Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
altar ve kurre semihin yanında oldukları için kazanıyorlar...özlem çok durmaz..karşı taraftan adam kalmaz yeni gelenelride semih yanına çekerse özlem kesin gidici

Özlem altara bugün çıkıştı biraz, altarda sen sataşacak yer arıyorsun falan dedi..

Türkan olayından sonra özleme bi haller oldu gidene gelene sataşıyor çok gergin

bazen baya bi saflaşıyor kurre...önceleri saf ayağına yatıyor diye düşünüyordum ama babası gelincede böyle çocuk gibiydi...

Özlem altara bugün çıkıştı biraz, altarda sen sataşacak yer arıyorsun falan dedi..

Türkan olayından sonra özleme bi haller oldu gidene gelene sataşıyor çok gergin
bir iki kişi özleme demiş ya.sen güçlü kadınsın gerekli yerde kendi grubunun bile karşısında durabiliyorsun...hala onu sürdürüyordur...sanıyorki halk onu dobralığıyla seviyor...oyüzden sağa sola çatıp duruyor

bazen baya bi saflaşıyor kurre...önceleri saf ayağına yatıyor diye düşünüyordum ama babası gelincede böyle çocuk gibiydi...

Tabi bunları tv de yayınlarken vermezler.. Ama canlı izleyenler görmüştür..

Ben hala çözemedim o kızı.

Tek bildiğim şuan sadece etraftan olumsuz bir laf duymamak adına, merte söz verdim diyip duruyor , o sözünü tuttum demek için semihe evet demiyor diye düşünüyorum..

Semihe karşı boş değil bence sence ?

semihin ilgisi hoşuna gidiyor.ama halkın tepkisinden korkuyor..aa dışardaki sevgilisi ni aldattı v.s demelerinden korkup puan kaybetmek istemiyor...hani bişeyi 40 defa söylersen olur derlr ya muhtemelen aralarında bi hoşlantı vardır..kurre ilgiyi seviyor...semihte kaçan kovalanır mantığıyla kovalamak hoşuna gidiyor.çoğu erkek için böyledir...red cevabı yedikleri kızların peşinden koşmak hoşlarına gider.

Hadi özlem gitti o gruptan kurdu diyelim..

Sen sanıyor musun ki özlemin yanına gidecek biri çıkar ?

Bence çıkmaz, kimse özlemle olmaz..

Gamze inci daha geçen kavga etti özlemle..
Türkan desen zaten özlemle arası bozuk

Kurre herkese ayak uyduruyor ama semihten yana olduğundan bırakıp gitmez

Abidin ve özlem oldu diyelim. Bu 2 kişi ne yapabilir ? onların kazancıyla 2 kişinin kazancı bir olabilir mi

Aynen katılıyorum canım

özlemle abidinin peişinden kimse gitmez..gitse bile kuure altar semih her türlü götürür..normlade semih bi kere kurreyi sıkıştırdı sende yemek yap alış diye...muhtemelen bölünmelere karşı tedbir almaya çalışıyor semih...ki gördüğüm kadarıyla kurre becerikli kız...

Evet alır eline kitabı laptopu gerekirse baka baka bile yapar o kız..
Hem hevesli hemde iş yapmayı seviyor

Evet alır eline kitabı laptopu gerekirse baka baka bile yapar o kız..
Hem hevesli hemde iş yapmayı seviyor
tuğce gibi değil en azından.inciyle tuğçe hamur açarken çok komiklerdi..tuğçe demiştiki annem nasıl yapıyorduki bunu.hahaaaaa..ay o geldi aklıma

Emin misin? Bana sanki herkes biliyor gibi geldi.
Yanlis anladn canm laf tasima olayindan bahsettigim serkanlarin grupla kendi aralarinda olan laflari tasidigini biliyolar onun icinde semih benm haberm var dedi ama ozlem turkan olaylarinda iki tarfa farkli konustugunu bilmiyolar yani

Yanlis anladn canm laf tasima olayindan bahsettigim serkanlarin grupla kendi aralarinda olan laflari tasidigini biliyolar onun icinde semih benm haberm var dedi ama ozlem turkan olaylarinda iki tarfa farkli konustugunu bilmiyolar yani
Semihin biliyorumdemesi enteresan geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…