Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih hakkında ne söyleniyor kızlar? gerçek hayatında nasıl biri merak ediyorum ordaki gibi sürekli fikir üretim filan lider olmaya çalışan bir tip mi acaba :))

Ooo bu ne ya gecen gölelet temizlenirken kimse yanaşmadi mahvoldu altar temzledii suyu doldurdu yardim cagrisinada cevap veren olmadi madem göletin yarisini alma fikrimiz var o an söyleyeceklerdi ve temizliğe yardim edilecekti buldular temiz gölü ohhhhh..

o konuda katılıyorum ya tamam onlarda haklı ama madem istiyorsun gölü temizlenirekn yardım etselerdi bu kadar sorun olmazdı altar uğraştı ne kadar orda

ben de çözemedim ne yaptıklarını. ay bu semih te bir şeyin ucundan tutsa ölür.
ya bu semihle kurre bişeyin ucundan tutmuyor sanki daha iki üç bölüm izledim çözdüm bitek kurre tamam yemek yapıyor semihte hiç bişey yok anca bişeyler emrediyor altar murat çalışıyor erken kalkıyor bişeye yardım etmiyor çok iyiymiş onunki

Bende şaşırdim ama canli izleyenler görmüşlerdir semih ahıra girdi temizledim hayvana yem verdi

Tuncay cok ayip etmis golet temizlenirken Altara yardim etmeyerek. Altar gitti yanina hic laf sokmadan sakince bana goleti temizlerken hic yardim etmediniz simdi mi akliniza geldi gibi bisey soyledi. Gercekten cok kibar bir sekilde sordu, helal olsun cocuga cok taktir ettim. Baskasi olsa cok cirkeflesirdi. Zaten Altarin bu olgun konusmasi karsisinda Tuncay ve Serkan pek bisey diyemediler, utandilar bence.

işte içlerinde en düzgünü altar bence
kız sabahın köründe işin ne burada ahaha
geç mi yattın erken mi kalktın anlamadm valla ahaha

hayırdır ürün mü alcaksın canm
hiç gelmiyosun yaa buralara
tamam bende survivor izliyorum ama bunuda izliyorum bekleriz =)

merhaba:)) evet pek izleyemiyorum ütopyayı dün biraz baktım. survivor izliyorum artık:)

serkan ın ürünleri güzel siparis veririm belki de bir sorayım dedim alan var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…