- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.621
Dün tv yi kapatacaktım.Sinir oldum tüm bölümde Özlem in kavgaları vardı.
Murat da aşmış kendisini.Konuşmaya da başlamışNe yanar döner adam ya şu Murat.
Misafirler geldi :)
Ya bir gün üşenmeyip ben de mi gitsem.Beni de yolunmuş tavuğa çevirsinler.Üzerimdeki tüm parayı alsınlar
Yine gelenler semihlerin tarafına geçtiler içeriyi gezdikten sonra..
Oh iyi olmuş.Ya sinir oldum dün tv de net göstermediler İnci nin arkadaşını ama fotoğraf çekilirken.İnci sarılarak çekinmiş kızla.
Ben izlemedim o kısımları canım görmedim de, ama görenler varmış burada falan okudum..
Az önce de serkan biz kimseyi satmayız gelen bize gelir falan dedi bir ziyaretçiye..
Serkan da ayrı bir dünyada.pizzayı da yemedi kös kös baktı yiyenlere.Adam iyilik yapmış ye işte ölmezsin.
katılıyorum..herkes yakında özlem karşıtı olcak.Bu sinirli halleri türkanla tartışmasından sonra çok çok arttı..
Dün gece de serkanla yolda birebir konuştular..
Özlemin gitmesi lazım artık. Hiç kimseyle iletişiminin iyi olduğunu düşünmüyorum..
Bu arada Gamze nin Türkan la konuşması vardı dün ki bölümde.Teco beni bekliyor falan diyor.Türkan da evlenin diyor.O da olabilir dedi.Yemek konusunda böyle inatlaşmaların gururların olmaması gerekiyor ..
Bu arada Gamze nin Türkan la konuşması vardı dün ki bölümde.Teco beni bekliyor falan diyor.Türkan da evlenin diyor.O da olabilir dedi.
Gördüm onu , sanmıyorum dışarı çıkınca her şey değişir bence.. Neler unutuluyor orada yaşanılanlarda unutulur belki.. Sonuçta gamze şuan teconun dışarıda ne yaptığını ettiğini bilmiyor..
Bu arada Gamze nin Türkan la konuşması vardı dün ki bölümde.Teco beni bekliyor falan diyor.Türkan da evlenin diyor.O da olabilir dedi.
gamze de biraz abartıyo bence
tezcan aşkını ilan etmedi ki orda inciyle mi gamzeyle mi yakınsın diye sorunca gamze dedi
inciyi kardeş gibi görüyorum dedi
gamze benim sevgilim hayatımın aşkı filan demedi diye hatırlıyorum
çıktıktan sonra fikri değişmiş bile olabilir
insanlar orda kapalı alanda olduğu için kendilerini birilerine yakın hissediyolar ama dışarıda ne olacağı belli olmaz
Ay evet yaaaAynen.Bir de bir erkeği ne kadar yücelttiler hem İnci hem de Gamze.
Ay evet yaaa
Ay ben deeSemih le kurre nin akşam yemeği yarın 19.30 daymış.Ne oldu çok merak ettim ya.
Ay ben deesen de benim gibi tv den izliyorsun değil mi?? Semih hangi bölumde nerde öğrenciymiş?? 24 yaşında bir erkek hala öğrenci olur mu
Hımmm olabilirr.bir soralım kızlara.Ben tv de izliyorum.Ara ara da netten canım. Bence tiyatro eğitimi alıyordur bir yerden öğrenci demiştir öyle kendine.
Hımmm olabilirr.bir soralım kızlara.Ha bir de izmirde nerde oturuyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?