Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ay ben dun izlemedim bahadir mi kaldi..aybuke kime oy verdi bahadira oy vermek istiyordu.. semih ece ye vermesi icin israr ediyordu.halk oylamasina kaldilar mi

kaçak gelinler vardı yaa tv8in tek dizisiydi o noldu ahaha

Rejinin bunları yapacakları işler konusunda yönlendirdğini düşünüyorum. Dışarda bahçede yapılan çalışmalar falan hepsini reji yaptırmıştır gibi geliyor ..
ben bi kere komut verirken duydum
arkadaşlar odaları gezdirelim demişti
yayını önce kestiler hata yapıp

Ay ben dun izlemedim bahadir mi kaldi..aybuke kime oy verdi bahadira oy vermek istiyordu.. semih ece ye vermesi icin israr ediyordu.halk oylamasina kaldilar mi
yok semihler baktılar aybukeyede dediler ece diyelim bu bahadır bizi dinlemez falan aybuke bahadır diyecekti dedi ki semih senin adını yazdırabilir eceyi yönlendiririz kolay dediler semihler ve aybuke ece dedi diğer taraf bahadır dedi bahadırda ece yazanlara ateş püskürdü korkun benden dedi falan semih tırstı birde ordan semihlere diyor bana burdan yer verin ben bireysel takılacam diye dediği yerde semihlerin yeriymiş semih kaldı öyle bahadır çok çektirecek hepsine

kendine yönetecek adam arıyo semih ahahah

kendine yönetecek adam arıyo semih ahahah
evet aynen öyle direk böyle dedi hatta kurretulayn ben bahadırı çok iyi buldum dedi ona verlim çalışkan falan dedi diyorki kurre bizi dinlemez o istediğimiz kişiyi yazdırtamayız ona seni elerse falan dedi oda tamam haklısın dedi sonra oylamada diyorki kurre bahadır seni çok sevdim ama grup kararı ece yazıyorum yapacak bişeyim yok e öyle diyince bahadır semihe silahlarını çekti kurre öyle demeseydi iyidi

ben bi kere komut verirken duydum
arkadaşlar odaları gezdirelim demişti
yayını önce kestiler hata yapıp

Buket diğer grupda iken bir gün Altar ve Semih kendi cafelerinde kendi kendilerine konuşuyorlardı. Sonra içlerine gelen bir ilhamla diğer bölüme geçip Tuncay ile Buketi konuşurken görüp söylenmeye başlıyorlar .Ama okadar bariz belliki oraya yönlendirildirkleri

ya zaten kesin bir yönlendirme var bazen çok abartılı davranıyorlar yenilerde havuz meselesi oldu ya altar temizlemiş semihler yerleşmiş sonra tuncaylar birden gelip burası ortak alan falan yer istiyorlar hayır birden ilham gelmediyse bir şekilde reji şunu yapın bunu yapın falan diyor bencede

Aralarindan biri kan cikar dedi zaten kan cıkarmaya geldim tarzinda bisey dedi bahadir.

evet orda çok bariz belliydi bende hatırladm görüntüyü

aynennn
tamam yarışma gereği uyumlu adam lazım diyebilir aklındaki öyle de olsa
ama böyle himayesine alıyomuş, alacakmış gibi gözümüze soka soka demesi değişk yaa ne bileyim

Zaten yönlendirilmeseler bahadir bu kadarda rahat olabilirmiydi agzina geleni söylüyor sanki kalacagindan emin gibiydi ayrica oylama sms e gectiama oylamalar aciklanirken kacinci noter ne hic belirtilmiyor kim yüzde kaç oy almis yok güvernirligini yitirdi benim için.

.
Valla bahadir yuzunden semih baya zor gunler gecirecek ya patir patir laflarini tikiyor semihin..eglenceli oldu ya..iki zit karakter izlenmesi zevkli oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…