Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Su fotoyu gordukce gulme tutuyo
Nasil da narin narin gozlerini kapatmis semih
Allik mi suruyor Kurre yoksa kapatici mi acaba

Bugün ütopya fena karışmş nedeniyse Semih'in dün gece kızların odasında uyumasıymış diğer erkekler( murat ve Altar hariç) Semih'e ahlaksız diye bağırıyorlardı ki ekranı laleler kapladı.

Bugün ütopya fena karışmş nedeniyse Semih'in dün gece kızların odasında uyumasıymış diğer erkekler( murat ve Altar hariç) Semih'e ahlaksız diye bağırıyorlardı ki ekranı laleler kapladı.

Canim valla cok sagol, surda herseyi ilk senden ogreniyoruz. Ben bu aralar hic canli izleyemiyorum.
Semihe neden diger kizlar mudahale etmiyor acaba, rahatsiz oluyoruz kendi odanda yat diyebilirler.
Cafe grubu mu ahlaksiz diye bagiriyordu?? Acun boyle seylere musade etmiyor. kesin uyarilirlar. Semihin artik okadar videosu var Kurreye dokunurken. Yine de lafi edilmiyor...

Canim valla cok sagol, surda herseyi ilk senden ogreniyoruz. Ben bu aralar hic canli izleyemiyorum.
Semihe neden diger kizlar mudahale etmiyor acaba, rahatsiz oluyoruz kendi odanda yat diyebilirler.
Cafe grubu mu ahlaksiz diye bagiriyordu?? Acun boyle seylere musade etmiyor. kesin cafe grubundakiler uyari almislardir. Semihin artik okadar videosu var Kurreye dokunurken. Yine de lafi edilmiyor...

Bahadır da bağırıyordu hatta bu kızların dışarıda bir ailesi var hepimizin kız kardeşi var falan diyordu Kurre'de üste çıkmak için Meral'e sen Semih'in önünde eğildin gibi saçma sapan birşeyler söyledi.

ne demek eğildin
dekolteyi falan mı kastediyor

Bu Semih el öptürmeye ne kadar meraklı dışarıda çok el öptü galiba acısı îçinde kaldı. Birde bu. Semih ve Kurre'nin İzmirlilerle alıp veremediği ne var

bu yeni gelen ver fırınadaydı, acun da yarışmalarına katılanları evirip çevirip karşımıza çıkarıyo

bu yeni gelen ver fırınadaydı, acun da yarışmalarına katılanları evirip çevirip karşımıza çıkarıyo
Ahhaaaha dün de ben aynısını eşime diyodum.acunda tv8 i yarişmacıları sayesinde götürüyo bedavadan diye :)
Ütopya semih değil ama Serkan Tv 8 de görcez bence sonrasında

semih ve kurre iyice abarttı
madem bu kadar yakın olmak istiyorlar yurtdışında yayınlanan bbglere katılsalardı!

kızlar dün noldu ben izlemedm
Ben izledim internetten, Altar Semih'e guzel giydiriyordu. Ve cogu zaman oldugu gibi hakliydi.
Kurre Buketi Semihe sikayet etti. Banyoyu temizlemis, Buket de banyo kurumadan iceri girmis. Guya camur yapmis. Semih de arkasindan atip tutmaya basladi. Altar "Semih cok uzatmiyor musun? Ikiniz de birbirinizi gazliyorsunuz." gibi bisey soyledi. Ve buna benzer muhabbetler donuyor aralarinda...
Altar ciddi anlamda Semihin konusmalarindan rahatsiz. Fikir ayriliklari zaten hep yasiyorlardi, tek fark artik Altar alttan almiyor. Uslubunu bozmadan Semihle ayni fikirde olmadigini belirtiyor. Diger bolum baya olayli gibi, reklamlarda gordum :))

ben yine biriktrip izlicem bu haftayı.
şu survivor bi bitsinde bugün
yarın izlemeye başlıcam

Kaan cok icten pazarlikli bir cocuk
Sempatikmis hadi ordan
Yok yere ortaligi karistiracak az kavga varmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…