Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kızlar geçmişi okuyorumda dün giremedim...
bi soru daha ;kurre semihe demişki inancın ne? güya eğer müslümansa annesi olumlu bakıyormuş..tel görüşmesinde annesi sormuş
kurre sürekli her şeye caiz değil diyor bende bunu farkettm

ne gibi bir konu geçtiki o kadar detaylı konuştu canm merak ettm? bir de semih bozulmadı mı yine mert mert diye

Yanlis anladn canm laf tasima olayindan bahsettigim serkanlarin grupla kendi aralarinda olan laflari tasidigini biliyolar onun icinde semih benm haberm var dedi ama ozlem turkan olaylarinda iki tarfa farkli konustugunu bilmiyolar yani
murat mı taşıyor canım??
semih kime dedi haberm var diye misafirlere mi?

Nişantaşı cihangir vs konuşurken oralara kadar geldi konu .. valla bende anlamadım nerden nereye bağladığını kurrenin

yaa dün aksi gibi canlı yayını açmadm kurre yle semih i görürdüm.nete de girmedm dün dinleneym dedm ahahha aksilik
kurre semih i kabul ederse çok büyük karektersizlik olur benceee

3. grubu kuracağım falan diyor ya Abidin e zemini hazırladım diyor
zemini hazırladm kısmını bende anlamadım.
çok çabuk gaza geldiğinden demiştir.o arayı canlı izlemiştim.öncesinde ve sonrasın abidin le konuşuyorlar 3. grup hakkında. hatta buraya da yazmıştım. o an gaza geldi bence zemin falan yok

Aynen ya kendince gaza geldi.Bir şey yapacağı yok.Atıp tutuyor.İnci ve Serkan ları bu bölümde çok az gösterdiler fark ettin mi?

canım zaten her şey bir oyun.kabul edecek gibi gözüküyor.
her şey bi oyunsa enayi yerine konmuyor muyuz kızlar protesto edelim izlemeyelim şaka bi yana da
ben sinir olmaya başladım ama bırakamıyorum eğlencem olarak görüyorum
hani ineğin değiştirilmesi,inci nin arkadaşının girmesine müsade edilmesi bu gibi şeyleri geçtim de.
bizim milletimiz salak mı yani yalandan aşka kanıp oy versin ne alaka yani birbirlerini seviyorlar diye benm sempatimi kazanmaz ki hemde bitmemiş ilişkisi olan ve zorla yürütmeye çalışan ama semih e de mavi boncuk dağıtan kız kadar daha ne itici olabilir ki. bizim saf milletimiz de bunu mu destekliyor şimdi

Aynen ya kendince gaza geldi.Bir şey yapacağı yok.Atıp tutuyor.İnci ve Serkan ları bu bölümde çok az gösterdiler fark ettin mi?
evet hatta şöyle düşünüyorum canım
en başından beri format bu haftadaki gibiydi. neden oynadılar formatla 1.si reyting için 2.si acun medya bu pazardan toplama insanları alıp alacaklarına pişman oldu ve temizlemeye yönelik bir çalışma yaptı. hemde oy oranlarını bile medyaya servis etmeden

Biz severiz ya böyle masumane doğal aşkları.Baktılar tuttu devam ediyor işte.Arada da küsüyorlar birbirlerine.

aaaa evet.o yüzden şimdi gerçek formata döndü.baksana Murat ın 4 aylık planı var.4 ayda karşı tarafı temizleyecek

Ya bir gün üşenmeyip ben de mi gitsem.Beni de yolunmuş tavuğa çevirsinler.Üzerimdeki tüm parayı alsınlar
kız acun destekliyordur hiç olacak şey mi diyarbakırdan kırıkkaleden istanbul un bilmem neresine gitmek. milletin işi gücü yok oraya mı gidecek. bende başvurmayı düşünüyorum masraflar acun dan sa çalışıyorum ama haftasonuna sıkıştırabilirim uçak varsa

Serkan da ayrı bir dünyada.pizzayı da yemedi kös kös baktı yiyenlere.Adam iyilik yapmış ye işte ölmezsin.
ayy ama ne ayıp gamze ve inci de yiyor karşısında. tamam yemek masası o. serkan ın orda işine ama ben olsam yiyemezdim

yarışmanın saati değişmiş galiba.bugün 18.30 da ama yarın ki bölüm için 19.30 diyor.
aa nerde ben sanki 18:30 gördüm

Hımmm olabilirr.bir soralım kızlara.Ha bir de izmirde nerde oturuyor acaba?
ailesi izmir de canım. kendisi nin yerleşk düzeni henüz yokmuş ama aile ile yaşamıyormuş göçebeymiş. yarılmadan çıkınca istanbul levent civarında oturacakmış. franda da okumuş ya da bırakmış tam bilmiyorum. bir de eskişehr muhabbeti vardı. diğer üniversiteyi de orda okumuş olbilr. türkan 10 sene eskişehir deyim deyince o da eskişehir hakkında detaylıca konuşuyordu. ama okulları bitirmiş mi anlamadım. tiyatro sanırım. ilk haftalarda arda buna sen ne okudun Allah aşkına, sen ne okudun diye soruyordu o konu da havada kalmıştı

aaaa evet.o yüzden şimdi gerçek formata döndü.baksana Murat ın 4 aylık planı var.4 ayda karşı tarafı temizleyecek
evet canım şimdi karşı taraf 4kişi kaldı ya. ayda 1 kişi gidecek 4 ay eder. ayda 2 kişi de gelecekmiş yanlış anlamadıysam. ve normal formata göre finale 15 kişi giriliyor. yani gamze sürekli dyorya birbirinize yazacaksınız zamanı gelince. öyle olmuyo işte sürekli yeniler eklendiği için.o BBG ile karıştırdı bence =)
yeni kişiyide almak istemiyorlar hale bak eskiden kişi toplama peşindelerdi şimdi dolduu kontenjan

ama düşünsene tatlım yaa her ay 1 kişinin gittiğini eski bölümlerde. o inci melek e nasıl katlanılırdı ki. inci de onu destekliyordu iyice azman olurlardı. izleyici kaybederlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…