- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.601
Özlemin isyanları, semihin vurdumduymazlığı, abidinin hain kurt planları vardı bu bölümdeBugün ki bölümden hiçbir şey anlamadım ben.Çok sıkıcıydı.
Semih altarla ilgili planlarını açıkladı bugün.güya guruptan dışlamış gibi yapcaklarmış.amacını duymadım.laf taşısın diye olabilir.yalnız altara söyleyecekmiş.altarıda garson yapmış hahahahaha
Semih altarla ilgili planlarını açıkladı bugün.güya guruptan dışlamış gibi yapcaklarmış.amacını duymadım.laf taşısın diye olabilir.yalnız altara söyleyecekmiş.
Canım sen eski bölümleri izliyorsun şuan semih masa kurdu mumlar yaktı kurre abiye semih takım elbileri giydi
dışarıdan yemeği söyledi
başbaşa yemek yiyorlar altarıda garson yaptı
açtım şimdi baya baya yemek yiyorlar baş başa.ee hani ayrılmışlardı.var ya resmen senaryo bence bunlar.
Tabi tabi ben tvde izliyorum sadece.bugün duyduklarımı aktardım.Canım sen eski bölümleri izliyorsun şuan semih masa kurdu mumlar yaktı kurre abiye semih takım elbileri giydi
dışarıdan yemeği söyledi
başbaşa yemek yiyorlar altarıda garson yaptı
Şok şok şok yemekteler. Bisey deyim mi kurre en sonunda cok fena aşık olcak semih de kendini geri cekip pat diye ortada birakcak bunu:))) kurre şoka girdi:) inme indi diyor:) basindan asagi guller canli muzikler resimler falan:) kurre heyecanlandim cok mutlu oldum dedi:))
Bence oldu bile:)
Abidinin Ütopya feste ne oldu öyle.. Murat Boz, Atena derken. Köpek Maxe talim oldurarrr
Kızlar bu yaşananlar gerçek değil.Hepsi ütopyanın senaryosu bence.Reytingi başka nasıl ayakta tutacaklar?
Ay abidin ne ya öyle dött göbek salmış.İlk geldiği günden eser yok şimdi.İlk gün de iyi değil ama şu an daha kötü.
Bir ziyaretçi gelip tv de çok kilolu görünüyorsunuz ama burada zayıfsınız falan demişti geçenlerde abidine..
Yıkama yağlama yapmış bence o gelen.Hatta dün bir tv de bölüm vardı.Murat la Ütopya yazan hatıra yerine oturmuşlar Abidinin elinde tespih sanki hapishane koğuşunda ağa da millet hakkında yorum yapıyor
ben demiştim....bu arada özlem herşeye sinir oluyor..normal bi konuşması yok.Rahatsız oluyorum ben bile ekran başında..sinirsiz bi hali yok..Kızlar bu yaşananlar gerçek değil.Hepsi ütopyanın senaryosu bence.Reytingi başka nasıl ayakta tutacaklar?
ben demiştim....bu arada özlem herşeye sinir oluyor..normal bi konuşması yok.Rahatsız oluyorum ben bile ekran başında..sinirsiz bi hali yok..
ben demiştim....bu arada özlem herşeye sinir oluyor..normal bi konuşması yok.Rahatsız oluyorum ben bile ekran başında..sinirsiz bi hali yok..
Dün gece tam anlayamadım ama, gitmek ister gibi konuşmaları oldu. Dayanabildiğim kadar dayanırım , işte sevdiğimiz insanlardan ayrıyız falan diye duygusal bir modda idi yanlış anlamadıysam tabi..
Muratta dayanırsın be abi , kim ne derse desin bana güvenirsin be abi gibilerinden destek ve teselli ediyorlardı ..
Uyku halindeydim o sıra, yanlış anlamışsam affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?