- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.041
ben sadece tv de izliyorumYeni gordm burayi ya resmen hastalik yapti canli izledgm yetmiyo bide faceteki utopya grubundan yorumlara bakiyorm:)
kızlr nerde gördü acaba
faceteki ütopya grubunda gördüm ben
ütopdakilere yine zarfla bildirilmiş
okunanları paylaşmışlar yazılı olarak
9 ay diyorlardı daha mı fazla olcako zaman bu yarışma baya bir uzun sürecek yani öyle mi?
9 ay diyorlardı daha mı fazla olcak
o zaman bu yarışma baya bir uzun sürecek yani öyle mi?
olabilir reytingler biraz düzelmiş sanırım bu aralar.
yetkli hiç gimse gidip gelmeyincende insanlara sıkıcı geliyor..survivorda alp gidiyodu arada acun yönetiyordu yarışları..heyecan katıyorlardıtvde reyting alması biraz zor bence
çoğu kişi netten takip ediyo
zaten yayın saatleri de iyi değil haberlere denk geliyo
haftanın bi iki günü oraya gidip canlı yayın yapsalar iyiye gidebilir
tvde reyting alması biraz zor bence
Katılıyorum.canlı yayın şart!!tvde reyting alması biraz zor bence
Sabahki tv8deki programda bugün ailelerin geleceği söylendi.eleme yoktu özetinde.bu akşam oylama olacak diyenler de var ama çözemedim işi. tuncay gelen mektubu falan okudu.
Sabahki tv8deki programda bugün ailelerin geleceği söylendi.eleme yoktu özetinde.
O 'yarım kaş 'inci gitsin.sonra da 'hani'gamze gitsin.ondan sonra olmasın eleme.canım tv de değil de şu an yayında aleme olabilir.zaten eleme olsa bile yayına yetişmez ki.
bir süre eleme olmasın bakalım ne olacak.
eleme suanda yapiliyo canli yayini kapattilar oy kullanamadik bu sfer nasil olacak anlamadimcanım tv de değil de şu an yayında aleme olabilir.zaten eleme olsa bile yayına yetişmez ki.
bir süre eleme olmasın bakalım ne olacak.
onlar 15 kisi yasasaydi birbirlerini bogarlardi suan normal gidiyo biliyosunuz ki cagdas tokat attigi icin diskalifiye oldu..Lan lunlar havadaydi ozamanlar..Artik ayda 1 e dusecekevet format dışı yapılıyo
bence tutmadığı için elemelerle hareket katmaya çalışıyolar
ya da türkiye ye bu şekilde uyarlamış ta olabilirler ama böyle de büyük projeler ortaya çıkmaz heralde herkes elenme korkusu yaşıyo her hafta
ee girsenize suan ucretsizKatılıyorum.canlı yayın şart!!
o geriden geliyo canim aileler dün sabah geldi yazmistim hala kapali canli yayin suan eleme yapiliyo ordaSabahki tv8deki programda bugün ailelerin geleceği söylendi.eleme yoktu özetinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?