Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ay evet yaaa.çok eziyor onu yaaa.ama ondan vazgeçemez.altar ne kadar itsen de gitmez.semih ona muhtaç.altarın annesinin türkana dedikleri hala ku l aklarımda.üzülüyorum ona ben.
evet canım yaa bende üzülüyorum senin gaddar semih bak işte gör gör.bi de altar ı atmış gibi yapalım diye plan yaparken azar çekelim diyo yaa. hayır kavga edersin de azar çekmek karşındakini ezik görmektir. kavga çıkartalım demiyo da azar çekelim diyo dikkat et

Ay ona nasıl güleceğimi şaşırırım öyle bir şey olsa

Duyuyorum da duymazdan geliyorum hala bazı laflarını

Ay evet yaaa.çok eziyor onu yaaa.ama ondan vazgeçemez.altar ne kadar itsen de gitmez.semih ona muhtaç.altarın annesinin türkana dedikleri hala ku l aklarımda.üzülüyorum ona ben.
neden altar gitmez dedin canım sadıklığı için falan mı? e istenmese nasıl gitmeyecek anlamadm ama

manken mi olur oyuncu mu
gamze model
teco da sanırım bir arkadaş foto paylaşmıştı topikte kız nasıl görmedn hep burdasın geçmişe göz atmıyorsun sanırım sen ondan =)
hatta gamze ben modelim o yüzden yüzümle ünlenmek istemem vs diyordu. inci de dediki o zaman ben modelim deyip durma sürekli. ahaha kıskançlıkta var tabi. teco olayından sonra oldu bu çünkü.
2 lafının biri ben modelim modellik yaptım. ebru gündeş in bi klibinde oynamış. bi de duyulmamış biri gülşen mi gülten mi soyadını bilmiyorum
sen kimi sordun canm gamze ile teco yu sorduğunu düşünerek yanıtladım ama

Aman konuşmayalım o sevimsizi yaaa.

kızlar canlı yayında şu an semih ler toplantı yapıyo abidin 3. grubu kurcam diyo.semih te endişeleniyo ne gerek var ki bırak gitsinler yani. semih te diyo farklı sıfatlar alırsınz dışardan vs diye. baya endişeli. abidin ben tek olsam da kurcam diyo. özlem banko gidiyo zaten 3. gruba türkan ablayla tartışmak istemiyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…