- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.461
aa nasılda hemen araştırıp bulmuşlargaliba gelenler incinin yakınlarıymış
face grubunda paylaşmışlar
akraba ve arkadaş grubunun gelmesi normalde yasak olduğu halde serkan ve şimdi de incinin arkadaşları girdi diyolar
kanala şikayet edeceklermiş sanırım
bence diskalifye olmali
neye hayırhayır.
evet bakabilirdi acuntavuklar kalır herhalde.aslında acun niye öyle bir şey yaptı ya hayvanların yemini karşılasaydı keşke bir süre.gerçekten yazık hayvana.
evet bakabilirdi acun
nasıl ineğin değiştiğini kamufule ettyse gizlice bakımınıda üstlenmesi gayet kural dışı bi hareket yine
tuvaletin içine nasıl beraber girdiler ki ses odası ekibi farketmedi mi ya da kameralar.gelenler incinin arkadaşıymış ya kızlardan biriyle tuvalete gitmiş inci orada kamera da yokmuş tüm tiyoları aldı diyorlar.dışarıdaki her şeyi öğrenmiş.
kaynak nedir??bu arada semihler ineği satma kararı almış
tuvaletin içine nasıl beraber girdiler ki ses odası ekibi farketmedi mi ya da kameralar.
ama şimdi bu olay yüzünden acun diskalifiye etmez çünkü prestij sarsılmasın diye. nasıl dikkat edemedk oyuna geldk diye
kural önemli değilo değilde bu yarışma çıkmaza girdi. tabiri caizse pokuu çıktı yani.ee tamam kuralsız yarışma dendi de saçma sapan bir hal almaya başladı ya.
fb de mi cnm ben bir göz atayım??bilemiyorum ki canım.baya söylentiler var.tuvaletin olduğu tarafta hiç kamera yokmuş falan filan. bir de tam anlayamadım gelenler incilerin tarafına not yazılı kağıt mı vermişler ellerine ne öyle bir şey okudum yanlış anlamadıysam eğer.
fb de mi cnm ben bir göz atayım??
yoo wc nin orda kamera var tvde de gösteriyolar ya
hatta ben canlı yayında da izledim tuncay wc ye gidiyodu ahahha
kural önemli değil
dışarıdan muadahele çok var ineği değiştirmeler. ses odasından oylama bilgisi verilmesi vs.
ayrıca gelen misafirde bi şeklde çıtlatıyor. ya tamamen kalksın ortadan ya da misafir de içini döksün gitsin yani.
benmde bi favorim kalmadı. altar a ılımlıyım özü sözü bir
haa onu gördümm tmm açıyorum çok sağol canmCanım inciden inciler yazan fotonun altındaki yorumları okuHelena
pizza sipariş etmeye kalkıyorlar şaka mı doğru mu bilemedm semih ve kurre
bunlar kilo alıcak habilmem ki.geçen gün lahmacunları indirdiler mideye.
olacak ben tanıtımlarını gördüm.mart gibi başlar herhalde.ütopya da yan gel yat devamlı yemek yiyorlar .bunlar kilo alıcak ha
survivor zayıflama bu kilo alma yarışması
bu sene survivor olacak mı acaba ütopya varya hani
bizim milletimz sıkılırolacak ben tanıtımlarını gördüm.mart gibi başlar herhalde.ütopya da yan gel yat devamlı yemek yiyorlar .
neye inanmadin foto paylastim gordunmu ?? incinin arkadasinin fotolarini.. bazilari yalan evet inek satiliyo diyolar sakayla bunlar ciddiye aliyoaa nasılda hemen araştırıp bulmuşlar
inci ve serkan da bozuntuya vermemiş mi yani uyanıklığa bak.
inci hemen arkadaşının boynuna atlardı salaklık yapıp.
paranın semih lerin grubuna gitmemesi de saçma değil mi semih zaten topluyor o işide beceremedi yani. bi o işi yapıyordu.
ben fb çok inanmamaya başladım canm tuncy ve gamze öpüştü dediğinden beri. çünkü öpüşse o görüntününde resmni koyardı izleyici.
gamze yle teco yu burda sarılırken paylaşmıştm ben netten bulup
ve inci nin olayının fotolarıda servis edildi.
ama gamze ve tuncay ın yok bence çoğu şey dedikodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?