Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tvde reyting alması biraz zor bence
çoğu kişi netten takip ediyo
zaten yayın saatleri de iyi değil haberlere denk geliyo
haftanın bi iki günü oraya gidip canlı yayın yapsalar iyiye gidebilir
yetkli hiç gimse gidip gelmeyincende insanlara sıkıcı geliyor..survivorda alp gidiyodu arada acun yönetiyordu yarışları..heyecan katıyorlardı

tvde reyting alması biraz zor bence
çoğu kişi netten takip ediyo
zaten yayın saatleri de iyi değil haberlere denk geliyo
haftanın bi iki günü oraya gidip canlı yayın yapsalar iyiye gidebilir

evet ya acun falan hiç gitmiyor.bir iki ünlü gitse bence de durum değişebilir.bir de yayın saati 8 de olsa mesela.çünkü o saatte genelde dizilerin özeti oluyor.

Bugun kimin yazilmasi hakkinda turkanlar toplanti yapiyordu semih heycan ariyo dedi ki bizden birini yazalim dedi seni yazalim Türkan dediler...oda olmaz boyle oyunlarin icinee yazilmak istemem..
Benim çitam belli zamani gelince soylerim yazarsiniz dedi..

neyse Özlemeee seni yazalim dediler murat falan sakasina...
Özlem diyo yaaaaaaaa hayir yaaaa beni tehlikeye atmayin falan sakalastilar..
sonra
Ozlem diyo ki Semihe sen kurretulayni yaz diyo bu ask bitti muhabbeti varya onu bahane et yaz diyo guluyo.... semih ben ilk cikicam ben yazarsam ya devaminda onlar kurre derse tehlikeye girer diyo... ozlem hic aldirmiyo onu yaz bence yaz yaz kendine gelince yazmaaaa ne kadar kiskanc bi kadin ya uyanikk

onlar 15 kisi yasasaydi birbirlerini bogarlardi suan normal gidiyo biliyosunuz ki cagdas tokat attigi icin diskalifiye oldu..Lan lunlar havadaydi ozamanlar..Artik ayda 1 e dusecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…