesi degisikti tuncay da o kadar belli olmuo yine..ama saygida kusur etmemisler helal olsunkızlar aileler gelince tuncay abisinin elini,
kardeşide tuncay ın elini öpüyor vay bee şok oldum saygıya örfe adete bak
tuncay ı mersin li biliyorum benTuncay gil nereli ... kardeslerinin annesinin falan sivesi degisikti tuncay da o kadar belli olmuo yine..ama saygida kusur etmemisler helal olsun
Aynen cnm..tuncay mersinde okudugunu biliyorum.ama orali oldugunu bilmiyordum.bende mersinde okudum ..silifke ve erdemli tarafinin aynen sivesi degisik.saygili bi davranis ama ben hic duymadim kardeslerin el optugunutuncay ı mersin li biliyorum ben
oranın değişik bir şivesi var evet doğu şiveside değil ama değişik.
kardeşleri hiç tuncay gibi değil tarzları benzemiyor evet
ama çocuk uzun saçlı tarzıyla eleştri almasına rağmen bi çok erkekten daha saygılı gördüm ben ailesine karşı
çünkü kardeşleriyle çok yaş farkı yok aralarında ama yinede birbirlerinin ellerini öpüyorlar garibime gitti valla helal olsun
tekrar baktım mersin doğumlu aynı zamanda ama köken mersin mi bilemiyorumAynen cnm..tuncay mersinde okudugunu biliyorum.ama orali oldugunu bilmiyordum.bende mersinde okudum ..silifke ve erdemli tarafinin aynen sivesi degisik.saygili bi davranis ama ben hic duymadim kardeslerin el optugunu
Öpüşmüşler mi ciddi mi yok canım...Tuncay in sevgilisi hamile mi bırakmış ben bunlari kaçırmısim aaaaa böyle diyenler var görenler olmuş ki yazmışlar heralde
yoksa nerden çıkacak ki böyle bişey
videoyu kaldırmışlar sonra galiba
eğer doğruysa o kadar kameranın önünde nasıl öpüşmüşler anlamadım
bi de tuncay sevgilisini hamile bırakıp gelmiş ütopyaya
kız duyarsa kahrolur artık
kız en baştan mı okuyosun topiği napıosunÖpüşmüşler mi ciddi mi yok canım...Tuncay in sevgilisi hamile mi bırakmış ben bunlari kaçırmısim aaaaa b
İnsşş cnmSerkan kazanır inşallah..semih in gitmesini istemiyorum o giderse izlenmez hiç tadı kalmaz :)) semih akıllı gerçekten ama reyis başkan filan ütopya anlamından çıkmış durumda onlar için..Serkan kazansın :))
ay bunlar da nasıl haberler ayy ..inş gerçek değildir..semih bi kıza tecavüz etmiş yurtdışından kaçmışmışmış..tuncay bir kzıı hamile bıramışmış...inş gerçeklik payı yoktur..tüm pis adamlar mı başvurmus bu yarışmayakız en baştan mı okuyosun topiği napıosun
valla kız hamile mi değil mi ben bilmiyorum yarışma 5 ay oldu hamileysede doğuracaktır artık
bence dedikodu çünkü kız ayrıldı zaten tuncaydan taaa ne zaman
öpüşmede yok çünkü belge yok ayrıca gamze ile tuncay 2 yakın dosttu ve gamze tezcandan hoşlanıyordu köşelerde sarmaş dolaştı görüntüleride var zaten mesela onların aşk dedikodusu çıktığında bu fotolar dolanıyordu nette ve aşk dedikodusuda doğru çıktı.
bana sorarsan fikrim bu yönde
ben tam olarak öyle yaptım türkan gidince izlemeye başladım anlamadığım yeri buraya soruyorumTürkan gitti ya artık izlemeye başlasammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?