- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.661
Ayy ne guzel.Amerikadasin tatil icin.isterim.ama.omurluk.yasanir.mi.bilmemberfenur27 oldum cnm yaaa...tesekkur ederim
ohoo bahadır asıl yüzünü gösteriyor çok hata yaptılar ece diyeceklerdi huzurlu huzurlu yaşayacaklardı
çok dilli ama çok patavatsız gereksiz bir tip ama bakalım neler olacakBahadır semihi perişan eder
semihi çileden çıkracak başladı zaten çıkarmaya karşı taraf bilerek bahadırı seçti bence semihle bahadır birbirini yerken onlar ordan yürürBahadır semihi perişan eder
ya çok konuşuyor hiç sevmedim birde çok bağırıyor ya kendini bişey sanmasıda ayrıçok dilli ama çok patavatsız gereksiz bir tip ama bakalım neler olacak
çok dilli ama çok patavatsız gereksiz bir tip ama bakalım neler olacak
semihi çileden çıkracak başladı zaten çıkarmaya karşı taraf bilerek bahadırı seçti bence semihle bahadır birbirini yerken onlar ordan yürür
evet farkettim birde semihlerin yere göz dikmiş ora bizim diyor semih hemen3.grubu aybuke beceremedi ama bahadır kuracak galibaa
Ben kendime yer istiyorum dedi
evet farkettim birde semihlerin yere göz dikmiş ora bizim diyor semih hemen
onu demeside ayrı garip gıcık bir çocuk resmen kavgaya geldim hani nerde nerde der gibi bir havası var bu saatten sonra bireysel gelen zor tutunur doğrusu boşa kürek çekmesin Aybüke bireyselim diyo ama değil sürekli semihlerle takılıyor orada bireysellik bu saatten sonra çok zor 3 grup işini semih söyledi oda benim öyle bir niyetim yok dedi3.grubu aybuke beceremedi ama bahadır kuracak galibaa
Ben kendime yer istiyorum dedi
ben daha yeni izliyorum ama semih çok itici geldi önceden nasıldı bilmem ama tuncayda çok serseri gibi bilemedim şu an kimseyi tutamıyorumHahahahjljlnjlffkjo
Semih eskisi gibi değil ya eskiden farklıydı valla şimdi eziliyor diğerlerine ve saçmalıyor.
Eskiden semihi tutuyordum şimdi bilemiyorum sen kimi tutuyosun tuncikmi
ya birde eleme oluyor ya bahadırı sinir oldukları an elerler bence bireysel zor aybuke de sırf semihlerle takılıyor sonra bireysel değilsin diyince küsüyor kendini kandırıyoronu demeside ayrı garip gıcık bir çocuk resmen kavgaya geldim hani nerde nerde der gibi bir havası var bu saatten sonra bireysel gelen zor tutunur doğrusu boşa kürek çekmesin Aybüke bireyselim diyo ama değil sürekli semihlerle takılıyor orada bireysellik bu saatten sonra çok zor 3 grup işini semih söyledi oda benim öyle bir niyetim yok dedi
Aybüke ayrı bir kafa git gelleri çok bu arada ben izleyemiyorum şuan bahadırmı kaldı kız mı adını bile unuttum ha var ha yok cinsinden bir kız bahadırın yanında çok sönük kaldı kızya birde eleme oluyor ya bahadırı sinir oldukları an elerler bence bireysel zor aybuke de sırf semihlerle takılıyor sonra bireysel değilsin diyince küsüyor kendini kandırıyor
bahadır kaldı hemen konuşşma yaptı bu gördükleriniz sadece fragmandı falan diyor baya şeyler saydı da bana nasıl davranırsanız öyle davranırım size falan dedi semihlere de atar yaptı onlar ece yazmıştı çünküAybüke ayrı bir kafa git gelleri çok bu arada ben izleyemiyorum şuan bahadırmı kaldı kız mı adını bile unuttum ha var ha yok cinsinden bir kız bahadırın yanında çok sönük kaldı kız
merak etme bugün yarın yedirirler o lafları ona çok büyük konuşuyo ama bana göre boş konuşuyo bahadırla iki grupta yapamaz gibime geliyor nedensebahadır kaldı hemen konuşşma yaptı bu gördükleriniz sadece fragmandı falan diyor baya şeyler saydı da bana nasıl davranırsanız öyle davranırım size falan dedi semihlere de atar yaptı onlar ece yazmıştı çünkü
bencede öyle atıp tutuyor anca bakalımmerak etme bugün yarın yedirirler o lafları ona çok büyük konuşuyo ama bana göre boş konuşuyo bahadırla iki grupta yapamaz gibime geliyor nedense
maral hiç bitmiyor ki her an her dakika karşında maral iyi ki acun bi dizi koydu arada ayrılsakta beraberizle değişirip koysa bizede değişiklik olur neyse canım bende birazdan çıkıyorum görüşürüz yinebencede öyle atıp tutuyor anca bakalımmaral başladı ya yatma vaktimiz gelmiş ben çıkıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?