- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.541
simon cuğum yazımı beğenmişsin ama ben gerçekten anlamadm ne demek istediğini o tırnak içinde ki cümlede
bir de böyle @ yapınca bana yazının bildirimi gelmiyor size geliyor mu??
Slm canım.kk ya internetten giriyorum.nolmuş yaaa çok değişmiş.umarim böyle kal m az.
siteye ne olmuş ben de bir değişiklik yok.
abidin de ilk geldiğinde benm payım nerde nerde diyordu parayı kastederek şaka da olsa.özlemler ayrı grup kurarsa cafe filan nolucak ikiye mi bölecekler
abidin de ilk geldiğinde benm payım nerde nerde diyordu parayı kastederek şaka da olsa.
e hazır düzene geldi işte daha ne parası istiyorsa
Ay çok şükür düzeldiiiNasıl yani nolmuş ki herşey yerli yerinde bende =/
ben şunu gördüm murat semih in kulağına ya da abidin in kulağına fısıldadı benim türkan ablayla sorunum yok dedi. ama neden kulağına söylüyor ki bahçedeler zatenbu arada 3.grup olayı incileri yanıltmak için yapıldı diyolar doğru mu izlediniz mi o kısmı
bazı kişiler izlemiş
özellikle dillendiriyolarmış karşı taraf duysun diye
Yok artıkbu arada 3.grup olayı incileri yanıltmak için yapıldı diyolar doğru mu izlediniz mi o kısmı
bazı kişiler izlemiş
özellikle dillendiriyolarmış karşı taraf duysun diye
Bilmiyorum ben canımBugun gruplar ne kadr kazandi biliyor musunuz kızlar?
Bende izlemedm bugnde nasildi durumlar merk ettim:)Bilmiyorum ben canım
Evet izledm ben orayi ama muratta kimin yanindaysa digerini cekistiriyor ve onayliyor cozemedm hangisi gercek dusuncesi?murat bi bölümde türkana bir iki laf söyledim bizi anında sattı dedi..izleyen varmı o kısmı..abidin semih murat konuşuyordu yatakta
o murad varya çok fitneci bi adam.kimin yoksa o an onun dedikodusunu yapıyor koca adam.orda yarışmacı olsam ilk onu elerim.Evet izledm ben orayi ama muratta kimin yanindaysa digerini cekistiriyor ve onayliyor cozemedm hangisi gercek dusuncesi?
Evet izledm ben orayi ama muratta kimin yanindaysa digerini cekistiriyor ve onayliyor cozemedm hangisi gercek dusuncesi?
ya ben başlarda çok has buluyordum mut-radıda..kafam karışık benimde...o murad varya çok fitneci bi adam.kimin yoksa o an onun dedikodusunu yapıyor koca adam.orda yarışmacı olsam ilk onu elerim.
işte onun taktiği o .insanlara has delikanlı abi baba gibi görünmeye çalışıyoki halk elemesin.ama ödü kopuyo gitcm diye.herkese farklı yanaşıyo.birkaç yüzü varya ben başlarda çok has buluyordum mut-radıda..kafam karışık benimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?