- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.681
Ya bunlar hepsi birbirini önceden tanıyor gibi . Yeni giren yarışmacılardan da içeride kalacak kişi kesinlikle Bahadır olur gibime geliyor aksi olursa çok şaşırırım.
Bir de aklıma gelmişken yazayım Aybüke göle düşmüş galiba
Ay ben dun izlemedim bahadir mi kaldi..aybuke kime oy verdi bahadira oy vermek istiyordu.. semih ece ye vermesi icin israr ediyordu.halk oylamasina kaldilar mibahadır kaldı hemen konuşşma yaptı bu gördükleriniz sadece fragmandı falan diyor baya şeyler saydı da bana nasıl davranırsanız öyle davranırım size falan dedi semihlere de atar yaptı onlar ece yazmıştı çünkü
ne yapıyor bahadırohoo bahadır asıl yüzünü gösteriyor çok hata yaptılar ece diyeceklerdi huzurlu huzurlu yaşayacaklardı
kaçak gelinler vardı yaa tv8in tek dizisiydi o noldu ahahamaral hiç bitmiyor ki her an her dakika karşında maral iyi ki acun bi dizi koydu arada ayrılsakta beraberizle değişirip koysa bizede değişiklik olur neyse canım bende birazdan çıkıyorum görüşürüz yine
aybükede tutunacak dal arıyo napsın ahahahAy ben dun izlemedim bahadir mi kaldi..aybuke kime oy verdi bahadira oy vermek istiyordu.. semih ece ye vermesi icin israr ediyordu.halk oylamasina kaldilar mi
ben bi kere komut verirken duydumRejinin bunları yapacakları işler konusunda yönlendirdğini düşünüyorum. Dışarda bahçede yapılan çalışmalar falan hepsini reji yaptırmıştır gibi geliyor ..
yok semihler baktılar aybukeyede dediler ece diyelim bu bahadır bizi dinlemez falan aybuke bahadır diyecekti dedi ki semih senin adını yazdırabilir eceyi yönlendiririz kolay dediler semihler ve aybuke ece dedi diğer taraf bahadır dedi bahadırda ece yazanlara ateş püskürdü korkun benden dedi falan semih tırstı birde ordan semihlere diyor bana burdan yer verin ben bireysel takılacam diye dediği yerde semihlerin yeriymiş semih kaldı öyle bahadır çok çektirecek hepsineAy ben dun izlemedim bahadir mi kaldi..aybuke kime oy verdi bahadira oy vermek istiyordu.. semih ece ye vermesi icin israr ediyordu.halk oylamasina kaldilar mi
hakikaten ya bir arada sürekli onu veriyordu hepsini izlemişimdir bölümlerin ucundan kıyısındankaçak gelinler vardı yaa tv8in tek dizisiydi o noldu ahaha
kendine yönetecek adam arıyo semih ahahahyok semihler baktılar aybukeyede dediler ece diyelim bu bahadır bizi dinlemez falan aybuke bahadır diyecekti dedi ki semih senin adını yazdırabilir eceyi yönlendiririz kolay dediler semihler ve aybuke ece dedi diğer taraf bahadır dedi bahadırda ece yazanlara ateş püskürdü korkun benden dedi falan semih tırstı birde ordan semihlere diyor bana burdan yer verin ben bireysel takılacam diye dediği yerde semihlerin yeriymiş semih kaldı öyle bahadır çok çektirecek hepsine
evet aynen öyle direk böyle dedi hatta kurretulayn ben bahadırı çok iyi buldum dedi ona verlim çalışkan falan dedi diyorki kurre bizi dinlemez o istediğimiz kişiyi yazdırtamayız ona seni elerse falan dedi oda tamam haklısın dedi sonra oylamada diyorki kurre bahadır seni çok sevdim ama grup kararı ece yazıyorum yapacak bişeyim yokkendine yönetecek adam arıyo semih ahahah
ben bi kere komut verirken duydum
arkadaşlar odaları gezdirelim demişti
yayını önce kestiler hata yapıp
ya zaten kesin bir yönlendirme var bazen çok abartılı davranıyorlar yenilerde havuz meselesi oldu ya altar temizlemiş semihler yerleşmiş sonra tuncaylar birden gelip burası ortak alan falan yer istiyorlar hayır birden ilham gelmediyse bir şekilde reji şunu yapın bunu yapın falan diyor bencedeBuket diğer grupda iken bir gün Altar ve Semih kendi cafelerinde kendi kendilerine konuşuyorlardı. Sonra içlerine gelen bir ilhamla diğer bölüme geçip Tuncay ile Buketi konuşurken görüp söylenmeye başlıyorlar .Ama okadar bariz belliki oraya yönlendirildirkleri
Aralarindan biri kan cikar dedi zaten kan cıkarmaya geldim tarzinda bisey dedi bahadir.onu demeside ayrı garip gıcık bir çocuk resmen kavgaya geldim hani nerde nerde der gibi bir havası var bu saatten sonra bireysel gelen zor tutunur doğrusu boşa kürek çekmesin Aybüke bireyselim diyo ama değil sürekli semihlerle takılıyor orada bireysellik bu saatten sonra çok zor 3 grup işini semih söyledi oda benim öyle bir niyetim yok dedi
evet orda çok bariz belliydi bende hatırladm görüntüyüBuket diğer grupda iken bir gün Altar ve Semih kendi cafelerinde kendi kendilerine konuşuyorlardı. Sonra içlerine gelen bir ilhamla diğer bölüme geçip Tuncay ile Buketi konuşurken görüp söylenmeye başlıyorlar .Ama okadar bariz belliki oraya yönlendirildirkleri
aynennnevet aynen öyle direk böyle dedi hatta kurretulayn ben bahadırı çok iyi buldum dedi ona verlim çalışkan falan dedi diyorki kurre bizi dinlemez o istediğimiz kişiyi yazdırtamayız ona seni elerse falan dedi oda tamam haklısın dedi sonra oylamada diyorki kurre bahadır seni çok sevdim ama grup kararı ece yazıyorum yapacak bişeyim yoke öyle diyince bahadır semihe silahlarını çekti kurre öyle demeseydi iyidi
Zaten yönlendirilmeseler bahadir bu kadarda rahat olabilirmiydi agzina geleni söylüyor sanki kalacagindan emin gibiydi ayrica oylama sms e gectiama oylamalar aciklanirken kacinci noter ne hic belirtilmiyor kim yüzde kaç oy almis yok güvernirligini yitirdi benim için.ya zaten kesin bir yönlendirme var bazen çok abartılı davranıyorlar yenilerde havuz meselesi oldu ya altar temizlemiş semihler yerleşmiş sonra tuncaylar birden gelip burası ortak alan falan yer istiyorlar hayır birden ilham gelmediyse bir şekilde reji şunu yapın bunu yapın falan diyor bencede
.yok semihler baktılar aybukeyede dediler ece diyelim bu bahadır bizi dinlemez falan aybuke bahadır diyecekti dedi ki semih senin adını yazdırabilir eceyi yönlendiririz kolay dediler semihler ve aybuke ece dedi diğer taraf bahadır dedi bahadırda ece yazanlara ateş püskürdü korkun benden dedi falan semih tırstı birde ordan semihlere diyor bana burdan yer verin ben bireysel takılacam diye dediği yerde semihlerin yeriymiş semih kaldı öyle bahadır çok çektirecek hepsine
Yeni favorim bahadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?