Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Oh iyi olmuş.Ya sinir oldum dün tv de net göstermediler İnci nin arkadaşını ama fotoğraf çekilirken.İnci sarılarak çekinmiş kızla.

Ben izlemedim o kısımları canım görmedim de, ama görenler varmış burada falan okudum..

Az önce de serkan biz kimseyi satmayız gelen bize gelir falan dedi bir ziyaretçiye..

Ben izlemedim o kısımları canım görmedim de, ama görenler varmış burada falan okudum..

Az önce de serkan biz kimseyi satmayız gelen bize gelir falan dedi bir ziyaretçiye..

Serkan da ayrı bir dünyada.pizzayı da yemedi kös kös baktı yiyenlere.Adam iyilik yapmış ye işte ölmezsin.

Bu arada Gamze nin Türkan la konuşması vardı dün ki bölümde.Teco beni bekliyor falan diyor.Türkan da evlenin diyor.O da olabilir dedi.

Gördüm onu , sanmıyorum dışarı çıkınca her şey değişir bence.. Neler unutuluyor orada yaşanılanlarda unutulur belki.. Sonuçta gamze şuan teconun dışarıda ne yaptığını ettiğini bilmiyor..

Bu arada Gamze nin Türkan la konuşması vardı dün ki bölümde.Teco beni bekliyor falan diyor.Türkan da evlenin diyor.O da olabilir dedi.

gamze de biraz abartıyo bence
tezcan aşkını ilan etmedi ki orda inciyle mi gamzeyle mi yakınsın diye sorunca gamze dedi
inciyi kardeş gibi görüyorum dedi

gamze benim sevgilim hayatımın aşkı filan demedi diye hatırlıyorum
çıktıktan sonra fikri değişmiş bile olabilir
insanlar orda kapalı alanda olduğu için kendilerini birilerine yakın hissediyolar ama dışarıda ne olacağı belli olmaz

Gamze illa ki birine aşık olacak.Serkan dedi Tuncay dedi en son Tezcan karşılık verince Tezcan da karar kıldı.

Ay ben dee sen de benim gibi tv den izliyorsun değil mi?? Semih hangi bölumde nerde öğrenciymiş?? 24 yaşında bir erkek hala öğrenci olur mu

Ben tv de izliyorum.Ara ara da netten canım. Bence tiyatro eğitimi alıyordur bir yerden öğrenci demiştir öyle kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…