- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.701
ahaha sonunda semih e bi dur diyen oldu.
Valla bahadir yuzunden semih baya zor gunler gecirecek ya patir patir laflarini tikiyor semihin..eglenceli oldu ya..iki zit karakter izlenmesi zevkli oluor
sen daha yenisin canm ondan oluşmaması normalben kafama göre takılıyorum favorim yokolaya duruma göre ama aybukeyi hiç sevmedim nedense
Hangi ülke bilmiyorum ama yabancı bir ülkede sanırım 2 yıl sürdüğü olmuş birde onu düşünün. 2 yıl boyunca semihle
baştan beri kalanlar : serkan,tuncay,semih,kurretülayn,altar ,muratyazık valla 5 aydır izlesem bende bir favori edinirdim hatta sonra fikir değiştirirdim başka birini tutardım falan 5 ay dile kolaypeki 5 aydır burda olup gitmeyen var mı ütopya ilk başladığından beri kalanlar yani çok merak ediyorum 5 ay orda ne yaptılar ya
Aile kurmanın temel adımlarını gösterdi sağolsun tüm türkiyeyebaştan beri kalanlar : serkan,tuncay,semih,kurretülayn,altar ,murat
anaa az kalmış ahahah
15 kişi girmişlerdi yarışmaya
gerçek formatta elenenin yerine geliyordu yarışmacı
bizde bi süre gelmedi her hafta 1 isim gitti
o yüzden totalde 11 kişi kaldı
hollanda da tutulmuş bu yarışma o yüzden 2 yıl sürmüş. bizde ki survivor gibi herhalde reytingleri. ve orada adamlar kasaba kurmuş çok iyi çalışmışlar üretim falan iyiymiş. ilk girenlerden 2 kişi kalmış yalnızca
amerika da harbiden kural yokmuş yani kavga dövüş serbest. onlarda çok kavga etmiş ve erken final olmuş
bizde bahsedilen süre 9 aydı. ama semih 5 sene kalmaktan yanaydı bi konuşmasında duymuştum ahaha. ' semih kurre ye ''kurretülayn aile kurarız burada ütopya da nasıl aile kuruluru gösteririz '' demişti ahaha
Ece nin utopyaya bahadirla girmesi onun sansizligi oldu aslinda..biri cok aktif hareketli ece daha sakindi gosteremedi kendini..keske geri gelse aslinda utopyaya cok yakisirdi hem yetenekli hem agirbasli bir kizdi..altarlada iyi anlasti..cafe grubu da bence eceyi yanlarinda tutacakti aslinda ama bahadiri tuttular semihe inat..ece arada gitti malesefAyrica eceye yazık oldu kiz sanatında çok başariliydi kalsa çok iyi isler yapabilirdi niye elendi kız anlayamadim bahadir baskin bir karakter normal şartlarda iki grubunda bence eceye oy vermesi gerekirdi cafe grubuda sanata verdigi önemden dolayi eceye oy vermeliydi çünkü bahadir tuncaya ve grubunuda ezebilir çünkü karakter olarak baskin...o kadar eminlerki bahadırın kendilerine zarari olmayacağından bahadiri seçtiler.
Aile kurmanın temel adımlarını gösterdi sağolsun tüm türkiyeye
bizim utopyadakilerde yavas yavas uretime gectiler bi caliskanlik var ustlerinde masslh aman nazar degmesinbaştan beri kalanlar : serkan,tuncay,semih,kurretülayn,altar ,murat
anaa az kalmış ahahah
15 kişi girmişlerdi yarışmaya
gerçek formatta elenenin yerine geliyordu yarışmacı
bizde bi süre gelmedi her hafta 1 isim gitti
o yüzden totalde 11 kişi kaldı
hollanda da tutulmuş bu yarışma o yüzden 2 yıl sürmüş. bizde ki survivor gibi herhalde reytingleri. ve orada adamlar kasaba kurmuş çok iyi çalışmışlar üretim falan iyiymiş. ilk girenlerden 2 kişi kalmış yalnızca
amerika da harbiden kural yokmuş yani kavga dövüş serbest. onlarda çok kavga etmiş ve erken final olmuş
bizde bahsedilen süre 9 aydı. ama semih 5 sene kalmaktan yanaydı bi konuşmasında duymuştum ahaha. ' semih kurre ye ''kurretülayn aile kurarız burada ütopya da nasıl aile kuruluru gösteririz '' demişti ahaha
Ben ilk basta semihi seviordum kurre masum cocuksu geliodu zamanla valla ikisi de canavara donustu sankiben kafama göre takılıyorum favorim yokolaya duruma göre ama aybukeyi hiç sevmedim nedense
Aybuke semihi dinlemedi valla bahadira oy verdi helal olsn .. bireysel oldugunu gosterdi..ama semihciler artik desteklemiyeckmis onu..oy icin iste bi kere kendi karariyla hareket etti diye semihlerin grubuna uymadi diye arrik desteklemiyceklermisaybükede tutunacak dal arıyo napsın ahahah
Mert abidin yerli kim ki
Sizce bu fotomontaj olabilir mi?
Kurretülayn'ın içeri girmeden önceki erkek arkadaşıMert abidin yerli kim ki
Aaaa ciddi misin kurreye gore ne kadar olgun gozukuo..bahadirla arkadas mi acaba semihten mert adina oc mu alacak ki ...belki reji biliodur ama semihle kurre bilmiodur ya da hepsi oyun kurgu.gerci artik hicbiseye sasirmiorz ki bariz ortada herse bizde izliorz..ama bana pek fotomontaj gibi gelmediKurretülayn'ın içeri girmeden önceki erkek arkadaşı
Birkaç yerde arkadaş olduklarını okudum sonra da o resmi görünce bir de Bahadır'ın Semih'e davranma tarzı falan sanki arkadaş olduklarını doğrular gibi .Aaaa ciddi misin kurreye gore ne kadar olgun gozukuo..bahadirla arkadas mi acaba semihten mert adina oc mu alacak ki ...belki reji biliodur ama semihle kurre bilmiodur ya da hepsi oyun kurgu.gerci artik hicbiseye sasirmiorz ki bariz ortada herse bizde izliorz..ama bana pek fotomontaj gibi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?