- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.661
Yaaaaa.ay bunlardan hiç haberim yok benimkız acun destekliyordur hiç olacak şey mi diyarbakırdan kırıkkaleden istanbul un bilmem neresine gitmek. milletin işi gücü yok oraya mı gidecek. bende başvurmayı düşünüyorum masraflar acun dan sa çalışıyorum ama haftasonuna sıkıştırabilirim uçak varsa
ayy ama ne ayıp gamze ve inci de yiyor karşısında. tamam yemek masası o. serkan ın orda işine ama ben olsam yiyemezdim
aa nerde ben sanki 18:30 gördüm
ailesi izmir de canım. kendisi nin yerleşk düzeni henüz yokmuş ama aile ile yaşamıyormuş göçebeymiş. yarılmadan çıkınca istanbul levent civarında oturacakmış. franda da okumuş ya da bırakmış tam bilmiyorum. bir de eskişehr muhabbeti vardı. diğer üniversiteyi de orda okumuş olbilr. türkan 10 sene eskişehir deyim deyince o da eskişehir hakkında detaylıca konuşuyordu. ama okulları bitirmiş mi anlamadım. tiyatro sanırım. ilk haftalarda arda buna sen ne okudun Allah aşkına, sen ne okudun diye soruyordu o konu da havada kalmıştı
duyduğum kadarı bu canımYaaaaa.ay bunlardan hiç haberim yok benim
ahahha aynen kızMuratın özeti şu kızlar:atıp tutuyor.gerisi boş, fısss, balon.
evet canım şimdi karşı taraf 4kişi kaldı ya. ayda 1 kişi gidecek 4 ay eder. ayda 2 kişi de gelecekmiş yanlış anlamadıysam. ve normal formata göre finale 15 kişi giriliyor. yani gamze sürekli dyorya birbirinize yazacaksınız zamanı gelince. öyle olmuyo işte sürekli yeniler eklendiği için.o BBG ile karıştırdı bence =)
yeni kişiyide almak istemiyorlar hale bakeskiden kişi toplama peşindelerdi şimdi dolduu kontenjan
ama düşünsene tatlım yaa her ay 1 kişinin gittiğini eski bölümlerde. o inci melek e nasıl katlanılırdı ki. inci de onu destekliyordu iyice azman olurlardı. izleyici kaybederlerdi.
Nereye kadar doğru adam pozuuahahha aynen kız
iyi adamdı duruşunu bozmasaydı iyiydi
Ben de t ahammül edemem o kadar zaman on l ara.ama hala inciye tahammül ediyoruzzzsitede 19.30 yazıyordu düzeltmişler 18.30 da yeni bölüm
ay tahammül edemezdim ya inci melek e arda ya tezcan a.
hadi gidelim ütopyaya
yaa işte ileri görüşlü acunsitede 19.30 yazıyordu düzeltmişler 18.30 da yeni bölüm
ay tahammül edemezdim ya inci melek e arda ya tezcan a.
hadi gidelim ütopyaya
tek altar kaldı valla yalan mı kızNereye kadar doğru adam pozuu
kızlar biraz önce canlı yayını izledim de. semih kurre yle karşılaştıklarında acun medya da bakış atmış vs. güya aşk nasıl başladıyı anlatıyo işte. ama bunu derken biz önceden tanışıyoruz ya bakış attı gülümsedi dedi. kulaklarım yanlış duymadıysa biz önceden tanışıyoruz dedi. ee zaten tanışmasalar ikinci günden '' kadınım'' deyip yok ben şiir okuyorum diyebilir mi ne cesaret yani. burda kızlardan biri de eskiden tanıştıkları hatta sevgili oldukları iddia ediliyor demişti. sevgili kısmı olmasa da tanışma kısmı var yani
hayıııır işte herkes karşılaşmış falan onu anlatıyordu ama biz önceden de tanışıyorduk ya beni acun medya da gördüğünde bi bakış attı gülümsedi dediiicanım büyük ihtimalle elemelerde karşılaştılar.zaten bütün yarışmacılar öncesinde tanışmıştır birbirleriyle.
hadi ya.acaba aynı ajansa falan mı kayıtlıydı bunlar?hayıııır işte herkes karşılaşmış falan onu anlatıyordu ama biz önceden de tanışıyorduk ya beni acun medya da gördüğünde bi bakış attı gülümsedi dediii
Valla yaaatek altar kaldı valla yalan mı kız
Aaaaaaaaaaaakızlar biraz önce canlı yayını izledim de. semih kurre yle karşılaştıklarında acun medya da bakış atmış vs. güya aşk nasıl başladıyı anlatıyo işte. ama bunu derken biz önceden tanışıyoruz ya bakış attı gülümsedi dedi. kulaklarım yanlış duymadıysa biz önceden tanışıyoruz dedi. ee zaten tanışmasalar ikinci günden '' kadınım'' deyip yok ben şiir okuyorum diyebilir mi ne cesaret yani. burda kızlardan biri de eskiden tanıştıkları hatta sevgili oldukları iddia ediliyor demişti. sevgili kısmı olmasa da tanışma kısmı var yani
hee evet. ayy ama altar ı atalım dediğinde özlem ciddi anladı ya. kendisine demeyelim hatta diyor . kendisi atılmasında diye. yazık ama sem,h geçen haftalarda altar özel konuşuyoruz diye yollamıştı çocuğuValla yaaa
Bugünku bölümde semihe akıl veriyor abidine güvenme diye
aa tabi canım doğruuhadi ya.acaba aynı ajansa falan mı kayıtlıydı bunlar?
hee evet. ayy ama altar ı atalım dediğinde özlem ciddi anladı ya. kendisine demeyelim hatta diyor . kendisi atılmasında diye. yazık ama sem,h geçen haftalarda altar özel konuşuyoruz diye yollamıştı çocuğu
aa tabi canım doğruu
çünkü semih in klibi var izledin mi koymuştum buraya erol evgin- gel otur yanıma mı ne.
kurre de zaten stv de falan oyunculuk yapmış ya ordandır
Ay evet yaaa.çok eziyor onu yaaa.ama ondan vazgeçemez.altar ne kadar itsen de gitmez.semih ona muhtaç.altarın annesinin türkana dedikleri hala ku l aklarımda.üzülüyorum ona ben.hee evet. ayy ama altar ı atalım dediğinde özlem ciddi anladı ya. kendisine demeyelim hatta diyor . kendisi atılmasında diye. yazık ama sem,h geçen haftalarda altar özel konuşuyoruz diye yollamıştı çocuğu
evet canım o konuya da değinmiştim. özlem zaten bi yarışmaya çıkmış onun fotosunu gördüm burda. teco ve gamze de öyle. diğerlerinin kokusu çıkmadı henüz. düşünsene murat ın ajansa kayıtlı olduğunuevet izledim o klibi buradan.bence öyle bir bağlantıları olabilir ikisinin.zaten yarışmacılar falan hep ajansa kayıtlı normal vatandaş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?