Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aa nasılda hemen araştırıp bulmuşlar
inci ve serkan da bozuntuya vermemiş mi yani uyanıklığa bak.
inci hemen arkadaşının boynuna atlardı salaklık yapıp.

paranın semih lerin grubuna gitmemesi de saçma değil mi semih zaten topluyor o işide beceremedi yani. bi o işi yapıyordu.
ben fb çok inanmamaya başladım canm tuncy ve gamze öpüştü dediğinden beri. çünkü öpüşse o görüntününde resmni koyardı izleyici.
gamze yle teco yu burda sarılırken paylaşmıştm ben netten bulup
ve inci nin olayının fotolarıda servis edildi.
ama gamze ve tuncay ın yok bence çoğu şey dedikodu

Son düzenleme:
tavuklar kalır herhalde.aslında acun niye öyle bir şey yaptı ya hayvanların yemini karşılasaydı keşke bir süre.gerçekten yazık hayvana.
evet bakabilirdi acun
nasıl ineğin değiştiğini kamufule ettyse gizlice bakımınıda üstlenmesi gayet kural dışı bi hareket yine

evet bakabilirdi acun
nasıl ineğin değiştiğini kamufule ettyse gizlice bakımınıda üstlenmesi gayet kural dışı bi hareket yine

o değilde bu yarışma çıkmaza girdi. tabiri caizse pokuu çıktı yani.ee tamam kuralsız yarışma dendi de saçma sapan bir hal almaya başladı ya.

gelenler incinin arkadaşıymış ya kızlardan biriyle tuvalete gitmiş inci orada kamera da yokmuş tüm tiyoları aldı diyorlar.dışarıdaki her şeyi öğrenmiş.
tuvaletin içine nasıl beraber girdiler ki ses odası ekibi farketmedi mi ya da kameralar.
ama şimdi bu olay yüzünden acun diskalifiye etmez çünkü prestij sarsılmasın diye. nasıl dikkat edemedk oyuna geldk diye

tuvaletin içine nasıl beraber girdiler ki ses odası ekibi farketmedi mi ya da kameralar.
ama şimdi bu olay yüzünden acun diskalifiye etmez çünkü prestij sarsılmasın diye. nasıl dikkat edemedk oyuna geldk diye

bilemiyorum ki canım.baya söylentiler var.tuvaletin olduğu tarafta hiç kamera yokmuş falan filan. bir de tam anlayamadım gelenler incilerin tarafına not yazılı kağıt mı vermişler ellerine ne öyle bir şey okudum yanlış anlamadıysam eğer.

o değilde bu yarışma çıkmaza girdi. tabiri caizse pokuu çıktı yani.ee tamam kuralsız yarışma dendi de saçma sapan bir hal almaya başladı ya.
kural önemli değil
dışarıdan muadahele çok var ineği değiştirmeler. ses odasından oylama bilgisi verilmesi vs.
ayrıca gelen misafirde bi şeklde çıtlatıyor. ya tamamen kalksın ortadan ya da misafir de içini döksün gitsin yani.
benmde bi favorim kalmadı. altar a ılımlıyım özü sözü bir

fb de mi cnm ben bir göz atayım??
yoo wc nin orda kamera var tvde de gösteriyolar ya
hatta ben canlı yayında da izledim tuncay wc ye gidiyodu ahahha

fb de mi cnm ben bir göz atayım??
yoo wc nin orda kamera var tvde de gösteriyolar ya
hatta ben canlı yayında da izledim tuncay wc ye gidiyodu ahahha
yok canım ütopya sitesindeydi yanılmıyorsam.

aynen ben de altar dan yanayım gibi.ama kimseyi desteklemiyorum.

olacak ben tanıtımlarını gördüm.mart gibi başlar herhalde.ütopya da yan gel yat devamlı yemek yiyorlar .
bizim milletimz sıkılır
bakma şimdi takp ediyoruz ama survivor 3-4 ay oluyodu.
bbg falanda öyle bu sıkabilr
pasaport öbür ayda ücretsiz olsun
bu arada semh ciddi ciddi sipariş veriyo kurre de ayarı veriyo arkadan ketçap mayonez olsun hamuru ince olsun vs ay canımı çektrdiler 2 den beri bi şey yemedm zaten

neye inanmadin foto paylastim gordunmu ?? incinin arkadasinin fotolarini.. bazilari yalan evet inek satiliyo diyolar sakayla bunlar ciddiye aliyo
Diger inegin kaporasi verilip geri alincak izliyorum bunlar da gercekler :)

Bugun serkanlar para kazandi bi taraflari kalkti..Semih herkese 100 tl verdi kendi 100 tlsi ile herkese pizza ismarliyodu inci sagol falan dedi ilk pis bogaz
sonra serkan bilmisi geldi yok kendi paramizla aliriz sagol falan incide hemen kabarmana gerek yok diyo.. Adam size pizza ismarliyo gonlunden kopmus promosyon aliyo salaklar yok su olsun bu olsun zikkim ye inci
kendilerini bisey saniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…