Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
inciye üzüldüm ben ya çok şaşırdı öğrenince
ve tezcan ilk etapta hep inciyle ilgileniyodu
insan sevdiğiyle uğraşır filan diyodu
masaj yapmalar kucakta taşımalar dip dibe yatmalar vs bi sürü şey oldu
inci haksız değil hoşlandığını düşünmekte

son zamanlarda gamzeyle yakınlaştı
ki gamze ilk geldiğinde serkandan hoşlandığını söylemiş kızlardan birine tezcan a da kardeşim filan diyodu

bence tezcan başta inciden hoşlanıyodu ama onun tavırlarından üslubundan dolayı soğudu iyice
sonra da gamzeyle arayı tutturdu

ben hep kardeş gibi gördüm olayları tamamen hikaye bence

evet ben gamzenin kardeşim dediğini çok ii hatırlıyorum ..tecoyla sarmaş dolaşlardı herkesin önünde gamze kardeşim diye bağırıyordu....geçen nerde gördüğümü hatırlamıyorum gece 4 çekilen fotoları koymuşlardı..son derece samimi pozlardı inci- teco,,,, teco-gamze birinin daha vardı daha program 20 günlük falandı

Bunlar yarışmaları karıştırmışlar sanırım..daha 20 günde ne hoşlanması ne aşkı canım..Benimle evlenirmisin evimi bu allesenn..Hayatta kalma mücadeleleri neyle olcak ne üretip neyle geçinecekler fikir yok ama aşk meşk gırla..

hayir gamze kesin..Tuncay ve muratda yazilmis ama onlar potaya girdimi bilmiyorum cunku her hafta biri yazilcak ay sonu iclerden biri gitcek diye biliyorum..
Gamze kesin yani

Boşuna mı gidip özür diledi Semihten şimdi yani...
Kurre hani Özlemi yazıyorduu..
özlemimi yazacaktı kurre ..ya benim dün dikkatimi çekti..özlem semihe diyordiki benim kızlar gelince türkanı uzaklaştır sarılır marılır..kızların tepkisini bilmiyorum dedi....küçümsedimi türkanı benmi öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…