- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.561
Ya ama herkesle iyi geciniyo elenmez o yani adam herkese sen haklisin diyo ama taraflar ayni anda yanindaysa hic ses cikarmiyor.o murad varya çok fitneci bi adam.kimin yoksa o an onun dedikodusunu yapıyor koca adam.orda yarışmacı olsam ilk onu elerim.
Ya semihinde destekcisi cok diye yaninda yoksa oda rahatsiz oluyodu onceden semih lider diye valla kimse ozlemi sevmiyo ama kadin en azndan semih lider diye yanasmiyo dusundugunu soyluyor oda giderse cenesinden gidecek.:)murat sanırım türkanı özlemi ve abidini sürekli deniyor...bana kalırsa anladığım kadarıyla semihin yanında o
evet.herkesle iyi geçiniyo ve herkesin dedikodusunu yapıoYa ama herkesle iyi geciniyo elenmez o yani adam herkese sen haklisin diyo ama taraflar ayni anda yanindaysa hic ses cikarmiyor.
Bide kadinlara dedikoducu derler:)evet.herkesle iyi geçiniyo ve herkesin dedikodusunu yapıo
Doğru.ikili oynuyor.dışardan da o kadar haber geldi bu durumla ilgili.kısa sürdü sessizliği.Evet izledm ben orayi ama muratta kimin yanindaysa digerini cekistiriyor ve onayliyor cozemedm hangisi gercek dusuncesi?
Yok canım yaaa.herkes farkında onun yaptıklarının.kendi grubundan ilk özlemle o gider.Ya ama herkesle iyi geciniyo elenmez o yani adam herkese sen haklisin diyo ama taraflar ayni anda yanindaysa hic ses cikarmiyor.
ahah aynen.:)Bide kadinlara dedikoducu derler:)
Ama onlar sadece diger gruba laf tasiyo diye dusunuyolar arada birbirlerini cekistirdiklerini bilmiyolar yani.Doğru.ikili oynuyor.dışardan da o kadar haber geldi bu durumla ilgili.kısa sürdü sessizliği.
Emin misin? Bana sanki herkes biliyor gibi geldi.Ama onlar sadece diger gruba laf tasiyo diye dusunuyolar arada birbirlerini cekistirdiklerini bilmiyolar yani.
Yok canım yaaa.herkes farkında onun yaptıklarının.kendi grubundan ilk özlemle o gider.
murat sanırım türkanı özlemi ve abidini sürekli deniyor...bana kalırsa anladığım kadarıyla semihin yanında o
banada öyle bi izlenim verdi...yarışmanın sonuna kadar gidecek isimler murat ,semih ,türkn, inci diskalifiye olmazsa inci bide belki kurre gibi geliyor... abidin ve özlemi ilk fırsatta elerler...Aynen öyle, murat semihin yanında diğerleriyle asla haraket etmez etmeyeceğini umuyorum..
bi soru daha ;kurre semihe demişki inancın ne? güya eğer müslümansa annesi olumlu bakıyormuş..tel görüşmesinde annesi sormuş
banada öyle bi izlenim verdi...yarışmanın sonuna kadar gidecek isimler murat ,semih ,türkn, inci diskalifiye olmazsa inci bide belki kurre gibi geliyor... abidin ve özlemi ilk fırsatta elerler...
gamze semihe bensiz yapamazsın giderken sana resmimi bırakacam demiş..sonrada oyunsa oyun teco seni seviyorum..bu sadece oyun demiş....bunla ilgili bilgisi olan varmı
yuhhh dicem..okadar yani...Ben denk gelmedim
Ama dün semih , kurreye annenle telefonda kimi konuşuyordunuz beni konuşuyordunuz gibilerinden takılıyordu..
Dün gece semih kurre serkan gamze oturuyorlardı
Kurre ile gamzenin ortak arkadaşı çıktı
Birde semih uzun zaman sonra kurreye tekrar bu kadar ısrarcı ve takılgan oldu
Ama kurre dün yine muhabbet arasında o sevgilisi olan mertin evine kadar ev adresini yol tarifini yapacak kadar açık ve net bir şekilde anlattı.. gamzeyle falan sohbet ederken konuşuldu
altar ve kurre semihin yanında oldukları için kazanıyorlar...özlem çok durmaz..karşı taraftan adam kalmaz yeni gelenelride semih yanına çekerse özlem kesin gidiciBence de ilk gidecek isim özlem, altar dahi kalacak gör bak..
ben canlı izlemiyorum..hafta içi anca o 1 saat..oda özet gibi..olayların öncesini sonrasını bilmediğinden bazen bağlatı kuramıyorsunSemihin kurreye yine sürprizi varmış , türkan ben böyle bir şey görmedim etmedim diyordu ne ki merak ettim bileniniz var mı :)
yuhhh dicem..okadar yani...
O çocukta sanırım tiyatrocu..semihte öyle yani bikaç video falan gördüm semihin...mertinde öyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?