- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.601
Havlu aldim canimütopya ürünlerinden alan var mı kızlar hiçç??
ne okulu yapıyorlar ya orda çok merak ettim
o konuda katılıyorum ya tamam onlarda haklı ama madem istiyorsun gölü temizlenirekn yardım etselerdi bu kadar sorun olmazdı altar uğraştı ne kadar ordaOoo bu ne ya gecen gölelet temizlenirken kimse yanaşmadi mahvoldu altar temzledii suyu doldurdu yardim cagrisinada cevap veren olmadi madem göletin yarisini alma fikrimiz var o an söyleyeceklerdi ve temizliğe yardim edilecekti buldular temiz gölü ohhhhh..
ya bu semihle kurre bişeyin ucundan tutmuyor sanki daha iki üç bölüm izledim çözdüm bitek kurre tamam yemek yapıyor semihte hiç bişey yok anca bişeyler emrediyor altar murat çalışıyor erken kalkıyor bişeye yardım etmiyor çok iyiymiş onunkiben de çözemedim ne yaptıklarını. ay bu semih te bir şeyin ucundan tutsa ölür.
o konuda katılıyorum ya tamam onlarda haklı ama madem istiyorsun gölü temizlenirekn yardım etselerdi bu kadar sorun olmazdı altar uğraştı ne kadar orda
ya bu semihle kurre bişeyin ucundan tutmuyor sanki daha iki üç bölüm izledim çözdüm bitek kurre tamam yemek yapıyor semihte hiç bişey yok anca bişeyler emrediyor altar murat çalışıyor erken kalkıyor bişeye yardım etmiyor çok iyiymiş onunki
Canli izleyenler daha ayrintili anlatsin ben videosunu izledim yarim yamalakBende şaşırdim ama canli izleyenler görmüşlerdir semih ahıra girdi temizledim hayvana yem verdi
katılıyorum sana canm ikisi içinde yalan haber gibi geldi banadaay haberlere bak neler olmuşben ne semih hakkında söylenenlere ne de tuncay hakkında söylenenlere inanıyorum.hepsi yalan haber
işte içlerinde en düzgünü altar benceTuncay cok ayip etmis golet temizlenirken Altara yardim etmeyerek. Altar gitti yanina hic laf sokmadan sakince bana goleti temizlerken hic yardim etmediniz simdi mi akliniza geldi gibi bisey soyledi. Gercekten cok kibar bir sekilde sordu, helal olsun cocuga cok taktir ettim. Baskasi olsa cok cirkeflesirdi. Zaten Altarin bu olgun konusmasi karsisinda Tuncay ve Serkan pek bisey diyemediler, utandilar bence.
hayırdır ürün mü alcaksın canmütopya ürünlerinden alan var mı kızlar hiçç??
hayırdır ürün mü alcaksın canm
hiç gelmiyosun yaa buralara
tamam bende survivor izliyorum ama bunuda izliyorum bekleriz =)
magnet alanda vardı sanki yanlış hatırlamıyorsammerhaba:)) evet pek izleyemiyorum ütopyayı dün biraz baktım. survivor izliyorum artık:)
serkan ın ürünleri güzel siparis veririm belki de bir sorayım dedim alan var mı diye.
magnet alanda vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
ne almayı düşünüyorsun cnmsiparis veririm belki bu hafta bakalım:)
ne almayı düşünüyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?