- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.621
Magnetalanvardicanimçoktamemnunbilgine.merhaba:)) evet pek izleyemiyorum ütopyayı dün biraz baktım. survivor izliyorum artık:)
serkan ın ürünleri güzel siparis veririm belki de bir sorayım dedim alan var mı diye.
Magnetalanvardicanimçoktamemnunbilgine.
ay sadece 2 hafta olacak izlemeye başlayalı onadan sıkılmam zor ama baştan beri izleyenler için hep aynı şeyler bu kurretülaynı 2 bölümde tanıdım sinsi gerçektenKurretulayn cok sinsi yaa isi gucu semihi doldurmak..cok tehlikeli..ne karisiosun erkek isine ... Sirretulaysinsi .
ilk başlarda ben hiç sisnsi oldugunu anlamamıştım ama sen gerçekten daha iyi bir gözlemciymişsin helal olsunay sadece 2 hafta olacak izlemeye başlayalı onadan sıkılmam zor ama baştan beri izleyenler için hep aynı şeyler bu kurretülaynı 2 bölümde tanıdım sinsi gerçekten
evet altar çok iyi niyetli ve efendi..murat çalışkan ama bana göre aşırı itici..hiç sevmiyorum muratı ..yeni gelen kız istesede semihlerin grubuna geçemez çünkü kurre kabul etmez..kıskanç bi kız olduğu için hiç bir kadına tahammülü yok ..bahadırda zaten semihle anlaşamaz semih istemez asla..ikiside ya bireysel olur ya da cafe grubuna geçer..aybüke kafasına göre takılıyor anı yaşıyor..semihlerle takılsa elenmeyeceğini düşünüyor çünkü elenmekten çok korkuyor ..sms oylaması var artık aslında unutmuş gibi..tuncay da benim adamımaltar çok iyi niyetli birine benziyor birde murat çok çalışıyor kesinlikle onlar olması semihin grup zor durur orda diğer grupta çok baskın bir karakter yok tuncay baskın olmaya çalışıyor ama semih kadar olamaz o taraf daha sakin sanki aybuke çok ilginç biri bireysel olduğunu iddia ediyor ama semihlerin dibinden ayrılmıyor bence bahadır haklıbu bahadırıda gönderir semih kendi gibilere tahammülü yok adamın yeni gelen kızda cafe grubuna girecek bana kalırsa kurreyi hiç sevmedi aybukeyi de aynı zamanda bireysel olursa şansı olmaz bence bahadır belki bir şekilde kendini kurtarır ama o yapamaz gibime geliyor izlenimlerim bunlar diğerlerinin ismini öğrenemedim henüz çokta çözemedim çok sessizler onlar
ben ilk başlarda kurretülayn ne kadar hanımefendi diyordumevet altar çok iyi niyetli ve efendi..murat çalışkan ama bana göre aşırı itici..hiç sevmiyorum muratı ..yeni gelen kız istesede semihlerin grubuna geçemez çünkü kurre kabul etmez..kıskanç bi kız olduğu için hiç bir kadına tahammülü yok ..bahadırda zaten semihle anlaşamaz semih istemez asla..ikiside ya bireysel olur ya da cafe grubuna geçer..aybüke kafasına göre takılıyor anı yaşıyor..semihlerle takılsa elenmeyeceğini düşünüyor çünkü elenmekten çok korkuyor ..sms oylaması var artık aslında unutmuş gibi..tuncay da benim adamımcafe grubu semihlerin grubu gibi değil..orda evet semih reis ve baskan takılıyor onları yönetiyor iş yapmıor...ama cafe grubu öyle değil herkes bir birey ondan tuncay baskın olamaz
evet cnm zaten semihle bahadır arasında ciddi bir laf düellosu var hadi bakalım ne olacakben ilk başlarda kurretülayn ne kadar hanımefendi diyordum
düzgün takılıyordu
ayrıca bahadır ilk geldiğinde bireysel olucam deynce altar ve semih sevindi bizde böyle yarışmacılar bekliyorduk dedi
şimdi bilendiler mi halbuki çok sevinmişlerdi.
ama ortada olanlara koltuk alarak kendi nezdinde bi grup olacağı için muhtaç kalsın onlara diye düşündüler galiba
Aaa senin ismin mi degistiASSELL87 .!.:evet cnm zaten semihle bahadır arasında ciddi bir laf düellosu var hadi bakalım ne olacakbende kurreye çok cici demiştim kızın içinden başka bir kurre çıktı semihler bahadırı istemezler
Aaa senin ismin mi degisti
hımm şimdi anladm 3 bölüm geriden geliyorm benevet cnm zaten semihle bahadır arasında ciddi bir laf düellosu var hadi bakalım ne olacakbende kurreye çok cici demiştim kızın içinden başka bir kurre çıktı semihler bahadırı istemezler
evet cnm yaa...berfenur neyse artık hiç öyle bir tanıdığımda yok çevremde bir arkadaş açmıştı bana :) bende bilmiyordum değiştiriliyor şimdi öyle uydurdum bişeyAaa senin ismin mi degisti
Ben degistirildigini bilmiyordumevet cnm yaa...berfenur neyse artık hiç öyle bir tanıdığımda yok çevremde bir arkadaş açmıştı bana :) bende bilmiyordum değiştiriliyor şimdi öyle uydurdum bişey
valla bende bilmiyordum şimdi gördüm değiştirim dedim :) 5 kere değiştirme hakkın varmışBen degistirildigini bilmiyordum
resmdeki sen misin canımvalla bende bilmiyordum şimdi gördüm değiştirim dedim :) 5 kere değiştirme hakkın varmış
Yada kalacağından kesin emin kimbilir.Bahadir barısın bi değişikversiyonu her an bir yerlerden atlayıp ütopya sınırlarından uzaklaşabilir...şimdi konusuyor evet güzelde bakalim kalinca ne yapacak ayni iddiasi devam edecekmi yine sürekli yemek yapıp sabahin bi körü kalkıp süpürgeyle paspasla uğraşacak mı bana seçilene kadar gibi geliyor bu telaşı kalmayı garantilesin göreceğiz ondaki değişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?