Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
onlarda aliyo zaten yem surekli aliniyo..Zayiflamamis tvden oyle gorunuyomus.
Muratin esi aa tv den cok zayif gorunuyo hayatim gayet iyimis dedi masallah dedi..
Inegi satmak gibi bisey olamaz 2.yi para olunca alcaklar az once bile konustulr

o zaman neden diğer ineği değiştirdiler
tezcan bile söyledi nasıl baktığınızı biliyoruz diye laf çaktırdı
tam o gün zümrütü değiştirip yeni bi inek getirdiler
çok iyi bakamıyolar bence ben inanmıyorum o yüzden

iyide tecoyla gamzeyi de gördüm ki ben o grupta
sen görmemiş olabilirsin ama görenler var
o dediğim olay da saat 5-6 altı gibi olmuş bi sürü kişi kafasından uydurmadı aynı anda heralde
yoksa milletin aklına tuncay ve gamze nerden gelsin ki
tecoyla gamze olayını da bi sürü kişi görmüş ama sadece tek bi kişi video çekebilmiş sonuçta her yerde aynı video var
o videoyu görmesen de inanmayacak mıydın bu olaya da

ayrıca bugün para toplama işi kurredeydi ve o hastaydı içerdeydi
semih sürekli birşeylere koşuşturuyodu
o yüzden para toplamak için duran biri yoktu
o yüzden karışıklık olmuş
kendilerinin suçu tek bi kişi durmalı para toplamak için

valla beni ilgilendirmiyo parasız kalmaları 7 kişi bir şeye organize olamıyorlar.
bu arada ben video izlemedm foto gördüm.bi sürü kişi uyduradabilir mesela biri diyor inek satılacak o ona der ,o ona der öylece gider yani. şimdi sen topikte dedin biz de başkalarına diyeceğiz örneğin. neyse ben sadece çok dedikodu dönüyor hemen her şeye inanmamak lazım ve topiği renklendirmek için paylaşımlar yapalım. sözleri tabiki söyleyelim. fikrimi söyledm ben sadece gerisine karışmıyorum.

''teco ve gamzeyi gördüm ki ben o grupta sen görmemiş olablrsin'' kısmını anlamadm sadece
ben tuncay ve gamzeyi görmedm
teco ve gamzde okeyiz a konumuz tam da bu diğer lafları boşver uzun uzun konuşmayalım onları. benim kafamı bu kurcaladı sadece.

misafirlerden önce sabah konuşma yapıldı. parça parça kahvaltı yaptılar. hep birlikte cafede masaya oturulmadı.
muratta 3. grubun kurulmasından yanaydı sabah.
abidin le konuştular semih i çağıralım söyleyelm dediler.
semih geldi birilerinin başları yanar bu işten dedi. bireysel takılma olsun ama pota da beraber hareket edelim dedi semih.

murat , kurreyi türkan ı özlem i abidin i alırız gruba gibisnden bir şey deynce semih ee kim kaldı dedi. o zaman bana saygısızlık değil mi öyle bir şey varsa deneyelim görelim bilmek isterim vs dedilerde en son birlkte hareket edelim karşıyı tek tek eleyelim finale kalalım da karar kıldılar.
şu murat ta hemen dolduruşa geliyor ha
semih te tırsmış gibime geldi endişe etti hemen. hani tekte giderdi finale. birazda düzeni bozmak istemedi bence

murat gazı alıyor ve vitesi değiştiremiyor boş boş konuşuyor.kimse dağılmaz bence.

murat gazı alıyor ve vitesi değiştiremiyor boş boş konuşuyor.kimse dağılmaz bence.
tabi en son semih le konuştular kafalarına yattı abidin le murat ın
abidin bence lider olabileceği bir grup kurmak istiyor özlem de okey verince öyle bi düşünce oluştu. hani ben strım başkası emri altında gibi görünmeyim diye düşünmüş olabilir. zaten çok ilgi göremedi o da halktan bozuldu falan benm tahminimce

simon cuğum yazımı beğenmişsin ama ben gerçekten anlamadm ne demek istediğini o tırnak içinde ki cümlede
bir de böyle @ yapınca bana yazının bildirimi gelmiyor size geliyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…