Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
murat sanırım türkanı özlemi ve abidini sürekli deniyor...bana kalırsa anladığım kadarıyla semihin yanında o
Ya semihinde destekcisi cok diye yaninda yoksa oda rahatsiz oluyodu onceden semih lider diye valla kimse ozlemi sevmiyo ama kadin en azndan semih lider diye yanasmiyo dusundugunu soyluyor oda giderse cenesinden gidecek.:)

Yok canım yaaa.herkes farkında onun yaptıklarının.kendi grubundan ilk özlemle o gider.

Ben böyle düşünmüyorum.
Özlem gidebilir fakat murat bence o yarışmayı sonlayacak isimlerden biri..
Semihle arası çok iyi, artık karşıya geçebileceği güçlü bir grupta kalmadı..

Anca bireysel takılır, ama bu saatten sonra bireysel takılmanın anca o kişiye zararı olur..

Aynen öyle, murat semihin yanında diğerleriyle asla haraket etmez etmeyeceğini umuyorum..
banada öyle bi izlenim verdi...yarışmanın sonuna kadar gidecek isimler murat ,semih ,türkn, inci diskalifiye olmazsa inci bide belki kurre gibi geliyor... abidin ve özlemi ilk fırsatta elerler...

gamze semihe bensiz yapamazsın giderken sana resmimi bırakacam demiş..sonrada oyunsa oyun teco seni seviyorum..bu sadece oyun demiş....bunla ilgili bilgisi olan varmı

bi soru daha ;kurre semihe demişki inancın ne? güya eğer müslümansa annesi olumlu bakıyormuş..tel görüşmesinde annesi sormuş

bi soru daha ;kurre semihe demişki inancın ne? güya eğer müslümansa annesi olumlu bakıyormuş..tel görüşmesinde annesi sormuş

Ben denk gelmedim
Ama dün semih , kurreye annenle telefonda kimi konuşuyordunuz beni konuşuyordunuz gibilerinden takılıyordu..

Dün gece semih kurre serkan gamze oturuyorlardı
Kurre ile gamzenin ortak arkadaşı çıktı

Birde semih uzun zaman sonra kurreye tekrar bu kadar ısrarcı ve takılgan oldu

Ama kurre dün yine muhabbet arasında o sevgilisi olan mertin evine kadar ev adresini yol tarifini yapacak kadar açık ve net bir şekilde anlattı.. gamzeyle falan sohbet ederken konuşuldu

Bence de ilk gidecek isim özlem, altar dahi kalacak gör bak..

yuhhh dicem..okadar yani...
O çocukta sanırım tiyatrocu..semihte öyle yani bikaç video falan gördüm semihin...mertinde öyle....

Semihin kurreye yine sürprizi varmış , türkan ben böyle bir şey görmedim etmedim diyordu ne ki merak ettim bileniniz var mı :)
ben canlı izlemiyorum..hafta içi anca o 1 saat..oda özet gibi..olayların öncesini sonrasını bilmediğinden bazen bağlatı kuramıyorsun

yuhhh dicem..okadar yani...
O çocukta sanırım tiyatrocu..semihte öyle yani bikaç video falan gördüm semihin...mertinde öyle....

Adını soyadına kadar verdi dün , bende netten baktım kurre ile resimleri var o çocuğun. Hatta o resimleri çeken kişi de gamzenin kapı komşusu, yani kurre ile ortak arkadaşları olan biri..
İsmi yazıyordu internette..

Kurre çağatay ulusoy içinde bizim çağatay falan diyordu..

Semih ve serkan uyardılar kurreyi..
Bu kadar açık ve net konuşma adres madres yol tarifine kadar hani açıklama gibilerinden uyardılar..

Dün gece oldu bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…