- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.521
onlarda aliyo zaten yem surekli aliniyo..Zayiflamamis tvden oyle gorunuyomus.
Muratin esi aa tv den cok zayif gorunuyo hayatim gayet iyimis dedi masallah dedi..
Inegi satmak gibi bisey olamaz 2.yi para olunca alcaklar az once bile konustulr
aa nasılda hemen araştırıp bulmuşlar
inci ve serkan da bozuntuya vermemiş mi yani uyanıklığa bak.
inci hemen arkadaşının boynuna atlardı salaklık yapıp.
paranın semih lerin grubuna gitmemesi de saçma değil mi semih zaten topluyor o işide beceremedi yani. bi o işi yapıyordu.
ben fb çok inanmamaya başladım canm tuncy ve gamze öpüştü dediğinden beri. çünkü öpüşse o görüntününde resmni koyardı izleyici.
gamze yle teco yu burda sarılırken paylaşmıştm ben netten bulup
ve inci nin olayının fotolarıda servis edildi.
ama gamze ve tuncay ın yok bence çoğu şey dedikodu
Yaşasınnnn inci dışarıkızlar herkes tepki göstermiş incinin yakınlarının gelmesine.bakalım ne olacak.
Misafirler geldi.. :)
Bu gelenler de mi inci için gelmiş?
Ben semihlerin olduğu bölüme bakıyorum incileri izlemiyorum pek..
Anladım.Dün incinin arkadaşları gelmiş ya hep.Bugün ne oldu diye merak ettim.Nasıl gelenler ? Semihler kazanıyor mu?
Şuan için semihler kazanıyor , incilerin orda 3 kişi falan vardı oturmuş sohbet ediyorlardı..
İyi bari.semihler de yenilen içilenin parasını almayı unutuyormuş.
O kargaşada normal unutmaları , bir yere yazmaları gerek
valla beni ilgilendirmiyo parasız kalmaları 7 kişi bir şeye organize olamıyorlar.iyide tecoyla gamzeyi de gördüm ki ben o grupta
sen görmemiş olabilirsin ama görenler var
o dediğim olay da saat 5-6 altı gibi olmuş bi sürü kişi kafasından uydurmadı aynı anda heralde
yoksa milletin aklına tuncay ve gamze nerden gelsin ki
tecoyla gamze olayını da bi sürü kişi görmüş ama sadece tek bi kişi video çekebilmiş sonuçta her yerde aynı video var
o videoyu görmesen de inanmayacak mıydın bu olaya da
ayrıca bugün para toplama işi kurredeydi ve o hastaydı içerdeydi
semih sürekli birşeylere koşuşturuyodu
o yüzden para toplamak için duran biri yoktu
o yüzden karışıklık olmuş
kendilerinin suçu tek bi kişi durmalı para toplamak için
misafirlerden önce sabah konuşma yapıldı. parça parça kahvaltı yaptılar. hep birlikte cafede masaya oturulmadı.
muratta 3. grubun kurulmasından yanaydı sabah.
abidin le konuştular semih i çağıralım söyleyelm dediler.
semih geldi birilerinin başları yanar bu işten dedi. bireysel takılma olsun ama pota da beraber hareket edelim dedi semih.
murat , kurreyi türkan ı özlem i abidin i alırız gruba gibisnden bir şey deynce semih ee kim kaldı dedi. o zaman bana saygısızlık değil mi öyle bir şey varsa deneyelim görelim bilmek isterim vs dedilerde en son birlkte hareket edelim karşıyı tek tek eleyelim finale kalalım da karar kıldılar.
şu murat ta hemen dolduruşa geliyor ha
semih te tırsmış gibime geldi endişe etti hemen. hani tekte giderdi finale. birazda düzeni bozmak istemedi bence
tabi en son semih le konuştular kafalarına yattı abidin le murat ınmurat gazı alıyor ve vitesi değiştiremiyorboş boş konuşuyor.kimse dağılmaz bence.
Slm canım.kk ya internetten giriyorum.nolmuş yaaa çok değişmiş.umarim böyle kal m az.O kargaşada normal unutmaları , bir yere yazmaları gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?