- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.641
evet cnm geçen sene çekilmiştim ama şimdi saçım tarçın bakırresmdeki sen misin canım
onun kafası çalışıyor cnm ahahahahaaa ...semihçiler öyle savunuo ya semihiŞu an ütopyanın tüm erkekleri elbirliğiyle çalışıyor bir tek Semih Efendi firarda
beynini çok yoruyor ah kıyamamonun kafası çalışıyor cnm ahahahahaaa ...semihçiler öyle savunuo ya semihi
senin bi de çocuğun var dimi aman tanrımevet cnm geçen sene çekilmiştim ama şimdi saçım tarçın bakır
Birebir katiliyorum arkadasim, hepsi hakkinda seninle ayni seyleri dusunuyorum.evet altar çok iyi niyetli ve efendi..murat çalışkan ama bana göre aşırı itici..hiç sevmiyorum muratı ..yeni gelen kız istesede semihlerin grubuna geçemez çünkü kurre kabul etmez..kıskanç bi kız olduğu için hiç bir kadına tahammülü yok ..bahadırda zaten semihle anlaşamaz semih istemez asla..ikiside ya bireysel olur ya da cafe grubuna geçer..aybüke kafasına göre takılıyor anı yaşıyor..semihlerle takılsa elenmeyeceğini düşünüyor çünkü elenmekten çok korkuyor ..sms oylaması var artık aslında unutmuş gibi..tuncay da benim adamımcafe grubu semihlerin grubu gibi değil..orda evet semih reis ve baskan takılıyor onları yönetiyor iş yapmıor...ama cafe grubu öyle değil herkes bir birey ondan tuncay baskın olamaz
işte içlerinde en düzgünü altar bence
kız sabahın köründe işin ne burada ahaha
geç mi yattın erken mi kalktın anlamadm valla ahaha
onun kafası çalışıyor cnm ahahahahaaa ...semihçiler öyle savunuo ya semihi
aa sen nerdesn ki canm
Yok canim aramizda tam 8 saat fark var, ondan
Iste ondan ne zaman canli izlesem, sizin gordugunuzu ben gormuyordum, benim gordugumu de siz :))
Diğer yarışmacılar çalışmamasıyla dalga geçtiler . Malzemeyi getiren usta da " a niye öyle diyorsunuz kapıyı bana Semih açtı ya" diyerek dalga geçtionun kafası çalışıyor cnm ahahahahaaa ...semihçiler öyle savunuo ya semihi
Evet cnm agustosta 3 yasinda olacaksenin bi de çocuğun var dimi aman tanrım
Birebir katiliyorum arkadasim, hepsi hakkinda seninle ayni seyleri dusunuyorum.
Sen nerdesin cnm
Yok canim aramizda tam 8 saat fark var, ondan
Iste ondan ne zaman canli izlesem, sizin gordugunuzu ben gormuyordum, benim gordugumu de siz :))
Ay masallh o da buyuk basari ama
Diğer yarışmacılar çalışmamasıyla dalga geçtiler . Malzemeyi getiren usta da " a niye öyle diyorsunuz kapıyı bana Semih açtı ya" diyerek dalga geçti
aman beynine bisey olmasinSemihin omzu sakat!
semihin omzu sakatama ağzı maşallah ağzıyla iş yapıyo saftirik oğlan recep ivedik misali benim deneamda çalışmak yok kanum bozuk diyo besbelliSemihin omzu sakat!
semihin omzu sakatama ağzı maşallah ağzıyla iş yapıyo saftirik oğlan recep ivedik misali benim deneamda çalışmak yok kanum bozuk diyo besbelli
evet cnm geçen sene çekilmiştim ama şimdi saçım tarçın bakır
aa sen nerdesn ki canm
kaç saat ilerideya da geridesn
berfenurAmerikadayim kizlar.
Berfenur 20 yasindan buyuk durmuyorsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?