- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.261
Wat dedin gülümannem o semihe benziyo .şoktayım şu an
İzlemedim vallatv8 de sabah programında demiiş
kurrenin mertin resminin linki var bi iki sayfa geride .oğlan dyom semihe benziyoWat dedin gülüm
Evet.ben başimın çaresine bakıyorum.sen de işine bak der gibi.Tuncayında kız arkadaşımı vardı ..Sanki oda atarlı bir mektup yazmıştı..
Haaaaaaaaaakurrenin mertin resminin linki var bi iki sayfa geride .oğlan dyom semihe benziyo
oda ayrılık mesajı vermişti mektupta..serkanın eşide öyle...neden evli olduğunu başta söylemedin demiştiTuncayında kız arkadaşımı vardı ..Sanki oda atarlı bir mektup yazmıştı..
eveeetHaaaaaaaaaa
evet ben gamzenin kardeşim dediğini çok ii hatırlıyorum ..tecoyla sarmaş dolaşlardı herkesin önünde gamze kardeşim diye bağırıyordu....geçen nerde gördüğümü hatırlamıyorum gece 4 çekilen fotoları koymuşlardı..son derece samimi pozlardı inci- teco,,,, teco-gamze birinin daha vardı daha program 20 günlük falandıinciye üzüldüm ben ya çok şaşırdı öğrenince
ve tezcan ilk etapta hep inciyle ilgileniyodu
insan sevdiğiyle uğraşır filan diyodu
masaj yapmalar kucakta taşımalar dip dibe yatmalar vs bi sürü şey oldu
inci haksız değil hoşlandığını düşünmekte
son zamanlarda gamzeyle yakınlaştı
ki gamze ilk geldiğinde serkandan hoşlandığını söylemiş kızlardan birine tezcan a da kardeşim filan diyodu
bence tezcan başta inciden hoşlanıyodu ama onun tavırlarından üslubundan dolayı soğudu iyice
sonra da gamzeyle arayı tutturdu
ben hep kardeş gibi gördüm olayları tamamen hikaye bence
evet hemde hamileTuncayında kız arkadaşımı vardı ..Sanki oda atarlı bir mektup yazmıştı..
gosterdiler anlattim ya canim.. inci ile gmze dun aksam konustular gamzede itirf etti..inci insallah cok mutlu olursunuz dediGöstermediler canım onu
Bende Gamze Yazılmış diye okdumsankikurreyle muratmı yazılmış haberi olan varmı
bide tunciği yazmışlar heralde semihlerdeBende Gamze Yazılmış diye okdumsanki
Boşuna mı gidip özür diledi Semihten şimdi yani...bide tunciği yazmışlar heralde semihlerde
hoşgeldinben geldiimmm
özlemimi yazacaktı kurre ..ya benim dün dikkatimi çekti..özlem semihe diyordiki benim kızlar gelince türkanı uzaklaştır sarılır marılır..kızların tepkisini bilmiyorum dedi....küçümsedimi türkanı benmi öyle anladım
Boşuna mı gidip özür diledi Semihten şimdi yani...
Kurre hani Özlemi yazıyorduu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?