- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.181
Burada bahsedildi mi bilmiyorum ama yeni gelen ve elemeden sonra Ütopya'da kalmayı başaran yarışmacı Kaan, bundan önce TV8'de Ver Fırına yarışmasında yarışmacıydı. Acun'un tüm yarışmaları dolaşacak heralde
Ne demek rica ederimYaa varyaaa o kaanı gördüğüm günden beri kim bu ya nerden tanıyorum kim kim kim diye diye beynimi paraladım.
Ver fırınaymış demek. Çok saol ya valla
Acun'un kadrolu yarışmacısıBurada bahsedildi mi bilmiyorum ama yeni gelen ve elemeden sonra Ütopya'da kalmayı başaran yarışmacı Kaan, bundan önce TV8'de Ver Fırına yarışmasında yarışmacıydı. Acun'un tüm yarışmaları dolaşacak heralde
Evet ya kesinlikle öyle. Bakalım bundan sonra hangi yarışmada göreceğizAcun'un kadrolu yarışmacısı
SurvivordaEvet ya kesinlikle öyle. Bakalım bundan sonra hangi yarışmada göreceğiz
Haha kesinSurvivorda
Hadi yaaaaa iyi olmuşşKurre'nin babası gelmiş bugün Semih dut yemiş bülbül adam birde Tuncay'ı sevdiğini söylemiş
Off Off Semih baya bozulmuştur kesin. Ben de bir türlü Kurre'nin ailesi gelmedi diyordum sonunda geldiler demek.Kurre'nin babası gelmiş bugün Semih dut yemiş bülbül adam birde Tuncay'ı sevdiğini söylemiş
nerede çıkarmış satılığaAybüke ütopyadaki kıyafetlerini ve sandığını satışa çıkarmış
canım teşekkür ederim baştan sona izlediğimAybüke ütopyadaki kıyafetlerini ve sandığını satışa çıkarmış
Burada bahsedildi mi bilmiyorum ama yeni gelen ve elemeden sonra Ütopya'da kalmayı başaran yarışmacı Kaan, bundan önce TV8'de Ver Fırına yarışmasında yarışmacıydı. Acun'un tüm yarışmaları dolaşacak heralde
Evet İhsan'ı da biliyorum zaten ikisini birbirine karıştırırdım hep. Belki o da katılır belli mi olurevet bende hemmen tanıdım birde tombul ihsan vardı ver fırına da
kavgacı onada benziyor
Ay hatirladim simdi bende diyorum nerden taniyorumm:)evet bende hemmen tanıdım birde tombul ihsan vardı ver fırına da
kavgacı onada benziyor
Evet İhsan'ı da biliyorum zaten ikisini birbirine karıştırırdım hep. Belki o da katılır belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?