- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.501
dur bakim kafami kurcaliyorummmmm 1700 civari bisey abidin elinde 90 vardi semih sendr kac var dedi resmen zor la verdi galiba vermistir herhaldekaç lira kazandılar 100er liradan sonrasını ortak para mı yaptılar
özlem de dünden hazır zatenevet o giden tektas dmi isimlerini unutuyorumkapora verip 1 haftada tamamlariz dediler..
Ama abidin kizio aliolar diye
bu arada abidin 3.grubu kurucam dedi 1 saat oldu duydunmu ozlemde guluyo falan gicik
kaç lira kazandılar 100er liradan sonrasını ortak para mı yaptılar
bazen canim bisey yemek istemiyo aciyorum utopyayi bakip kapatiyom o arada yemek yiolar yaa oyle bi yiolar ki bende sayelerinde yemek yiorumkız senin canın çekmiyo mu pizzaydı içli köfteydi ben hamiş değilim çekiyo da sen nasıl dayanıyosun
aç aç izle konuşmayııı
kurre cok saf ya ozlem neler yapti ona turkanla ozlem.kotu ya ozlem kurreye iyi davraniyo saf kurrede yediözlem de dünden hazır zaten
dünde cafede semih in yanında kurreye soruyodu gelecek misin diye şaka gibisinden güya
abidin neyine güvendi anlamadm ki harcanır gider grup mallar bunlar
o degilde karsi grup 1450 flan kazanmis diyolar ki utopya sitesinde karsi grup yemek parasi diyormus aliyormus parayi onu bilmem de bende izliyorum semihler parayi bazen alamiyo bence sinir oluyorum inci catar catr atliyo aliyo
semih in yapro degilde karsi grup 1450 flan kazanmis diyolar ki utopya sitesinde karsi grup yemek parasi diyormus aliyormus parayi onu bilmem de bende izliyorum semihler parayi bazen alamiyo bence sinir oluyorum inci catar catr atliyo aliyo
semih verdikurre ye birisi çakma yıldız tilbe demişpizza olayı ne oldu? inciler ayrı mı sipariş verdi semihten mi yediler?
valla kurre de öyle canım tencere kapak ikisidekurre cok saf ya ozlem neler yapti ona turkanla ozlem.kotu ya ozlem kurreye iyi davraniyo saf kurrede yedi
Ozlem coook fena diyorum size abidinde oyle cidden
kızlar ben çıkıyorum kavgaya adapte olamadım
hayatiyasa Helena aynen kizlar bu bayadir boyle deli oluyorumm yaaa bence onlarin parasi gidiyodur ya hep bakiyorum kazaniyolar ne yapiyolarki turkanlarda yemek yiolar arada fark az oluyo ben anlamadim
Evet çok gıcıklarrsemihler 1605 diğerleri 1430 kazanmışlar.Madem semih incelik yaptı pizza söyledi onlar da başka bir şey siparis verseler di mi ama ya.Ne gıcıklar.
konu çağdaş a geldi bakın
semih in stratejisiydi bence pizza olayı
utasınlar diye nitekim öyle de oldu
konu çağdaş a geldi serkan diyo ki hepimizin hatası olmuştur evet onnda hatalı yanları olabilir
iyide sen yanlış bir şey yapmadın diyordu tahsin çağdaş beyefendiye
bu arada fotolara bakarken sarı incinin arkadaşı gelmiş ya onun fotolarına bakarken yorumu dikkatimi çekti
sizi çok ''özluycem'' yazmış
kaynak nedir??
türkan hayatta öyle bir şey yaptırmaz
hemde karşı grubun ineği satıp itibarları yerle bir olduğunu gördükten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?