Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kaç lira kazandılar 100er liradan sonrasını ortak para mı yaptılar
dur bakim kafami kurcaliyorummmmm 1700 civari bisey abidin elinde 90 vardi semih sendr kac var dedi resmen zor la verdi galiba vermistir herhalde haha 50 verdi herkes ozel ihtiyacini alsin diye ozlem hanim dedi semiiiiiih 100 verrr yarnda kazancaz

evet o giden tektas dmi isimlerini unutuyorum kapora verip 1 haftada tamamlariz dediler..
Ama abidin kizio aliolar diye
bu arada abidin 3.grubu kurucam dedi 1 saat oldu duydunmu ozlemde guluyo falan gicik
özlem de dünden hazır zaten
dünde cafede semih in yanında kurreye soruyodu gelecek misin diye şaka gibisinden güya

abidin neyine güvendi anlamadm ki harcanır gider grup mallar bunlar

kız senin canın çekmiyo mu pizzaydı içli köfteydi ben hamiş değilim çekiyo da sen nasıl dayanıyosun
aç aç izle konuşmayııı
bazen canim bisey yemek istemiyo aciyorum utopyayi bakip kapatiyom o arada yemek yiolar yaa oyle bi yiolar ki bende sayelerinde yemek yiorum hahaha

özlem de dünden hazır zaten
dünde cafede semih in yanında kurreye soruyodu gelecek misin diye şaka gibisinden güya

abidin neyine güvendi anlamadm ki harcanır gider grup mallar bunlar
kurre cok saf ya ozlem neler yapti ona turkanla ozlem.kotu ya ozlem kurreye iyi davraniyo saf kurrede yedi
Ozlem coook fena diyorum size abidinde oyle cidden

o degilde karsi grup 1450 flan kazanmis diyolar ki utopya sitesinde karsi grup yemek parasi diyormus aliyormus parayi onu bilmem de bende izliyorum semihler parayi bazen alamiyo bence sinir oluyorum inci catr catr atliyo aliyo

inci melek i falan konuşuyolar serkan la
inci melek demiş ki özlem e sopayla ağzına vururum çüş yaa çüşünüz bu nasıl bi terbiye
acun bu kızları pazardan toplamış getirmiş dicem de pazardakiler masum kalır

kurre ye birisi çakma yıldız tilbe demiş pizza olayı ne oldu? inciler ayrı mı sipariş verdi semihten mi yediler?

o degilde karsi grup 1450 flan kazanmis diyolar ki utopya sitesinde karsi grup yemek parasi diyormus aliyormus parayi onu bilmem de bende izliyorum semihler parayi bazen alamiyo bence sinir oluyorum inci catar catr atliyo aliyo

evet ya semihler de kaç kişi yemek yemiş 15 kişi mi ne sadece 5 kişi para vermiş.Herkes bir yere dağılmış.İnci de herkesten para toplamış.

o degilde karsi grup 1450 flan kazanmis diyolar ki utopya sitesinde karsi grup yemek parasi diyormus aliyormus parayi onu bilmem de bende izliyorum semihler parayi bazen alamiyo bence sinir oluyorum inci catar catr atliyo aliyo
semih in yapr
semih in yaptığı 1 iş var onu da yapamaz hale geldi
yorumları okudum sitede kzıın biri şey yazmış inci tatlı diyeceğine yemek dedi ondan hengame çıktı saniye saniye izledm fazla almadı dedi
e valla hiç acımam kendi paralarının peşine düşsünler o kadar adamlar

hayatiyasa Helena aynen kizlar bu bayadir boyle deli oluyorumm yaaa bence onlarin parasi gidiyodur ya hep bakiyorum kazaniyolar ne yapiyolarki turkanlarda yemek yiolar arada fark az oluyo ben anlamadim

hayatiyasa Helena aynen kizlar bu bayadir boyle deli oluyorumm yaaa bence onlarin parasi gidiyodur ya hep bakiyorum kazaniyolar ne yapiyolarki turkanlarda yemek yiolar arada fark az oluyo ben anlamadim

semihler 1605 diğerleri 1430 kazanmışlar.Madem semih incelik yaptı pizza söyledi onlar da başka bir şey siparis verseler di mi ama ya.Ne gıcıklar.

konu çağdaş a geldi bakın
semih in stratejisiydi bence pizza olayı
utasınlar diye nitekim öyle de oldu

konu çağdaş a geldi serkan diyo ki hepimizin hatası olmuştur evet onnda hatalı yanları olabilir
iyide sen yanlış bir şey yapmadın diyordu tahsin çağdaş beyefendiye

bu arada fotolara bakarken sarı incinin arkadaşı gelmiş ya onun fotolarına bakarken yorumu dikkatimi çekti
sizi çok ''özluycem'' yazmış

Serkan ne ce konuşuyor anlamıyorum ya ben

kaynak nedir??
türkan hayatta öyle bir şey yaptırmaz
hemde karşı grubun ineği satıp itibarları yerle bir olduğunu gördükten sonra

ben öğlen gördüm
ama şuan son durum ne bilmiyorum
türkan sattırmayabilir
zaten sürekli kararlar değişiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…