- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.681
evet canım yaa bende üzülüyorum senin gaddar semih bak işte gör gör.bi de altar ı atmış gibi yapalım diye plan yaparken azar çekelim diyo yaa. hayır kavga edersin de azar çekmek karşındakini ezik görmektir. kavga çıkartalım demiyo da azar çekelim diyo dikkat etAy evet yaaa.çok eziyor onu yaaa.ama ondan vazgeçemez.altar ne kadar itsen de gitmez.semih ona muhtaç.altarın annesinin türkana dedikleri hala ku l aklarımda.üzülüyorum ona ben.
Ay ona nasıl güleceğimi şaşırırım öyle bir şey olsaevet canım o konuya da değinmiştim. özlem zaten bi yarışmaya çıkmış onun fotosunu gördüm burda. teco ve gamze de öyle. diğerlerinin kokusu çıkmadı henüz. düşünsene murat ın ajansa kayıtlı olduğunu
evet canım o konuya da değinmiştim. özlem zaten bi yarışmaya çıkmış onun fotosunu gördüm burda. teco ve gamze de öyle. diğerlerinin kokusu çıkmadı henüz. düşünsene murat ın ajansa kayıtlı olduğunu
Duyuyorum da duymazdan geliyorum hala bazı laflarınıevet canım yaa bende üzülüyorum senin gaddar semih bak işte gör gör.bi de altar ı atmış gibi yapalım diye plan yaparken azar çekelim diyo yaa. hayır kavga edersin de azar çekmek karşındakini ezik görmektir. kavga çıkartalım demiyo da azar çekelim diyo dikkat et
neden altar gitmez dedin canım sadıklığı için falan mı? e istenmese nasıl gitmeyecek anlamadm amaAy evet yaaa.çok eziyor onu yaaa.ama ondan vazgeçemez.altar ne kadar itsen de gitmez.semih ona muhtaç.altarın annesinin türkana dedikleri hala ku l aklarımda.üzülüyorum ona ben.
Evet evet sadık.o yüzden.semihin işi bitene kadar kalırneden altar gitmez dedin canım sadıklığı için falan mı? e istenmese nasıl gitmeyecek anlamadm ama
gamze modelmanken mi olur oyuncu mu
birinci olursa altar şaşırmamEvet evet sadık.o yüzden.semihin işi bitene kadar kalır
Aman konuşmayalım o sevimsizi yaaa.gamze model
teco da sanırım bir arkadaş foto paylaşmıştı topikte kız nasıl görmedn hep burdasın geçmişe göz atmıyorsun sanırım sen ondan =)
hatta gamze ben modelim o yüzden yüzümle ünlenmek istemem vs diyordu. inci de dediki o zaman ben modelim deyip durma sürekli. ahaha kıskançlıkta var tabi. teco olayından sonra oldu bu çünkü.
2 lafının biri ben modelim modellik yaptım. ebru gündeş in bi klibinde oynamış. bi de duyulmamış biri gülşen mi gülten mi soyadını bilmiyorum
sen kimi sordun canm gamze ile teco yu sorduğunu düşünerek yanıtladım ama
ayy canm anlamamşm murat için demişsin neyse yazmış bulundum silmeyim kusura bakmamanken mi olur oyuncu mu
peki canımm nasıl istersenAman konuşmayalım o sevimsizi yaaa.
Olur mu olur.herkes birbirinin kuyusunu kazarken o kenarda bırakılıyor tabiri caizse.onu gören yok.tabi semihin planlarının içinde amabirinci olursa altar şaşırmam
Ayyy canıiım ağzımdan aldın valla.benim de gözler gitti yaniiii_nurbanu_ hayatiyasa ben çıkıyorum kızlar bugün çok pc ekranına baktım dinleneyim biraz öpüyorum sizi
ayy canm anlamamşm murat için demişsin neyse yazmış bulundum silmeyim kusura bakma
Ayyy canıiım ağzımdan aldın valla.benim de gözler gitti yaniiiiOpüyorum sizleriiiiii
iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?