- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.161
Su fotoyu gordukce gulme tutuyo
Nasil da narin narin gozlerini kapatmis semih
Allik mi suruyor Kurre yoksa kapatici mi acaba
Bugün ütopya fena karışmş nedeniyse Semih'in dün gece kızların odasında uyumasıymış diğer erkekler( murat ve Altar hariç) Semih'e ahlaksız diye bağırıyorlardı ki ekranı laleler kapladı.
Bahadır da bağırıyordu hatta bu kızların dışarıda bir ailesi var hepimizin kız kardeşi var falan diyordu Kurre'de üste çıkmak için Meral'e sen Semih'in önünde eğildin gibi saçma sapan birşeyler söyledi.Canim valla cok sagol, surda herseyi ilk senden ogreniyoruz. Ben bu aralar hic canli izleyemiyorum.
Semihe neden diger kizlar mudahale etmiyor acaba, rahatsiz oluyoruz kendi odanda yat diyebilirler.
Cafe grubu mu ahlaksiz diye bagiriyordu?? Acun boyle seylere musade etmiyor. kesin uyarilirlar. Semihin artik okadar videosu var Kurreye dokunurken. Yine de lafi edilmiyor...
ne demek eğildinBahadır da bağırıyordu hatta bu kızların dışarıda bir ailesi var hepimizin kız kardeşi var falan diyordu Kurre'de üste çıkmak için Meral'e sen Semih'in önünde eğildin gibi saçma sapan birşeyler söyledi.
Evetne demek eğildin
dekolteyi falan mı kastediyor
Ahhaaaha dün de ben aynısını eşime diyodum.acunda tv8 i yarişmacıları sayesinde götürüyo bedavadan diye :)bu yeni gelen ver fırınadaydı, acun da yarışmalarına katılanları evirip çevirip karşımıza çıkarıyo
ne demek eğildin
dekolteyi falan mı kastediyor
Ben izledim internetten, Altar Semih'e guzel giydiriyordu. Ve cogu zaman oldugu gibi hakliydi.kızlar dün noldu ben izlemedm
Ben izledim internetten, Altar Semih'e guzel giydiriyordu. Ve cogu zaman oldugu gibi hakliydi.
Kurre Buketi Semihe sikayet etti. Banyoyu temizlemis, Buket de banyo kurumadan iceri girmis. Guya camur yapmis. Semih de arkasindan atip tutmaya basladi. Altar "Semih cok uzatmiyor musun? Ikiniz de birbirinizi gazliyorsunuz." gibi bisey soyledi. Ve buna benzer muhabbetler donuyor aralarinda...
Altar ciddi anlamda Semihin konusmalarindan rahatsiz. Fikir ayriliklari zaten hep yasiyorlardi, tek fark artik Altar alttan almiyor. Uslubunu bozmadan Semihle ayni fikirde olmadigini belirtiyor. Diger bolum baya olayli gibi, reklamlarda gordum :))
nasıl yani canmReji Kaan kalacak dedi
nasıl yani canm
Herşeyin bir oyundan ibaret olduğunu anlatmak îçin yazdım Kaan girdiği anda onun içeride kalacağı belliydi Acun'un işleri işte bu akşam survivorda. Berna birinci olmazsa iyidirnasıl yani canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?