- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.061
aynennnn sormaa yaaacanlı izliyormusunuz arkadaşlar netten.ben bırakamaz oldum
Ben telefonun internetini kullanıyorum canım.ama bir video falan izleyince hemen yiyor interneti.o yüzden akşamları tvden izliyorum.bir de senin gibi arkadaşların yorumlarından takip ediyorum.ee girsenize suan ucretsiz
2gün geriden gelmesi de sinir ediyor beni.1gün olsun bence.bandı hazırlamaları için yeterli bir zaman bence.o geriden geliyo canim aileler dün sabah geldi yazmistim hala kapali canli yayin suan eleme yapiliyo orda
ayy onun tekrarini izledim simdi öldüm gulmekten yaBen telefonun internetini kullanıyorum canım.ama bir video falan izleyince hemen yiyor interneti.o yüzden akşamları tvden izliyorum.bir de senin gibi arkadaşların yorumlarından takip ediyorum.
Yalnız dikkat ettin mi tiyatroyu semih yönetirken aslinda hepsini de yönetmiş oldu.hepsi de nasıl yaranicam semihe diye etrafında pervaneee
Ayy evet yaaaaa.bayılıyorum semiheeeayy onun tekrarini izledim simdi öldüm gulmekten yasemih zaten herkesi yonetiyo
Inci gerçeği ögrenince nasıl şok oldu amaaaaoh olsun onaaaaa
kızlaaaaaarrr nerdesiniz yahuuuuuu???
evt cok hanimefendi insanlardi.. bende turkanin oglu agladi falan ya cok uzuldumAyy evet yaaaaa.bayılıyorum semiheee
Ailelerin gelmesi çok duygulandırdı beni.özellikle altarın annesi gözlerimi doldurdu.kadın dedi ki türkanağlumu doyuruyorsun.hakkını helal et.
kizlar inci tezcanla gamzenin birbirinden hoslandigini ogrenmisti ablasindan.. simdi gamzeye bilgidigini neden sakladigini soruyo insallah mutlu olursunuz vs diyo
Selam canımmmm:)))) bence de berbat saçları.ne öyle turuncu turuncu sarıburdayım canım :) evet ya inci dondu kaldıbakalım ne yapacak bundan sonra.saçları da berbat olmuş yaşlı teyzeler gibi ya kaşları da kötü.
ayyyy şu tiyatroya çok güldümm yaa arada yapsınlar güzel oldu
aaaaagamze ne cevap verdi acaba?
Yaaaaaa.ohhhhhhhkizlar inci tezcanla gamzenin birbirinden hoslandigini ogrenmisti ablasindan.. simdi gamzeye bilgidigini neden sakladigini soruyo insallah mutlu olursunuz vs diyo
Selam canımmmm:)))) bence de berbat saçları.ne öyle turuncu turuncu sarı
ne zamandir dedi inci.. gamze zaten bastan beri vardi aramizda bi hoslanti dedi sanirim ama soylememis oda iliskiye ne zaman dondu dedi oda bilmem son 1 hfta falan sanirim iliski degildi aslinda falan dedi... Yani demek istediki senin icin geri cekildim :) inci ikinizide cok seviyorum insallah cok mutlu olursunuz dediaaaaagamze ne cevap verdi acaba?
ne zamandir dedi inci.. gamze zaten bastan beri vardi aramizda bi hoslanti dedi sanirim ama soylememis oda iliskiye ne zaman dondu dedi oda bilmem son 1 hfta falan sanirim iliski degildi aslinda falan dedi... Yani demek istediki senin icin geri cekildim :) inci ikinizide cok seviyorum insallah cok mutlu olursunuz dedi
kizlar eleme bitti izliyorum gamze yazilmis.. onlardan ama tuncayi falanda yazan olmus sanirim tam anlamadim ama elemeye gamze cikacak..Karsidanda Murat sanirim.. :) simdilik boyle yanlis anladiysam duzeltirim
inci yediremiyor bu olanları ama bu şekilde davranmak zorunda.yapacak bir şey yok çünkü.
Haklısınnn canımmmniye öyle gerçekten ya turuncu turuncu oldu.siyah saça sarı yaparsan bu kadar olur anca işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?