- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.581
altar ve kurre semihin yanında oldukları için kazanıyorlar...özlem çok durmaz..karşı taraftan adam kalmaz yeni gelenelride semih yanına çekerse özlem kesin gidici
ben canlı izlemiyorum..hafta içi anca o 1 saat..oda özet gibi..olayların öncesini sonrasını bilmediğinden bazen bağlatı kuramıyorsun
bazen baya bi saflaşıyor kurre...önceleri saf ayağına yatıyor diye düşünüyordum ama babası gelincede böyle çocuk gibiydi...Adını soyadına kadar verdi dün , bende netten baktım kurre ile resimleri var o çocuğun. Hatta o resimleri çeken kişi de gamzenin kapı komşusu, yani kurre ile ortak arkadaşları olan biri..
İsmi yazıyordu internette..
Kurre çağatay ulusoy içinde bizim çağatay falan diyordu..
Semih ve serkan uyardılar kurreyi..
Bu kadar açık ve net konuşma adres madres yol tarifine kadar hani açıklama gibilerinden uyardılar..
Dün gece oldu bunlar..
bir iki kişi özleme demiş ya.sen güçlü kadınsın gerekli yerde kendi grubunun bile karşısında durabiliyorsun...hala onu sürdürüyordur...sanıyorki halk onu dobralığıyla seviyor...oyüzden sağa sola çatıp duruyorÖzlem altara bugün çıkıştı biraz, altarda sen sataşacak yer arıyorsun falan dedi..
Türkan olayından sonra özleme bi haller oldu gidene gelene sataşıyor çok gergin
bazen baya bi saflaşıyor kurre...önceleri saf ayağına yatıyor diye düşünüyordum ama babası gelincede böyle çocuk gibiydi...
semihin ilgisi hoşuna gidiyor.ama halkın tepkisinden korkuyor..aa dışardaki sevgilisi ni aldattı v.s demelerinden korkup puan kaybetmek istemiyor...hani bişeyi 40 defa söylersen olur derlr ya muhtemelen aralarında bi hoşlantı vardır..kurre ilgiyi seviyor...semihte kaçan kovalanır mantığıyla kovalamak hoşuna gidiyor.çoğu erkek için böyledir...red cevabı yedikleri kızların peşinden koşmak hoşlarına gider.Tabi bunları tv de yayınlarken vermezler.. Ama canlı izleyenler görmüştür..
Ben hala çözemedim o kızı.
Tek bildiğim şuan sadece etraftan olumsuz bir laf duymamak adına, merte söz verdim diyip duruyor , o sözünü tuttum demek için semihe evet demiyor diye düşünüyorum..
Semihe karşı boş değil bence sence ?
bir iki kişi özleme demiş ya.sen güçlü kadınsın gerekli yerde kendi grubunun bile karşısında durabiliyorsun...hala onu sürdürüyordur...sanıyorki halk onu dobralığıyla seviyor...oyüzden sağa sola çatıp duruyor
semihin ilgisi hoşuna gidiyor.ama halkın tepkisinden korkuyor..aa dışardaki sevgilisi ni aldattı v.s demelerinden korkup puan kaybetmek istemiyor...hani bişeyi 40 defa söylersen olur derlr ya muhtemelen aralarında bi hoşlantı vardır..kurre ilgiyi seviyor...semihte kaçan kovalanır mantığıyla kovalamak hoşuna gidiyor.çoğu erkek için böyledir...red cevabı yedikleri kızların peşinden koşmak hoşlarına gider.
özlemle abidinin peişinden kimse gitmez..gitse bile kuure altar semih her türlü götürür..normlade semih bi kere kurreyi sıkıştırdı sende yemek yap alış diye...muhtemelen bölünmelere karşı tedbir almaya çalışıyor semih...ki gördüğüm kadarıyla kurre becerikli kız...Hadi özlem gitti o gruptan kurdu diyelim..
Sen sanıyor musun ki özlemin yanına gidecek biri çıkar ?
Bence çıkmaz, kimse özlemle olmaz..
Gamze inci daha geçen kavga etti özlemle..
Türkan desen zaten özlemle arası bozuk
Kurre herkese ayak uyduruyor ama semihten yana olduğundan bırakıp gitmez
Abidin ve özlem oldu diyelim. Bu 2 kişi ne yapabilir ? onların kazancıyla 2 kişinin kazancı bir olabilir mi
özlemle abidinin peişinden kimse gitmez..gitse bile kuure altar semih her türlü götürür..normlade semih bi kere kurreyi sıkıştırdı sende yemek yap alış diye...muhtemelen bölünmelere karşı tedbir almaya çalışıyor semih...ki gördüğüm kadarıyla kurre becerikli kız...
tuğce gibi değil en azından.inciyle tuğçe hamur açarken çok komiklerdi..tuğçe demiştiki annem nasıl yapıyorduki bunu.hahaaaaa..ay o geldi aklımaEvet alır eline kitabı laptopu gerekirse baka baka bile yapar o kız..
Hem hevesli hemde iş yapmayı seviyor
Yanlis anladn canm laf tasima olayindan bahsettigim serkanlarin grupla kendi aralarinda olan laflari tasidigini biliyolar onun icinde semih benm haberm var dedi ama ozlem turkan olaylarinda iki tarfa farkli konustugunu bilmiyolar yaniEmin misin? Bana sanki herkes biliyor gibi geldi.
Semihin biliyorumdemesi enteresan geldi banaYanlis anladn canm laf tasima olayindan bahsettigim serkanlarin grupla kendi aralarinda olan laflari tasidigini biliyolar onun icinde semih benm haberm var dedi ama ozlem turkan olaylarinda iki tarfa farkli konustugunu bilmiyolar yani
Türkan hayatta kimsenin arkasından konuşmamış konuşmazmış daaa
Kızlar çabuk açın mumlar falan yakılmış kurre şık giyinmiş semih çok şık
noluyor yaaaaaaaaaaaaa
aa şaka mı niye giyinmiş bunlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?