Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih altarla ilgili planlarını açıkladı bugün.güya guruptan dışlamış gibi yapcaklarmış.amacını duymadım.laf taşısın diye olabilir.yalnız altara söyleyecekmiş.

Canım sen eski bölümleri izliyorsun şuan semih masa kurdu mumlar yaktı kurre abiye semih takım elbileri giydi
dışarıdan yemeği söyledi
başbaşa yemek yiyorlar altarıda garson yaptı

Canım sen eski bölümleri izliyorsun şuan semih masa kurdu mumlar yaktı kurre abiye semih takım elbileri giydi
dışarıdan yemeği söyledi
başbaşa yemek yiyorlar altarıda garson yaptı

açtım şimdi baya baya yemek yiyorlar baş başa.ee hani ayrılmışlardı.var ya resmen senaryo bence bunlar.

Şok şok şok yemekteler. Bisey deyim mi kurre en sonunda cok fena aşık olcak semih de kendini geri cekip pat diye ortada birakcak bunu:))) kurre şoka girdi:) inme indi diyor:) basindan asagi guller canli muzikler resimler falan:) kurre heyecanlandim cok mutlu oldum dedi:))

Bence oldu bile:)

Bir ziyaretçi gelip tv de çok kilolu görünüyorsunuz ama burada zayıfsınız falan demişti geçenlerde abidine..

Yıkama yağlama yapmış bence o gelen.Hatta dün bir tv de bölüm vardı.Murat la Ütopya yazan hatıra yerine oturmuşlar Abidinin elinde tespih sanki hapishane koğuşunda ağa da millet hakkında yorum yapıyor

Yıkama yağlama yapmış bence o gelen.Hatta dün bir tv de bölüm vardı.Murat la Ütopya yazan hatıra yerine oturmuşlar Abidinin elinde tespih sanki hapishane koğuşunda ağa da millet hakkında yorum yapıyor

Dün gece tam anlayamadım ama, gitmek ister gibi konuşmaları oldu. Dayanabildiğim kadar dayanırım , işte sevdiğimiz insanlardan ayrıyız falan diye duygusal bir modda idi yanlış anlamadıysam tabi..

Muratta dayanırsın be abi , kim ne derse desin bana güvenirsin be abi gibilerinden destek ve teselli ediyorlardı ..

Uyku halindeydim o sıra, yanlış anlamışsam affola

ben demiştim....bu arada özlem herşeye sinir oluyor..normal bi konuşması yok.Rahatsız oluyorum ben bile ekran başında..sinirsiz bi hali yok..

Bu sinirli halleri türkanla tartışmasından sonra çok çok arttı..
Dün gece de serkanla yolda birebir konuştular..

Özlemin gitmesi lazım artık. Hiç kimseyle iletişiminin iyi olduğunu düşünmüyorum..

ben demiştim....bu arada özlem herşeye sinir oluyor..normal bi konuşması yok.Rahatsız oluyorum ben bile ekran başında..sinirsiz bi hali yok..

Dün tv yi kapatacaktım.Sinir oldum tüm bölümde Özlem in kavgaları vardı.

Murat da aşmış kendisini.Konuşmaya da başlamış Ne yanar döner adam ya şu Murat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…