- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.481
ben sana yazmadım başka mevzudan bahsettim senin foto paylaştığını söylüyorum zaten farkettiysen.daha önce simon la tuncay ve gamze yi konuşmuştuk onu diyorum durum senin söylediklerinle ilgili değilneye inanmadin foto paylastim gordunmu ?? incinim arkadasi fotolari.. bazilari yalan evet inek satiliyo diyolar sakayla bunlar ciddiye aliuo..
Diger inegin kaporasi verilip geri alincak izliyorum bunlar da gercekler :)
yok yahu ben senin yorumuna yazdim belki gormemissindir dedikodu sanmissindir diye gordunmu dedim..ben sana yazmadım başka mevzudan bahsettim senin foto paylaştığını söylüyorum zaten farkettiysen.daha önce simon la tuncay ve gamze yi konuşmuştuk onu diyorum durum seninle ilgili değil ki
izliyorum şu an bende yazdım pizza mavzusunu canımBugun serkanlar para kazandi bi taraflari kalkti..Semih herkese 100 tl verdi kendi 100 tlsi ile herkese pizza ismarliyodu inci sagol falan dedi ilk pis bogaz
sonra serkan bilmisi geldi yok kendi paramizla aliriz sagol falan incide hemen kabarmana gerek yok diyo.. Adam size pizza ismarliyo gonlunden kopmus promosyon aliyo salaklar yok su olsun bu olsun zikkim ye inci
kendilerini bisey saniyolar
bizim milletimz sıkılır
bakma şimdi takp ediyoruz ama survivor 3-4 ay oluyodu.
bbg falanda öyle bu sıkabilr
pasaport öbür ayda ücretsiz olsun
bu arada semh ciddi ciddi sipariş veriyo kurre de ayarı veriyo arkadan ketçap mayonez olsun hamuru ince olsun vs ay canımı çektrdiler 2 den beri bi şey yemedm zaten
bilmiyorum ki 120 diyodu sanirim 20 borc verirmisn dedi kurreye..izliyorum şu an bende yazdım pizza mavzusunu canım
semih in bu harekete girmesine hiç gerek yoktu
zaten onları düşman olarak görüyo ee neden ısmarlıyo ben art niyet ararım bunda arkadaş
zaten 5 tl miymiş ne pizza.
yok canım ben hep geçmişi okuyorumyok yahu ben senin yorumuna yazdim belki gormemissindir dedikodu sanmissindir diye gordunmu dedim..
evet kurreye neler dedi sutlaci gotrdu pis bogaz iste ne olcak..turkana neler diyo sonra o gozlemelerden kaldimi diyo icli koftelerden yio nankor..inci çok pis boğaz ya.geçen gün türkan ın arkasından konuştu konuştu hatta tuncaya anlattı.sonra türkan ın yaptığı tavuklu pilav arttı.tuncay inciyle bir güzel yedi.tezgah gibi bir şeyin arkasında yere oturup.inci konu yemek olunca herkesle canım cicim modunda.
evet izledm canım onuinci çok pis boğaz ya.geçen gün türkan ın arkasından konuştu konuştu hatta tuncaya anlattı.sonra türkan ın yaptığı tavuklu pilav arttı.tuncay inciyle bir güzel yedi.tezgah gibi bir şeyin arkasında yere oturup.inci konu yemek olunca herkesle canım cicim modunda.
he tamam tamam yanlis anlama olmasin :) ters soylemisim gibi oolmus hahayok canım ben hep geçmişi okuyorum
inci nin foto sevis edildi derken seni kastettm canım e tabi senin adını yazmadm sende bilemedin doğal olrak
zaten paylaşalım aynen fıs bilgiler olmasın boşu boşuna sinirleniyoruz yoksa
inek satılacak konusu çok saçma bencee
foto video paylaşımı olsun lütfen kızlar elinize geçtkçee
evet kurreye neler dedi sutlaci gotrdu pis bogaz iste ne olcak..turkana neler diyo sonra o gozlemelerden kaldimi diyo icli koftelerden yio nankor..
Mesela yemek yiolar tuncay cagriyim diyo serkan hayr bosver diyo kac kere gordum yaptigini ama tuncay cagrio yinede cok kotuler
evet izledm canım onu
ayrıca şimdi pizzayı incenin de incesi olsun dyo pofuduk ayı gibi zaten
bana inandırıcı gelmiyobilmiyorum ki 120 diyodu sanirim 20 borc verirmisn dedi kurreye..
Bak semihe kizdigimda yaziyorum soyluyorum ama bu sefer gercekten ben icinden geldiginden yaptigini dusunuyorum hatta tuncayda soyledi bunu..
incide orda diye ve duyuyo diye onada ismarlicakti karsi grup fesat..
aa kacirdim nedenserkan geldi semih in yanına rica ediyo
kaporayla nasıl oluyormuş hamile gelsin geriiihe tamam tamam yanlis anlama olmasin :) ters soylemisim gibi oolmus haha
Inek konusu yalan arkadas anlamamis oyle sanmis ama saka yapiyolar.. az once izlediysen muratt altarla konustu karsi grup almayo dusunuyomus oyle anlatti.. bugun 3 kere duydum kapora verip alacaklarini..
pizza ısmarladı ya serkan istemiyorum demiş ama kabul etti mi anlamadm işte saçmalıyo hani bu şeklde ısmarlamadan dolayımı neaa kacirdim neden
evet o giden tektas dmi isimlerini unutuyorumkaporayla nasıl oluyormuş hamile gelsin geriii
tektaş mı gelecek
kaç lira kazandılar 100er liradan sonrasını ortak para mı yaptılarBugun serkanlar para kazandi bi taraflari kalkti..Semih herkese 100 tl verdi kendi 100 tlsi ile herkese pizza ismarliyodu inci sagol falan dedi ilk pis bogaz
sonra serkan bilmisi geldi yok kendi paramizla aliriz sagol falan incide hemen kabarmana gerek yok diyo.. Adam size pizza ismarliyo gonlunden kopmus promosyon aliyo salaklar yok su olsun bu olsun zikkim ye inci
kendilerini bisey saniyolar
kız senin canın çekmiyo mu pizzaydı içli köfteydi ben hamiş değilim çekiyo da sen nasıl dayanıyosunevet kurreye neler dedi sutlaci gotrdu pis bogaz iste ne olcak..turkana neler diyo sonra o gozlemelerden kaldimi diyo icli koftelerden yio nankor..
Mesela yemek yiolar tuncay cagriyim diyo serkan hayr bosver diyo kac kere gordum yaptigini ama tuncay cagrio yinede cok kotuler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?