Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yaaaaa.ay bunlardan hiç haberim yok benim

sitede 19.30 yazıyordu düzeltmişler 18.30 da yeni bölüm

ay tahammül edemezdim ya inci melek e arda ya tezcan a.

hadi gidelim ütopyaya

sitede 19.30 yazıyordu düzeltmişler 18.30 da yeni bölüm

ay tahammül edemezdim ya inci melek e arda ya tezcan a.

hadi gidelim ütopyaya
Ben de t ahammül edemem o kadar zaman on l ara.ama hala inciye tahammül ediyoruzzz
Kız gidin ütopyaya da benim için bi semihe sarılıveriñ, onu desteklediğimı söyleyiverin

kızlar biraz önce canlı yayını izledim de. semih kurre yle karşılaştıklarında acun medya da bakış atmış vs. güya aşk nasıl başladıyı anlatıyo işte. ama bunu derken biz önceden tanışıyoruz ya bakış attı gülümsedi dedi. kulaklarım yanlış duymadıysa biz önceden tanışıyoruz dedi. ee zaten tanışmasalar ikinci günden '' kadınım'' deyip yok ben şiir okuyorum diyebilir mi ne cesaret yani. burda kızlardan biri de eskiden tanıştıkları hatta sevgili oldukları iddia ediliyor demişti. sevgili kısmı olmasa da tanışma kısmı var yani

canım büyük ihtimalle elemelerde karşılaştılar.zaten bütün yarışmacılar öncesinde tanışmıştır birbirleriyle.

canım büyük ihtimalle elemelerde karşılaştılar.zaten bütün yarışmacılar öncesinde tanışmıştır birbirleriyle.
hayıııır işte herkes karşılaşmış falan onu anlatıyordu ama biz önceden de tanışıyorduk ya beni acun medya da gördüğünde bi bakış attı gülümsedi dediii

Aaaaaaaaaaaa

Valla yaaa
Bugünku bölümde semihe akıl veriyor abidine güvenme diye
hee evet. ayy ama altar ı atalım dediğinde özlem ciddi anladı ya. kendisine demeyelim hatta diyor . kendisi atılmasında diye. yazık ama sem,h geçen haftalarda altar özel konuşuyoruz diye yollamıştı çocuğu

hadi ya.acaba aynı ajansa falan mı kayıtlıydı bunlar?
aa tabi canım doğruu
çünkü semih in klibi var izledin mi koymuştum buraya erol evgin- gel otur yanıma mı ne.
kurre de zaten stv de falan oyunculuk yapmış ya ikiside kesin ajansta zaten. o zaman karşılaştılar ya da aynı ajans. yoksa semih in kurre ye aşık olması mümkün değil önceden tanımasa

ay evet orada üzülmüştüm altar a.bugün samimiydiler ikisi.

aa tabi canım doğruu
çünkü semih in klibi var izledin mi koymuştum buraya erol evgin- gel otur yanıma mı ne.
kurre de zaten stv de falan oyunculuk yapmış ya ordandır

evet izledim o klibi buradan.bence öyle bir bağlantıları olabilir ikisinin.zaten yarışmacılar falan hep ajansa kayıtlı normal vatandaş yok

Ay evet yaaa.çok eziyor onu yaaa.ama ondan vazgeçemez.altar ne kadar itsen de gitmez.semih ona muhtaç.altarın annesinin türkana dedikleri hala ku l aklarımda.üzülüyorum ona ben.

evet izledim o klibi buradan.bence öyle bir bağlantıları olabilir ikisinin.zaten yarışmacılar falan hep ajansa kayıtlı normal vatandaş yok
evet canım o konuya da değinmiştim. özlem zaten bi yarışmaya çıkmış onun fotosunu gördüm burda. teco ve gamze de öyle. diğerlerinin kokusu çıkmadı henüz. düşünsene murat ın ajansa kayıtlı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…