Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ee girsenize suan ucretsiz
Ben telefonun internetini kullanıyorum canım.ama bir video falan izleyince hemen yiyor interneti.o yüzden akşamları tvden izliyorum.bir de senin gibi arkadaşların yorumlarından takip ediyorum.
Yalnız dikkat ettin mi tiyatroyu semih yönetirken aslinda hepsini de yönetmiş oldu.hepsi de nasıl yaranicam semihe diye etrafında pervaneee

ayy onun tekrarini izledim simdi öldüm gulmekten ya semih zaten herkesi yonetiyo

Inci gerçeği ögrenince nasıl şok oldu amaaaaoh olsun onaaaaa
kızlaaaaaarrr nerdesiniz yahuuuuuu???

burdayım canım :) evet ya inci dondu kaldı bakalım ne yapacak bundan sonra.saçları da berbat olmuş yaşlı teyzeler gibi ya kaşları da kötü.

ayyyy şu tiyatroya çok güldümm yaa arada yapsınlar güzel oldu

kizlar inci tezcanla gamzenin birbirinden hoslandigini ogrenmisti ablasindan.. simdi gamzeye bilgidigini neden sakladigini soruyo insallah mutlu olursunuz vs diyo

Ayy evet yaaaaa.bayılıyorum semiheee
Ailelerin gelmesi çok duygulandırdı beni.özellikle altarın annesi gözlerimi doldurdu.kadın dedi ki türkanağlumu doyuruyorsun.hakkını helal et.
evt cok hanimefendi insanlardi.. bende turkanin oglu agladi falan ya cok uzuldum

aaaaa gamze ne cevap verdi acaba?
ne zamandir dedi inci.. gamze zaten bastan beri vardi aramizda bi hoslanti dedi sanirim ama soylememis oda iliskiye ne zaman dondu dedi oda bilmem son 1 hfta falan sanirim iliski degildi aslinda falan dedi... Yani demek istediki senin icin geri cekildim :) inci ikinizide cok seviyorum insallah cok mutlu olursunuz dedi

kizlar eleme bitti izliyorum gamze yazilmis.. onlardan ama tuncayi falanda yazan olmus sanirim tam anlamadim ama elemeye gamze cikacak..Karsidanda Murat sanirim.. :) simdilik boyle yanlis anladiysam duzeltirim

inci yediremiyor bu olanları ama bu şekilde davranmak zorunda.yapacak bir şey yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…